Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
salutare, salutare. Eu iar am avut mutl de munca.
Mosh daca nu ma bagi in concursul de mister Fanclub, te spun lu' sf petru:)
Ce mai e p-aici?
Mosh daca nu ma bagi in concursul de mister Fanclub, te spun lu' sf petru:)
Ce mai e p-aici?
-

Tanase - Mesaje: 1238
salutare locomotive
va scriu de la scoala, la biblioteca avem net gratis
mi-am luat cursuri frumoase, adica imi palc alea care nu-s din programul meu...asta e:
Italiana 2 (am gagici misto in clasa
)si "the earth, the moon and the planets" curs de geologie foarte interesant, la astea sigur o sa fac bine....la alea de economie, dorm 
va scriu de la scoala, la biblioteca avem net gratis
mi-am luat cursuri frumoase, adica imi palc alea care nu-s din programul meu...asta e:
Italiana 2 (am gagici misto in clasa
)si "the earth, the moon and the planets" curs de geologie foarte interesant, la astea sigur o sa fac bine....la alea de economie, dorm 
-

Dany_S - Junior Member
Wow, Haha "m-am spart de ras"~pLestat scrie:.. Eu in general inteleg tare greu pasiunea asta feminina de a-si strapunge trupul bagandu-si tot felul de chestii in el . Dezvirginarea nu va ajunge ?
Domnule bampir abtine-te sa faci comentarii d-astea, gluma ta e de kk, nu esti deloc amuzant.
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
Ce faceti bah? stau pe internet cu net' de 2 $ pe ora. Am bani! ma respect! vorba aia: "pt ca merit!"
Depeche :o smart girl!
Moshule, cursurile se tin intre 20-22 la unirii in fatza la Mc'Donalds vinerea si sambata. Atunci avem material de proba :p
K@tzy, la 2000 dai o bere?
Depeche :o smart girl!
Moshule, cursurile se tin intre 20-22 la unirii in fatza la Mc'Donalds vinerea si sambata. Atunci avem material de proba :p
K@tzy, la 2000 dai o bere?
-

Love2Fly - Junior Member
Tanase...nu numai ca te bag la concurs Mister Fanclub...dar chiar votez cu tine.
Nanuka...vrei sa isti cearta pana si aici ? ~(
depeche...cand iti zic ca ai burtica...nu o zic in gluma. gluma ar fi sa-ti zic ca-ti cresc aripi.
Eu acu' am venit de la ziua lu monk. Ce tzatze marfa are Titina.
Nanuka...vrei sa isti cearta pana si aici ? ~(
depeche...cand iti zic ca ai burtica...nu o zic in gluma. gluma ar fi sa-ti zic ca-ti cresc aripi.
Eu acu' am venit de la ziua lu monk. Ce tzatze marfa are Titina.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Pt locomotive si nu numai, cu dedicatie speciala. Doua poza de la intoarcerea din Montreal. Prima e din aeroport din Frankfurt si a doua facuta in zona Budapesta in timp ce incercam sa localizez orashul pt a arunca bomba necesara.
Hai noapte buna! va pup si va iubesc! Muah!!!
Hai noapte buna! va pup si va iubesc! Muah!!!

- Fişiere ataşate
-
- IM000387.jpg (100.66 KiB) Vizualizat de 3971 ori
-
- IM000386.jpg (119.93 KiB) Vizualizat de 3964 ori
-

Love2Fly - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:depeche...cand iti zic ca ai burtica...nu o zic in gluma. gluma ar fi sa-ti zic ca-ti cresc aripi.
Pacat. Eu o consider o gluma proasta.
Ca tu, nici macar nu-ti misti fundu sa vii la mine in vizita sa ma vezi cu adevarat, sa te convingi ca nu-i asa.
De-acuma ne mai putem intalni de-abia in vacantza de Craciun.

-

dEpEchEmIND - Junior Member
buna seara , k@tzy !
ma pupi si pe mine pe botic ?
depeche..daca am bani promit sa vin de Craciun. hmmm...tre' sa-ti aduc cadou,nu ? :silly:
ma pupi si pe mine pe botic ?
depeche..daca am bani promit sa vin de Craciun. hmmm...tre' sa-ti aduc cadou,nu ? :silly:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Ce rea sunt in seara asta... :j
Da mosh, sa-mi aduci un cadou frumos, ca daca nu, nu te mai primesc! Dar tu nu te superi din atata nu-i asa? :p
PS: Mersi k@tzy de pupic. Si io te pup...
Da mosh, sa-mi aduci un cadou frumos, ca daca nu, nu te mai primesc! Dar tu nu te superi din atata nu-i asa? :p
PS: Mersi k@tzy de pupic. Si io te pup...
-

Noapte buna pisicutzo! :yD Somnusor si sa ai vise placute(erotice).
:love: esti bine-venit in casa mea oricand! :p
:love: esti bine-venit in casa mea oricand! :p
-

Love2Fly e mai bine-venit decat mine in casa lu' depche..ca stie sa o minta frumos. Depeche asta vrea. Bine...de acum asta voi face si eu. Am sa o mint frumos.
-

depeche...tocmai ma uitam la niste poze de'ale tale. ai niste ochi superbi.
-

si ce par matasos ai. si ce talie subtire ai.
nu vrei sa fii iubita mea ?
nu vrei sa fii iubita mea ?

-

-

dEpEchEmIND scrie:Noapte buna locomotive! (cu o exceptie)
Exceptia fiind eu...ca mie imi spune "te iubesc"

-