Ce-ai facut azi?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Samy » Joi Sep 09, 2004 10:39 pm

Azi am stat in curtea scholii...de parca ar mai fi mult pana o sa-mi doresc sa nu mai calc pe-acolo...

A,shi mi-a dat unu' pe care nu-l cunosc cu un mar in cap...da' din pacate a crapat marul (in 3 bucatzi)...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
Samy
Junior Member

Mesajde supermouse » Vin Sep 10, 2004 7:19 am

m-am trezit, beau cafea shi suc de portocale shi forumaresc
la mine e 6:30 , dar azi ie vineri!
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Sep 10, 2004 8:06 am

m'am trezit cu cea mai oribila durere de masea...m'a tras curentu:cry:
kahlan
Junior Member

Mesajde supermouse » Vin Sep 10, 2004 8:12 am

de aia tre sa bei lapte
supermouse
Junior Member

Mesajde Samy » Vin Sep 10, 2004 9:46 am

M-am trezit!Nu e de ajuns?
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
Samy
Junior Member

Mesajde Shaki » Vin Sep 10, 2004 9:50 am

Era sa intarzii iar, ceas tembel, am baut 1 l de cola si ceva bere fara alcol ramasa de ieri :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Titina » Vin Sep 10, 2004 9:53 am

pey....m-am trezit...am mancat shi acu' ascult Tricky...super marpha... :) shi ma gandesc ce marpha a fost la ziua lu' monk...cred k la ziua mea o sa-i invit shi eu p unii dp forum :D
Titina
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 10, 2004 9:56 am

ma inviti si pe mine ? :D
promit sa nu te mai bat daca-mi iei mancarea din farfurie ? ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Sep 10, 2004 10:09 am

ok... :D avand in vdr k ai fost simpatic shi d treaba :) da....cu toate k din cauza feliei aleia de pizza imi luasei shi gloss-ul de p buze :) k deh...trebuia sa-mi pui mana pe gura sa nu bag pizza :D
Titina
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Sep 10, 2004 11:40 am

astazi am uitat ca tre' sa ma vad cu cineva la 13, noroc ca a raspuns la telefon, ca daca ma astepta o ora cat imi ia mie sa ajung pana acolo, imi puteam face linistit parastasul.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde supermouse » Vin Sep 10, 2004 11:56 am

am facut mijtou shi am muncit prea mult ceea ce mai am de facut inca 6 ore pa putzin
supermouse
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Sep 10, 2004 11:59 am

am fost la cumparaturi si acu fac ordine la mine in camera
kahlan
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Sep 10, 2004 12:11 pm

am mai citit cate ceva shi din nou is p net :)
Titina
Junior Member

Mesajde supermouse » Vin Sep 10, 2004 2:44 pm

qm muncit shi mi-am cumparat cizme
supermouse
Junior Member

Mesajde Shaki » Vin Sep 10, 2004 2:47 pm

io ma duc la o shedintza

Shaki

Mesajde wwritza » Vin Sep 10, 2004 3:13 pm

am baut cidru si acum am inceput sa vad color :)
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde paiacec » Vin Sep 10, 2004 3:28 pm

Catzi pixeli?:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde wwritza » Vin Sep 10, 2004 3:32 pm

6.0
sau sa zic 5.3% vol???
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Weet-weet » Vin Sep 10, 2004 3:35 pm

am fost la cinema si am papat Mentos :D
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Shaki » Vin Sep 10, 2004 3:38 pm

weet, kiss :) in zece minute plec sa ma intalnesc cu misha, un uichend de uichend sa avetzi :D

Shaki

Mesajde supermouse » Vin Sep 10, 2004 3:49 pm

io in uichend dorm shi impachetez
mai am o ora de stat aici
supermouse
Junior Member

Mesajde paiacec » Vin Sep 10, 2004 3:55 pm

Azi am downloadat 217MB de muzica!A pus-o Mr.P.!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde baixinho© » Vin Sep 10, 2004 4:02 pm

azi am fost si-am lasat doo flori la cosciugu lu Dan Spataru si-am aprins o lumanare (nu fiti nesimtiti sa faceti glume tampite cum ca as fi aprins cosciugu sau alte idiotenii). am stat la coada sa ajung sa-mi ating scopul. lume cat cuprinde. cosciugu era undeva in fata-stanga, erau vreo 10-12 persoane la coada inauntru, iar in afara de capela se cobora pe doua randuri si inca vreo 5 metri de la buza scarilor. sunt curios cati s-or duce maine la inmormantare. io n-am cum sa trec p-acolo din diverse motive.

Dumnezeu sa-l ierte!

ps: nu s-a schimbat deloc. in cele 10-15 secunde cat am avut timp sa-l vad la fatza mi-am dat seama ca singura modificare fata de cum il stiam era ca avea un semn la tampla stanga, probabil de la cazatura din momentul in care a murit. sincer sa fiu, aveam senzatia ca doarme. din pacate, nu este asa. :(

am editat sa bag doua dintre ultimele poze cu el in concert/minirecital.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde supermouse » Vin Sep 10, 2004 4:04 pm

Dumnezeu sa-l ierte. Imi aduc aminte de Drumurile noastre toate.... e pacat de el.
supermouse
Junior Member

Mesajde Dany_S » Vin Sep 10, 2004 4:18 pm

n-am facut nimic inca, ca deabea m-am sculat, dar o sa plec acuma sa-mi repar alternatorul la masina, dupa care ma voi duce la facultate sa ma rog de aia sa ma bage intr-un curs care-mi trebuie
Dany_S
Junior Member

Mesajde wwritza » Vin Sep 10, 2004 4:21 pm

iote ceva ce-am citit ieri in EZ, trimis de un nene care, ca si noi astia mai 'batrani' , n-am crescut cu manele:
"Astazi de dimineata am plans. nu sunt in general un patetic. Nu plang prea des la filme sau emisiuni lacrimogene si nici nu ma las prea usor impresionat de manifestarile dedicate disparitiei cate unei personalitati. In general imi e greu sa plang pentru un om de care nu sunt prea atasat.

