Ziua lu' monk (imagini + concluzii)
46 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ziua lu' monk (imagini + concluzii)
9 septembrie 2004, o pizzerie pe Bulevardul Dacia.
Forumisti prezenti : Rock Chick, Wild Rose, Matrashita, Hades, Decret, Oribilul Mosh. (si evident monk...ca doar la ziua lui eram)
S-a servit pizza ca doar eram la pizzerie. A fost la discretie. Inchipuiti-va ca nu mai puteam manca...eu...care mananc foarte mult. S-a baut Carlsberg draft si Coca Cola.
Am intalnit-o in premiera pe Rock Chick. E de departe cea mai tare fata de 15 ani dintre toate fetele de 15 ani pe care le cunosc eu...si cunosc o gramada.
Rock Chick a mancat la fel de mult ca mine...si la un moment dat chiar mi-a luat pizza din farfurie. Bine, asta a avut un pretz. I-am pus mana pe tzatze. De departe cele mai tari tzatze din istoria fetelor de 15 ani.
Bine..si tzatzele lu' Wild Rose sunt tari si astazi a fost prima data cand le-am atins...de cand are Wild Rose 16 ani, ca ultima oara cand am vazut-o avea 15. Si nu pot uita nici tzatzele Matrashitei...niste tzatze ajunse la deplina maturitate si anume la 20 de ani.
I-am luat cadou lu' monk...impreuna cu Decret. 3 sticle de vin din colectia anului 2001 si un pachet cosmetic Adidas.
Pai nu mai lungesc comentariul. Sa vedem pozele !
Hades...pana pune monk pozele ...poate spui si tu cateva cuvinte..si in special ce cadou i-ai luat lu monk.
Forumisti prezenti : Rock Chick, Wild Rose, Matrashita, Hades, Decret, Oribilul Mosh. (si evident monk...ca doar la ziua lui eram)
S-a servit pizza ca doar eram la pizzerie. A fost la discretie. Inchipuiti-va ca nu mai puteam manca...eu...care mananc foarte mult. S-a baut Carlsberg draft si Coca Cola.
Am intalnit-o in premiera pe Rock Chick. E de departe cea mai tare fata de 15 ani dintre toate fetele de 15 ani pe care le cunosc eu...si cunosc o gramada.
Rock Chick a mancat la fel de mult ca mine...si la un moment dat chiar mi-a luat pizza din farfurie. Bine, asta a avut un pretz. I-am pus mana pe tzatze. De departe cele mai tari tzatze din istoria fetelor de 15 ani.
Bine..si tzatzele lu' Wild Rose sunt tari si astazi a fost prima data cand le-am atins...de cand are Wild Rose 16 ani, ca ultima oara cand am vazut-o avea 15. Si nu pot uita nici tzatzele Matrashitei...niste tzatze ajunse la deplina maturitate si anume la 20 de ani.
I-am luat cadou lu' monk...impreuna cu Decret. 3 sticle de vin din colectia anului 2001 si un pachet cosmetic Adidas.
Pai nu mai lungesc comentariul. Sa vedem pozele !
Hades...pana pune monk pozele ...poate spui si tu cateva cuvinte..si in special ce cadou i-ai luat lu monk.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
...
i-am luat... un parfum tommy si o sticla de votka din grecia... in prima parte am luat ca nesimtzitu un platou de pizza pt totzi forumistii... am baut bere... decret s-a dovedit a fi foarte timid, nu vorbea cu fetele... a fost si verisoara lu monk, Rock Chick, care s-a dovedit a fi mult peste asteptari... pe la 22:30 moshu si decret au plecat sa prinda transportu in comun... eu am mai stat, nu pot sa va zic ce am facut(mosule nu sti ce ai pierdut
)... am plecat pe la 00:00... in 10 minute am ajuns acasa cu un taximetrist foarte de treaba cu care am vorbit tot drumu...

There is no save game in real life...
- Hades
Mah ce sa zic .. eu unul m-am simtit super tare ... va multumesc ca ati fost prezentzi ...
Apreciez toate cadourile ... sa citez .. in ordinea alfabetica a numelor :
Alina : Un parfum ft scump de vreo 40-50 de euro :yD
Bianca (varamea) : Un tricou pe care scrie :" I am not usseles ... i can be used as a bad example " luat din state.
David : Un parfum Tomyy Hilfiger .. s-a respecata Jidanu , n-am ce zice .. si o sticla de Ouzo
Gabriel (OM) impreuna cu Mihai (DECRET) : 3 sticle de vin foarte fin Merlot
... si dupa cum a zis si moshu .. un afteshave si gel de dush Adidas ..
Roxana (Matrashita) : O bricheta in forma de om cu putzuluica in erectie .. si daca apesi pe obiect .. apare flacara .. si un glob terrestru de sticla.
Ce sa mai in stanga si in dreapta .. sa pun pozele :
1. Decret moshu hades si varamea ..
2. Marii forumisi reuniti .. asa pana sa vina matrashita si WR
3. Wild Rose chinuind-o pe Matrashita .. aceasta avand mainile ft ft reci .. cred ca sfarcurile matrashitei se intarisera atunci ...
4. Moshu savurand din pizza care a acostat extrem de mult .. ca doar de aia a fost asa buna
... trebuie mentionat ca moshu poarta tricoul castigat la concursul lui dj_jaxx :yD
Apreciez toate cadourile ... sa citez .. in ordinea alfabetica a numelor :
Alina : Un parfum ft scump de vreo 40-50 de euro :yD
Bianca (varamea) : Un tricou pe care scrie :" I am not usseles ... i can be used as a bad example " luat din state.
David : Un parfum Tomyy Hilfiger .. s-a respecata Jidanu , n-am ce zice .. si o sticla de Ouzo

Gabriel (OM) impreuna cu Mihai (DECRET) : 3 sticle de vin foarte fin Merlot

Roxana (Matrashita) : O bricheta in forma de om cu putzuluica in erectie .. si daca apesi pe obiect .. apare flacara .. si un glob terrestru de sticla.
Ce sa mai in stanga si in dreapta .. sa pun pozele :
1. Decret moshu hades si varamea ..
2. Marii forumisi reuniti .. asa pana sa vina matrashita si WR
3. Wild Rose chinuind-o pe Matrashita .. aceasta avand mainile ft ft reci .. cred ca sfarcurile matrashitei se intarisera atunci ...
4. Moshu savurand din pizza care a acostat extrem de mult .. ca doar de aia a fost asa buna

- Fişiere ataşate
-
- DSC00738.jpg (102.08 KiB) Vizualizat de 2250 ori
-
- DSC00718.jpg (100.24 KiB) Vizualizat de 2354 ori
-
- DSC00699.jpg (137.29 KiB) Vizualizat de 2286 ori
-
- DSC00698.jpg (103.62 KiB) Vizualizat de 2285 ori
-
monk - Mesaje: 2747
1. Doi mari forumisti .. unul in burta ... celalalt in sani :yD
2. acu ca tot a fost ziua mea ... o poza si cu mine
3. io si cu matrashita ...
vreau sa precizez ca hades mi-a adus un Tommy Hilfiger .. ca sus am scris cu doi de y in loc de 2 m si mi-e lene sa editez
2. acu ca tot a fost ziua mea ... o poza si cu mine
3. io si cu matrashita ...
vreau sa precizez ca hades mi-a adus un Tommy Hilfiger .. ca sus am scris cu doi de y in loc de 2 m si mi-e lene sa editez

- Fişiere ataşate
-
- DSC00745.jpg (98.13 KiB) Vizualizat de 2273 ori
-
- DSC00740.jpg (92.81 KiB) Vizualizat de 2243 ori
-
- DSC00739.jpg (106.78 KiB) Vizualizat de 2299 ori
-
1. Moshu vazandu-si sau mai bine zis simtinadu-si visul cu ochii .. respectiv mainile
2. Moshu si matrashita ...
3. si 4. sunt din categoria "laba" ...
2. Moshu si matrashita ...
3. si 4. sunt din categoria "laba" ...
- Fişiere ataşate
-
- DSC00805.JPG (131.3 KiB) Vizualizat de 2290 ori
-
- DSC00796.jpg (105.58 KiB) Vizualizat de 2324 ori
-
- DSC00746.JPG (96.58 KiB) Vizualizat de 2294 ori
-
- DSC00792.JPG (149.22 KiB) Vizualizat de 2306 ori
-
1.Sarbatoritu cu moshu ... :yD
2.O poza de ansamblu cu toti forumistii prezenti.
3. Hades dupa cateva beri .. dansand cu titina si WR
4. Hades .. satisfacut .. atat moral cat si fizic de cele doua domnisoare
2.O poza de ansamblu cu toti forumistii prezenti.
3. Hades dupa cateva beri .. dansand cu titina si WR
4. Hades .. satisfacut .. atat moral cat si fizic de cele doua domnisoare

- Fişiere ataşate
-
- DSC00808.jpg (114.37 KiB) Vizualizat de 2307 ori
-
- DSC00807.jpg (100.63 KiB) Vizualizat de 2259 ori
-
- DSC00791.JPG (151.34 KiB) Vizualizat de 2249 ori
-
- DSC00799.jpg (129.38 KiB) Vizualizat de 2212 ori
-
1. Aici moshu face cunostintza cu unul din colegii mei .. lepra .. un moment memorabil.
2. Dinamo un coleg care a tinut neaparat sa ne arate cum era pizza ... asa sa aveti si voi o idee .. sa fi fost de la cele 6 beri servite de el ?
3. Moshu cu rucsacul lui ... io chiar as fute un astfel de rucsac ...
2. Dinamo un coleg care a tinut neaparat sa ne arate cum era pizza ... asa sa aveti si voi o idee .. sa fi fost de la cele 6 beri servite de el ?
3. Moshu cu rucsacul lui ... io chiar as fute un astfel de rucsac ...
- Fişiere ataşate
-
- DSC00798.jpg (120.27 KiB) Vizualizat de 2242 ori
-
- DSC00750.jpg (145.16 KiB) Vizualizat de 2216 ori
-
- DSC00789.jpg (99.47 KiB) Vizualizat de 2227 ori
-
Iata ce felicitare i-am dat eu & Decret lu' monk :yD
- Fişiere ataşate
-
- felicitare.jpg (126.08 KiB) Vizualizat de 2258 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oricum .. ideea e ca a fost super bine .. am primit o multime de cadouri (tinand cont ca am fost 45 de persoane) ... acu am camera plina ...
MERSI !
MERSI !
-
Marfa poze!!!...aratati cu totii superb, cel putin fetele, n-am cuvinte..super aranjate:p..Matrashita intr-adevar buna schimbare...iti voi trimite pe pm adresa din Montreal sa-mi trimiti revista:)
Rock Chick, esti o scumpa, la fel si Wild Rose, abia asthept sa va cunosc for real:)
La multi ani Monkuletz:p!!!!!!
Rock Chick, esti o scumpa, la fel si Wild Rose, abia asthept sa va cunosc for real:)
La multi ani Monkuletz:p!!!!!!
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
vad ca v-ati distrat misto si ai primit cadouri serioase,dar ma gandesc cum de n-ai facut-o acasa Monk, ca Rock Chikc la ziua ei era pe terasa unei vile!
Moshule, vaznd ca ai facut teste de comparatie la tzate, ale cui sunt cele mai bune? WR, matrashita sau rock chick ?
Moshule, vaznd ca ai facut teste de comparatie la tzate, ale cui sunt cele mai bune? WR, matrashita sau rock chick ?
-
Dany_S - Junior Member
Dany, nu pot spune ale cui sunt mai bune. Toate sunt bune, ca daca nu erau bune stateam in banca mea si ascultam discutiile despre hip-hop dintre Hades si Decret.
Mai urmeaza poze...dar aseara ne-a fost prea somn sa le punem pe toate.
Mai urmeaza poze...dar aseara ne-a fost prea somn sa le punem pe toate.
-
ok...so...mersi pt "aprecieri" (tzatze,etc) serios
and....a fost super marpha...Wild Rose shi Matrashita sunt chiar super d treaba...shi Moshu,cu toate k era sa ma violeze acolo shi sa ma bata pt o bucata de pizza
...shi Hades...moama ce "cuib" are in cap(par adik)
shi Decret...chiar nu vazusem p forum k e asha dragutz
eh.,...lasa...in sfarshit am incercat shi eu sa fumez...minune!lolza...oricum...nici nu pot sa zic k nu mi-a placut,dar nici n-ash da banii cu care pot sa-mi iau haine,cd-uri,etc pe tzigari :p
s-a shi dansat,cu toate k mai mult cei din cls lui monk au dansat...eu ash fi dansat fara oprire dak cunoshteam mai multe pers
shi....
ps: monk,shti tu...de care vorbeam noi acolo...din cls ta(nu-i zic acu numele,k cine shtie,poate intra p'aci shi atunci e de rau :p ) saruta k dreq shi e ff timid shi asta ma enerveaza la baietzi

and....a fost super marpha...Wild Rose shi Matrashita sunt chiar super d treaba...shi Moshu,cu toate k era sa ma violeze acolo shi sa ma bata pt o bucata de pizza

s-a shi dansat,cu toate k mai mult cei din cls lui monk au dansat...eu ash fi dansat fara oprire dak cunoshteam mai multe pers

