Exista dragoste fara a atinge persoana aceea ?

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde proXtu » Vin Sep 10, 2004 1:11 pm

pai da, e intensa ca ti'o intensifici cu mintea, cu imaginatzia bogata, da' poate sa nu aiba nici o legatura cu realitatea, asta e durerea :D de visat shi de inchipuit diverse totzi poate, nu shtiu cat timp se merita insa sa continui asha...
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Sep 10, 2004 1:34 pm

cat timp eshti fericit gandindu-te la acea "imagine" creata d tine...legat de acea pers. d p net...
Titina
Junior Member

Mesajde iulian_dum » Vin Sep 10, 2004 1:37 pm

Dragoste pe net, nu prea, atractie pe net, nici atat, curiozitate, para un pic, plictiseala pe net, pe forum si pe thread, destula
Iubiti-ma, viata e nedreapta!!!
iulian_dum
Junior Member

Mesajde iulian_dum » Vin Sep 10, 2004 1:39 pm

Rock Chick scrie:cat timp eshti fericit gandindu-te la acea "imagine" creata d tine...legat de acea pers. d p net...

There is no tears, is only pain.
Iubiti-ma, viata e nedreapta!!!
iulian_dum
Junior Member

Mesajde proXtu » Vin Sep 10, 2004 2:02 pm

Rock Chick scrie:cat timp eshti fericit gandindu-te la acea "imagine" creata d tine...legat de acea pers. d p net...

pai poti fi fericit mult timp, ca doar e omu' perfect pe care ti'l doreshti... da' te cam saturi de imaginatzie shi vrei ceva carne tare, ceva real, nu ? :D nu mi se pare constructiv sa pierzi vremea doar cu vise imateriale.

iulian dum, tu eshti prea inteligent shi incitant pentru plictiseala de pe thread, forum, net, etc... ia fugi shi nu te mai lasa plictisit de noi, fa ceva util.
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Sâm Sep 11, 2004 2:31 am

eu credeam ca va referiti cu subiectul asta la o relatie in care pui si sentimente dar nu i faci nimic prietena-ti.
dar daca e vorba de cum am inteles eu : dragoste intre persoane care nu se vad...sa stiti ca exista,dar daca aspectul fizic nu ti convine,in viitor,cand dai nas in nas cu persoana,moare cam tot...aproape tot.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde ssonja » Dum Sep 19, 2004 12:49 am

O poveste adevarata. Timp de cateva luni, un prieten bun shi o fatuca din celalalt coltz al tzarii au vorbit noapte de noapte pe net. Sms-uri peste sms-uri, telefoane peste telefoane, poze la greu shi de o parte shi de alta (bineintzeles, alea care ii avantajau). Se intzelegeau perfect, ishi jurasera iubire eterna bla bla bla, totul era cum nu se poate mai roz pana cand...s-au intalnit. In momentul in care a vazut-o, prietenul meu a disociat rapid imaginea pe care shi-o facuse despre respectiva de realitate. A uitat brusc cuvintele de alint shi oftaturile din fiecare seara inainte de culcare. A uitat ca shi ea e o fiintza care raspundea sentimentelor lui de pana atunci, ce mai, ishi cam dorea sa nu o fi cunoscut. Tipa, se pare, nu corespundea gusturilor lui in materie atat de fizic cat shi de prezentza feminina. Drept urmare, a ales ca dupa prima intalnire sa dispara.
Chestia este atat de intalnita, shi de o parte shi de alta a baricadei, cu diferentze mai mici sau mai mari dar cu acelashi sambure de gravitatzie.
Cele mai multe relatzii de genul asta este bine sa ramana la stadiul de "iubiri" platonice, pentru ca se risca mult, mai ales in cazul vostru, al fetelor care credetzi ca tot ce zboara se mananca (no offense Castila).
Itzi trebuie prea multa maturitate in gandire sa acceptzi shi real ceva ce in lumea asta virtuala pare frumos. In definitiv ashtia suntem. Cu toate astea, da, de cand e lumea a existat shi dragoste platonica.
i kjærlighet med bubuletz og dra fremme inn i B
ssonja

Anterior

Înapoi la Sex