Azi dimineata am aflat ca a murit Dan Spataru. L-am cunoscut personal. L-am placut si i-am placut in aceeasi masura, cel putin atat cat lasa sa se vada. Spre deosebire de ceilalti, el era un om oarecum "rece". avea intotdeauna bunele maniere la el, vorbele elegante, pantofii lacuiti si ochelarii bine curatati,... era un gentleman.Dar nu pentru asta am plans.

A avut pacate si vicii care i-au fost indelung si nedrept comentate de norodul care are intotdeauna placerea sa isi rastoarne miturile, sa darame legende, sa dea jos regele pe care tot ei l-au inscaunat. Peste toate a trecut insa cu demnitate, fara sa pretinda mila cuiva. Dar nici de asta nu am plans.

Intr-o perioada in care "dinozaurii" muzicii usoare apar pe otv sau pe tvr pentru a-si depana amintiri sau pentru a evoca merite stravechi si a-si reclama primul plan pe scena romaneasca , el a facut pasul inapoi , constientizand ca toata societatea merge intr-o directie si nu a tinut cu dintii de ceva ce-in mod clar - nu mai era a lui. Dar nici de asta nu am plans

Cand toata lumea canta "complicat" , cu efecte computrerizate si artificii spectaculoase, el a ramas simplu, sperand ca lumea il va dori in continuare. Daca nu s-a putut, s-a aplecat, a multumit publicului care ii construise statui (A fost CEL mai iubit artist roman intr-o perioada in care idolii de obicei erau impusi de altii) si a coborat discret de pe soclu ducandu-se sa moara in liniste, fara sa dea prea mult din coate cu o discretie pe care numai oamenii cu constiinta valorii si cu respect pentru legenda care vor deveni o au. Intr-o astfel de lume greu de inteles, cel care stia sa cante si nu sa pacaleasca parea un extraterestru, asa cum Sting pare un extraterestru in New York.

L-am revazut in 1999, la Bacau inaintea unui concert al 3sudestilor, aflati pe atunci in forma maxima. Nu numai ca nu a mimat (ar fi fost de neconceput), dar a iesit cu microfonul in ploaie pentru a multumi publicului care il primise neasteptat de frumos. Dupa concert, cu aceleasi miscare calme, si-a impachetat si curatat cu grija pantofii si ochelarii.

Dan Spataru si-a iubit sincer tara intr-un moment in care patriotismul era privit ca o reminiscenta a comunismului. Dar el nu avea cum sa nu iubeasca o tara care il iubea la randul ei atat de mult.

dar nici din motivele astea nu am plans.

Acum cateva zile am aflat ca o prietena cu doar cativa ani mai mare se casatoreste. Dumnezeule, abia cu putin timp in urma cantam impreuna prin tabere "scolaresti" si acum- gata ? Ce se intampla cu lumea mea ? A murit cantaretul copilariei mele. Oricat mi-ar placea, eu nu am crescut cu queen sau beethoven sau rem sau u2. Oricat de puerila si simpla ar parea muzica lui acum, eu am crescut cu muzica lui Dan Spataru, iar te-asteapta un om il consider unul dintre cele mai frumoase cantece scrise vreodata. Dan Spataru a fost acel Frank Sinatra de care avea nevoie muzica romaneasca. Eu astazi sunt trist. am ascultat cd-ul cu muzica sa astazi si am plans cu lacrimi adevarate. nici nu stiu exact de ce. Poate pentru ca incet-incet imi moare toata copilaria, poate pentru ca se pare ca ramanem fara extraterestri din astia, poate pentru ca ... nu mai conteaza de ce... daca am plans, probabil ca l-am iubit si eu putin. De asta sunt trist astazi. "
wwritza

Mesajde baixinho© » Vin Sep 10, 2004 4:24 pm

nu mai e nimic de zis, pe cuvant.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde supermouse » Vin Sep 10, 2004 4:25 pm

mi-au dat lacrimile
supermouse
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Vin Sep 10, 2004 4:46 pm

imi pare rau si mie , doar pentru ca ai povestit asa frumos ... Dumnezeu sa il ierte!
eu azi am facut 100 de km , pana la Cluj Napoca unde sunt momentan.atat.si mi a fost rau pe masina.
am vazut prima data live dacia logan,dragutza dar toata de plastic.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde wwritza » Vin Sep 10, 2004 6:24 pm

stiu soarec, si mie....
copilutz, n-am povestit eu ci un nene. eu doar l-am postat aici (comentariul, nu pe nene) fiindca m-am regasit in tot cea scris.
btw, semnatura ta mi-aduce aminte de Abecedar.....hehe, ce vremuri!!
la 18 n-ai de unde sti!! :B
wwritza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma