Ce spuneti de Daniela Gorfy

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce spuneti de Daniela Gorfy

Mesajde 2PAC » Dum Mar 17, 2002 6:44 pm

Dupa mine e cea mai tare dintre vedetele rom,noncomformista sexy .....
2PAC
Junior Member

Daniela Gyorfy...

Mesajde Aurolacul » Lun Mar 18, 2002 1:01 am

Nu o cunosc, cine e?
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

Re: Ce spuneti de Daniela Gorfy

Mesajde DrSlam » Lun Mar 18, 2002 1:42 am

Initial trimis de 2PAC

Da... e cea mai cool.... sigur... cum zici tu....
<p-astia nu e bine sa-i contrazici>
:)

PS: like... NOT !
DrSlam has left the building!
DrSlam
Junior Member

Re: Re: Ce spuneti de Daniela Gorfy

Mesajde dinu » Lun Mar 18, 2002 3:17 am

Asta e aia cu silicoanele din Playboy ? Tre sa fii neconformista tare sa iti modifici aspectul stupid intr-unul supid-vaciform.
dinu
Junior Member

Mesajde Kryszti » Lun Mar 18, 2002 10:36 am

Exact! Nu e boine sa-i contrazici! Dar daca ar fi bine sa ii contrazci, as intreba daca a vazut-o vreodata pe Daniela Grofi? Daca da, si tot ti se pare sexy, nonconformista, desteapta si mai stiu eu cum... du-te la culcare, pentru tine a venit noaptea...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Lun Mar 18, 2002 11:51 am

vedeta esuata care atrage atentia prin hainele putine.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Ramona Opran » Dum Mar 31, 2002 12:44 am

E o tipa interesanta, desi muzica ei ramane undeva prin spate. E sexy, desi mult prea vulgara de multe ori. Insa a apucat de si-a facut o anumita imagine, si acum cred ca si daca se imbrca in maicuta, tot te gandesti ca dintr-un moment in altul isi arunca hainele de pe ea si ramane in costum de aerobic.:)
Nu-mi place cum ii sta blonda, cred ca stilistul ei a facut un experiment nereusit.:)
Ramona Opran
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Dum Mar 31, 2002 1:14 am

A devenit deja iritanta prin stilul de stripeteoza abordat, la toate emeisunile isi arata diverse extremtitati ale corpului si a devenit aproape scarboasa, la muzica nici n-am reusit sa ajung inca!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde ckride » Dum Mar 31, 2002 8:35 pm

om ratat, proasta, da merge. are titele naspa rau insa... nimfomana "rau" sa zic asa, mi-emi plac toate blondele :) (cu ceva exceptii)
ckride
Junior Member

Daniela Gyorfy in 1994

Mesajde gaby_diaconu » Dum Mar 31, 2002 11:54 pm

Pot sa va spun o scurta istorioara, care poate o sa va amuze - in orice caz e absolut reala.

Era in toamna lui 1994, eram la Balul Bobocilor la Facultatea de Istorie, in Bucuresti. Daniela Gyorfy nu era foarte cunoscuta atunci; si din cite imi amintesc nu avea nici implanturile. Dar oricum era o vedeta, si a cintat la acest bal - la care, de altfel, au mai cintat si Zob (care mie mi-au placut cel mai mult, dar asta n-are importanta) si Timpuri Noi.

Partea amuzanta este ca Daniela Gyorfy a cintat si s-a miscat in stilul ei de "bomba sexy," iar unul din profesori - fiind Balul Bobocilor, erau acolo multi profesori -, un arheolog care petrecuse mult timp in Egipt si era deci obisnuit cu dansurile lascive orientale, a sarit pe scena si dupa ce initial s-a aruncat la picioarele ei, a incercat sa si danseze cu ea!! Bodyguard-ul insa l-a oprit imediat, facind chiar uz de forta, si profesorul - care era evident usor ametit - s-a intors la locul lui, foarte umilit. Va reamintesc ca asta se petrecea in fata a circa 100 de studenti si profesori! Profesorul plingea chiar!

In plus, decanul Facultatii de Istorie era atunci (in 1994) Zoe Petre, care ulterior a devenit consilier prezidential si pe care ati vazut-o poate la TV; oricum Zoe era si ea la bal si a fost martora la toata scena. Deloc surprinzator, Zoe l-a admonestat imediat pe profesor pentru conduita sa, ceea ce a facut ca lucrurile sa fie si mai neplacute pentru bietul amarit! In orice caz, acest episod a fost pentru mult timp subiect de discutie pentru studentii profesorului.

Povestirea aceasta nu e, imi dau bine seama, prea interesanta - si nici foarte relevanta pentru subiectul actual - dar este absolut autentica.
gaby_diaconu

Re: Daniela Gyorfy in 1994

Mesajde Ramona Opran » Lun Apr 01, 2002 3:22 pm

Deci putem spune ca Daniela Gyorfy si arheologul ce mai au "viziuni largi" in tara asta. Restul.........nu intelegem nimic.:)
Totusi.......am vazut-o in emisiuni, reportaje, etc....se ingrijeste, face sport, si duce o viata echilibrata. As spune totusi ca imaginea pe care si-a facut-o nu o reprezinta. Oricum, poate vorbesc putin si in necunostinta de cauza, insa e o tipa sensibila si mai ales are un necaz pe care nu cred ca il doreste cuiva. Are mama paralizata si nu a parasit-o. Nu stiu cati sunt in stare sa mai aiba grija de parintii lor, dupa o varsta, sau chiar in postura de vedeta. In fine, sa nu deviem, oricum, raman la parerea ca D. Gyorfy e alta decat vrea sa para. A reusit sa socheze cu imaginea ei, dar cred ca asta pentru ea reprezinta un mod de a se face observata in muzica si atat!
Ramona Opran
Junior Member

poveste induiosatoare

Mesajde Zgubilici » Lun Apr 01, 2002 9:40 pm

Dar felul in care se prezinta ea nu prea o face sa para fata grijulie, ce face cu parintii ei e treaba ei si numai a ei, dar odata ajunsa pe ecranele televizoarelor, trebuie sa aiba putin raspect macar pentru ea.
Zgubilici
Junior Member

Re: poveste induiosatoare

Mesajde Ramona Opran » Lun Apr 01, 2002 9:52 pm

Initial trimis de Zgubilici
Dar felul in care se prezinta ea nu prea o face sa para fata grijulie, ce face cu parintii ei e treaba ei si numai a ei, dar odata ajunsa pe ecranele televizoarelor, trebuie sa aiba putin raspect macar pentru ea.

Normal ca partea cu parintii e problema ei, insa am vrut sa spun ca din cate mi-am dat seama, si asa cum ea a prezentat de atatea ori, e o persoane sensibila. Iar imaginea pe care a abordat-o in muzica nu o reprezinta, din contra e ceva exagerat, care nu cred ca are de-a face cu felul ei de a fi. Asa intelege ea sa se imbrace. Nu imi place nici mie, si mi se pare exagerata, insa imi place de ea ca om.
Ramona Opran
Junior Member

Mesajde dinu » Lun Apr 01, 2002 10:39 pm

Mie imi plac multi ca si oameni. Da' ce legatura are varu-meu cu muzica !???
dinu
Junior Member

Mesajde Ramona Opran » Lun Apr 01, 2002 10:44 pm

Nici eu n-am ajuns la muzica ei, cum bine zicea Zgubilici.
Comentam pe marginea subiectului, apropo de imbracaminte, si de cum apare ea in public. Sau esti irascibil?! Ia-ti o vacanta!
Ramona Opran
Junior Member

Vreau sa stiu mai multe...

Mesajde Aurolacul » Lun Apr 01, 2002 11:16 pm

Initial trimis de Ramona Opran

Normal ca partea cu parintii e problema ei, insa am vrut sa spun ca din cate mi-am dat seama, si asa cum ea a prezentat de atatea ori, e o persoane sensibila. Iar imaginea pe care a abordat-o in muzica nu o reprezinta, din contra e ceva exagerat, care nu cred ca are de-a face cu felul ei de a fi. Asa intelege ea sa se imbrace. Nu imi place nici mie, si mi se pare exagerata, insa imi place de ea ca om.

Vreau sa aflu si eu mai multe despre daniela Gyorfi, stie cineva un site despre ea, sau in legatura cu ea?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Re: Ce spuneti de Daniela Gorfy

Mesajde mo_bb » Mie Apr 03, 2002 11:52 pm

Initial trimis de 2PAC

Yyyyyyyak, omule!!! Tu nu te uiti la ea?! Mai verifica o data vreun picture pe undeva... Zicea cineva in forum ceva de vaciform:bleah: Ti-e un pic nustiucum sa stii ca esti femeie si mai exista si exemplare d'astea...
Mo
mo_bb
Junior Member

Bumbum

Mesajde Fester » Lun Apr 08, 2002 12:28 am

Eu spun sa-i facem toti o petrere surpriza Danielei care sa se termine cu linsarea dumneaei, sau cu extragerea pe viu a siliconului. :u
Fester
Junior Member

Re: Re: Re: Ce spuneti de Daniela Gorfy

Mesajde punkylove » Sâm Apr 13, 2002 9:13 pm

Initial trimis de dinu
Asta e aia cu silicoanele din Playboy ? Tre sa fii neconformista tare sa iti modifici aspectul stupid intr-unul supid-vaciform.

yep!adevarul e k a cam dat-o'n bara cu operatiile alea estetice ce naiba! arata rau de tot shi apropo de asta imi vine acum un interviu de mai de multisor cu o formatzie nu stiu sigur care ....shi la intrebarea :care ar fi vedeta cu care ati vrea sa aveti o relatie sexuala respectivii au raspuns ca numai cu daniela gyorfi nuh, pt ca deja e dezbracata shi nu mai are nici un farmec!
de aci tragezti voi concluziile!
punkylove
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Apr 17, 2002 4:54 pm

De Daniela ca femeie - toate cele bune. As face cu ea cate in luna si in stele.
De Daniela ca si cantareata - inca astep de la ea un hit. Dar cred ca o sa imi cada parul inainte sa scoata ea ceva de genul asta.
baixinho©

ha?

Mesajde Joao » Mie Apr 17, 2002 9:30 pm

Bai fiilor,gyori asta a facut cumva un videoclip la o unitate militara,unde au mamelit-o aia la greu live?
Daca asta e ea, atunci e o cazatura de femeie,voce-canci!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde briny14 » Sâm Iun 01, 2002 10:26 pm

albastru
Vaca aia de Daniela?
O curva si jumatate!Tarfa!Coarda!
Nu stiu cum poa' sa va placa!
briny14

Mesajde Love2Fly » Sâm Iun 01, 2002 10:41 pm

Io i-am tras-o lu' Gyorfi asa ca v-am dat ziaru' baieti
Bafta! toate cele bune
Love2Fly
Junior Member

Mesajde tre » Dum Iun 02, 2002 7:19 am

ce cacat...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde evil » Dum Iun 02, 2002 12:02 pm

Na si voi acuma... daca nu poate sa atraga atentia cu o voce superba (pe care NU o are), tre sa se faca si ea observata cumva. ;)
Nush, mie mi se pare ca vrea s-o imite pe Madonna, ca si aia se dezbraca o vreme in videoclipuri si pe la concerte.. Problema ei e ca pur si simplu NU SE COMPARA! "Bomba sexy" ...Eventual cu o punga trasa pe cap :D
evil
Junior Member

Mesajde qeru » Dum Iun 02, 2002 6:59 pm

Initial trimis de evil
"Bomba sexy" ...Eventual cu o punga trasa pe cap :D

poate pe tot corpu':cool: shi-au batut joc de ea aia cu silicoanele. shi e nashpa rau shi in rest. am stat 1 ora intreaga sa ma belesc la ea, ca a fost la balu' bobocilor acu vre-o 2 ani prin poli shi-avea shi o rochie gen plasa de pescar, da' n-am vazut nimic fascinant la ea:cow:
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Dum Iun 02, 2002 7:35 pm

am auzit ca tot nu e multumita de marimea sanilor...a spus ca i-ar fi placut mai mari...:con:
Josefine^
Junior Member

Mesajde tre » Dum Iun 02, 2002 10:46 pm

Initial trimis de Josefine^
am auzit ca tot nu e multumita de marimea sanilor...a spus ca i-ar fi placut mai mari...:con:

na apai cred ca vrea sa se-angajeze la vreo ferma sa deie lapte de vrea sa-si faca ugere... sau duce lipsa de p!$@ de isi face ugere sperand sa pacaleasca vrun taur ...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Daniela

Mesajde Judge_Aris » Mar Iun 04, 2002 11:21 pm

Imi place!!!!!! vulgaritatea ei;b ;
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde Vixxen » Joi Iun 06, 2002 11:10 am

arata ca draq, pozele alea din playboy sunt aiurea de tot, cele mai naspa din cate am vazut, nu are voce, nu stie sa danseze fara bara, se imbraca naspa totul e naspa naspa naspa ...etc.

daca e o fiica buna nu are nimic de a face cu muzica
mi se pare ca nu e cu nimik mai buna decat andrelele, numai ca alea au o varsta la care astfel de erori mai mai ca ai spune ca sunt pardonabile, pe cand Daniela ...

oricum, mai canta?
Fools' names like fools' faces are often seen in public places :silly:
Vixxen
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii