C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
jtiu io pe cineva care ar jti ce sai- faca da nam- cum sa teleportez cinevau
adeca sa zic la omiu ca faci o invitatzie doo?
bre vali, acu tuata lumea pua sa se ia de moshu
ie neajutorat ...
iaodi, vaz ca africanu ie onlain si acu dupe ce mie imi trecura nejte o pizza cu salam, bacon, ardei iutz, ciuperci si ecstra mozzarela si trei beri care aparent il puserancap pe fane. io creca balrogu citejte din urma adeca de doo trei patru sactamani cat o fo plecat. altu neintreg la cap.
in rest tuate bune?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre mie nu mii dor de mig ca dimineatza manjura unu din mashina cu numar CT xx MIG si ma gandii ca fu iel. cant apare il intreb eo ce mashina are. sa vez ce-i dau.
bre baubaule de ce nai mai sunat bre satz dau conserava?
cecule, ie posibil sa am io, la bukale sau la ploiejti?
bre baubaule de ce nai mai sunat bre satz dau conserava?
cecule, ie posibil sa am io, la bukale sau la ploiejti?
- gaga
cecule, di ce dai bre tzuica? nu conojti fabtu ca anu asta nu s-a facut poamele(prune, pere, mere etc.)?
sau e d-aia de pufoaica sau den pasta de dintz?
sau e d-aia de pufoaica sau den pasta de dintz?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
daca tzuica ie loco, poate ca am shi eo curagiu.
almintrelea, eo va uresc preventiv un monoton haipa.
almintrelea, eo va uresc preventiv un monoton haipa.
-

neatza - Mesaje: 5820
Danone,mie mi-e indiferent unde!
Nae!Io sunt darnic ashea din firea mea!Nu ma bag la pufoaice!Am numa tzuica de pruna!Apropo1Shtii cum s-a lansat cheshtea cu tzuica din pufoaice sau salopete?E legenda,da cica unii o puneau in aplicare!
Nae!Io sunt darnic ashea din firea mea!Nu ma bag la pufoaice!Am numa tzuica de pruna!Apropo1Shtii cum s-a lansat cheshtea cu tzuica din pufoaice sau salopete?E legenda,da cica unii o puneau in aplicare!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
cum bre barloage sa ma suparez? nu tzam zis ca am avut o uarece si anume nunta? nam auzit nici dacami bate inima. da taman nuaptea ma sunashi? nu tzam zis, o conserva aveam penru tine.
tarantula, nush cum se facea tzuica din pufuaice, imi zici si mie acest lucru pe care nul jtiu?
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 9 (7 membri si 2 vizitatori)
danone*, memetShol, neatza, Necko, paiacec, y0ung_h0va
:rolleyes:
deci e cacator:
http://www.stupid.com/stat/MONA.html
monalisa
http://www.stupid.com/stat/SCRE.html
si edward munch
tarantula, nush cum se facea tzuica din pufuaice, imi zici si mie acest lucru pe care nul jtiu?
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 9 (7 membri si 2 vizitatori)
danone*, memetShol, neatza, Necko, paiacec, y0ung_h0va
:rolleyes:
deci e cacator:
http://www.stupid.com/stat/MONA.html
monalisa
http://www.stupid.com/stat/SCRE.html
si edward munch
- gaga
cecule, nush bre! zi-mi! la canal, cant ii ploa?!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

stati asea cam- reusit sa intru iar. pina nu-mi sbuara netu (io cu netu - migu cu pisiu)
danone : DA enitaim
acu ma duc sa vaz ceatz- mai aberat.
danone : DA enitaim
acu ma duc sa vaz ceatz- mai aberat.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
nacsualo, pime
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
danone sa mor dac' mai tiu minte ce si cum...oricum o seara memorabila chiar daca ai lipsit de la momentu' emotionant in care s-a terminat a 2-a recipienta de zeama de agave! Sau iera a treia? Memetu' cre' ca stie! Il anunt pe aceasta cale ca nu vreau partea din banii de taxiu cu care am mers in seara aia asa ca poate sa stea linistit! Mai ales c-am descoperit ca suntem apruape vecini (din cand in cand). Conserva aia fiind conservata o sa tie inca 2 luni asa ca tot o iau! Si multumesc!
bau
-

balrogu' - Junior Member
plecatzi ai? shi io raman singura aici sa munc? potai leneshe ce suntezt-i
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Il anunt pe aceasta cale ca nu vreau partea din banii de taxiu cu care am mers in seara aia asa ca poate sa stea linistit
iera si o parte. bah, sorry ca nu te-am intrebat datuncea (adica sa fac ce ie normal) ...da a treia, creca iera, sticla care iera pentru voi ,... ca la mine fura numa 15,3 ml de tzuica daia, nici un gram mai mult, mi-a cam luat niste partea cu mintea.
deci daca nu pleci, pentru partea aia dau un pacar de tzuican sact halalt.

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
emgi, nu noi team trimes la capitalishtii aia rapaci pentru care lucrii!
ashea ca nu te planje!
shi ca venii vorba shi mai ales pen` ca cecu nu-mi zice de unte vine povestea cu pufoaica, va salut shi io shi ne-am mai ...vedea!
ashea ca nu te planje!
shi ca venii vorba shi mai ales pen` ca cecu nu-mi zice de unte vine povestea cu pufoaica, va salut shi io shi ne-am mai ...vedea!
-

Deci tzuica din pufoaica cica a luat nashtere din cauza unor uameni saraci care nu aveau pamant,implicit pomi,dar le placea tzuica shi aveau servici ca un combinat sau uzina(nu conteaza),unde lucrau cu ceea ce se numeshte mitilic + alcool sanitar.Deoarece nu puteau sa fure lichidul acesta deoarece paza era foarte stricata,oamenii noshtri,foarte inventivi(romani),Shi-au inmuiat salopetele in acest lichid,shi-au bagat salopetele-n geanta shi au ajuns acasa,unde chipurile,depozitau salopetele imbibate in alcool in nishte recipiente.Se mai adauga nishte apa shi apoi se urmau pashii care trebuie urmatzi in prepararea tzuicii!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

baics, rezolve.
bre pentru asta o sa te ia de nevasta memetu la cat ii de chitruasa
iote memete, tzo platit baubau tacsiu
eo nu plec pana pe la 5 si ceva cand ma voi cara in scop ca sa pup baics la falciutze :kiss:
Il anunt pe aceasta cale ca nu vreau partea din banii de taxiu cu care am mers in seara aia asa ca poate sa stea linistit!
bre pentru asta o sa te ia de nevasta memetu la cat ii de chitruasa
iote memete, tzo platit baubau tacsiu
eo nu plec pana pe la 5 si ceva cand ma voi cara in scop ca sa pup baics la falciutze :kiss:
- gaga
cecu, vazut povestea. m-am lamurit, deci pot pleca linijtit.
pa!
pa!
-

Care eu pe aceasta cale cand majoritatea se tireaza care pe unde ie sete,va zic ca tocma vi s-a incarcat meilu cu una bucata In Extremo!Adica shoricioaica nu!Pa vocalu de la ashtia potzi sa-l shi babardeshti jerroaico!Mi se pare ca e poponar:D Succes!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-