ps: monk,shti tu...de care vorbeam noi acolo...din cls ta(nu-i zic acu numele,k cine shtie,poate intra p'aci shi atunci e de rau :p ) saruta k dreq shi e ff timid shi asta ma enerveaza la baietzi
- Titina
- Junior Member
Si impresiile mele in cele din urma,deshi a mai ramas WR sa scrie..
A fost dragutz,m-am simtit bine(exceptand faptul ca am venit cam elegant imbracata si n-am prea putut sa dansez pe tocuri)....Toata lumea vesela si binedispusa,mancare din plin,tort bun
....maini peste tot unde se poate...
Moshu si Decret au plecat mai devreme..eu am ramas pana in jurul orei 12 cand am plecat cu Wr si Hades.
Monk trebuia sa mentioneze ca si eu i-am adus o sticla de vin...are acum cu ce sa se imbete la cate sticle are acasa!
Cam atat...si ma bucur ca am cunoscut-o pe Rock Chick,ca am stat la masa din nou alaturi de Moshu,ca am dansat cu iubita mea WR,si am avut companie atat de placuta alaturi de Hades,Decret si MONK.
Monk-nu uit promisiunea,dar sa nu uiti nici tu!
La multi ani inca o data!
A fost dragutz,m-am simtit bine(exceptand faptul ca am venit cam elegant imbracata si n-am prea putut sa dansez pe tocuri)....Toata lumea vesela si binedispusa,mancare din plin,tort bun

Moshu si Decret au plecat mai devreme..eu am ramas pana in jurul orei 12 cand am plecat cu Wr si Hades.
Monk trebuia sa mentioneze ca si eu i-am adus o sticla de vin...are acum cu ce sa se imbete la cate sticle are acasa!
Cam atat...si ma bucur ca am cunoscut-o pe Rock Chick,ca am stat la masa din nou alaturi de Moshu,ca am dansat cu iubita mea WR,si am avut companie atat de placuta alaturi de Hades,Decret si MONK.
Monk-nu uit promisiunea,dar sa nu uiti nici tu!
La multi ani inca o data!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
atmosfera din poze nu da dovada ca acolo s-a tinut o petrecere prea mare pentru ca apareti doar voi,o mana de oameni.
impresii : rock chick a reusit sa isi mai schimbe imaginea din ochii lumii , acum ca toti am vazut-o ca e dragutza,zau asa.si eu votez pentru una din cele mai tari perechi de sani.
wild rose,cu care nici macar nu ma cunosc,pot a spune ca are o imagine deosebita.
acum sa imi multumiti!
a, cu ocazia asta , am putut sa vad si eu cine e rinocerul.
impresii : rock chick a reusit sa isi mai schimbe imaginea din ochii lumii , acum ca toti am vazut-o ca e dragutza,zau asa.si eu votez pentru una din cele mai tari perechi de sani.
wild rose,cu care nici macar nu ma cunosc,pot a spune ca are o imagine deosebita.
acum sa imi multumiti!
a, cu ocazia asta , am putut sa vad si eu cine e rinocerul.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Copilutz, au fost peste 40 de persoane...dar nu era sa postam pe forum poze cu necunoscuti, nu ?
Forumistii au stat la masa la separeu, iar Hades fura toata mancarea de la masa celorlalti si o aducea la noi.

Forumistii au stat la masa la separeu, iar Hades fura toata mancarea de la masa celorlalti si o aducea la noi.

-
oribilul mosh,puteati si voi sa va bagati intre necunoscuti , sa va trageti niste poze cu ei ca sa i vedem si pe dansii sau pe dansele.
hades , frumos par ai!
hades , frumos par ai!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
monk, imi cer scuze k am fost atat de ursuz shi ciufut aseara, dar eram plin de nervi din varii motive. A ieshit f. frumos pacat ca nu m-am putut bucura de petrcere shi de o anume colega de-a ta
.

-
cutuma© - Mesaje: 3047
acu am venit acasa .. asa ca nu ma injurati ... o sa pun pozele
Au fost 47 de persoane .. dar fiind forumul .. am zis ca nu va intereseaza restul.
Au fost 47 de persoane .. dar fiind forumul .. am zis ca nu va intereseaza restul.
-
1. Alina si Mishu .. :yD un cuplu perfect ...
2. Moshu si Decret
3. Hades dansand dupa vreo 3 beri parca mergea pe snowboard
4. Hades cu decret si cu moshu .. dand noroc.
2. Moshu si Decret
3. Hades dansand dupa vreo 3 beri parca mergea pe snowboard
4. Hades cu decret si cu moshu .. dand noroc.
- Fişiere ataşate
-
- DSC00756.jpg (98.92 KiB) Vizualizat de 2186 ori
-
- DSC00754.jpg (88.22 KiB) Vizualizat de 2178 ori
-
- DSC00752.jpg (105.63 KiB) Vizualizat de 2187 ori
-
- DSC00744.jpg (118.99 KiB) Vizualizat de 2210 ori
-
46 mesaje