Regalitatea in Romania- solutie?
70 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
nu cred. cel putzin pe termen scurt -mediu pentru rezolvarea problemelor acute, dictatura ar functziona, shi cred io ca aia de afara ar zice sarumana la oricare ar tzine coloratzii in tzara sa nu mai bantuie Ioropa
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
memetule tu sa taci ca abar n-ai politica si istorie nici cat prajitoru' de paine. studiaza cazul dat de pnic si de mine (io-s mai la curent cu ataturk) si mai vorbim.
tai relatziile? pai natzionalistii nu zic ca avem de tuate? las ca in dictatura legam purceii de politicieni coruptzi si ii punem la munca, sa vezi atunci ce o sa te duara la pasare ca nu te baga aia in zeama. ai idee pe unde trec nejte chestii spre occtzident? cum ar fi conducte de gaz de la rushi, cum ar fi tiruri ... hai sa ne riscam sa vedem cine le taie primu' in cazul unei dictaturi ca cele mentzionate, si anume transparenta.
io tzam zis sa nu te mai bagi unde nu e cu var.
tai relatziile? pai natzionalistii nu zic ca avem de tuate? las ca in dictatura legam purceii de politicieni coruptzi si ii punem la munca, sa vezi atunci ce o sa te duara la pasare ca nu te baga aia in zeama. ai idee pe unde trec nejte chestii spre occtzident? cum ar fi conducte de gaz de la rushi, cum ar fi tiruri ... hai sa ne riscam sa vedem cine le taie primu' in cazul unei dictaturi ca cele mentzionate, si anume transparenta.
io tzam zis sa nu te mai bagi unde nu e cu var.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
pai natzionalistii nu zic ca avem de tuate
caca maca. singura nuastra bogatie naturala intradevar mare este sarea. la restu...poola
ca in dictatura legam purceii de politicieni coruptzi si ii punem la munca
asta e bine...pacat ca or sa apara alti purcei
hai sa ne riscam sa vedem cine le taie primu' in cazul unei dictaturi ca cele mentzionate, si anume transparenta.
bre danone, io n-am zis ca naj fi de acord cu o dictatura inteligenta. numa ca nu se poate la acest moment in istorie. NU uita ca si iugoslavii vrura sa fie independenti de toti...au fost, lea mers super bine, pana cand rusii au perdut teren si la americani nu le-a placut independenta lor.
leitar: a si on topic - regalitate, no faching uei
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Deci sa inteleg ca argumentele viabile pro-republicane din forum sunt:
- regina Angliei e o hoasca batrana, sclerozata si suge sangele poporului.
- Carol II a fost un idiot, corupt si fustangiu.
- regalitate, no faching uei
:A
- regina Angliei e o hoasca batrana, sclerozata si suge sangele poporului.
- Carol II a fost un idiot, corupt si fustangiu.
- regalitate, no faching uei
:A
- miHaimm
- Junior Member
nu
astea sunt argumentele antimonarhie
se aplica mai mut sau mai putzin la totzi regii.
astea sunt argumentele antimonarhie
se aplica mai mut sau mai putzin la totzi regii.
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Cu Spania te inseli destul de tare.supermouse scrie:Dar uitzi o treaba: ca in toate tzarile astea monarhia a fost NEINTRERUPTA. Arata-mi o tzara unde a fost intrerupta, s-a revenit la ea shi a mers, shi atunci va fi de considerat.
- miHaimm
- Junior Member
dar in spania regele a facut o chestie f. mishto: cand franco era pe moarte l-a chemat pe rege, sperand ca regele va urma politica lui. regele a fost deshtept, a zis da shi pe urma a instaurat pluripartismul shi democratzia. apoi a fost mare erou. shi a fost cat pe ce ca ETA sa fie marii eroi (ei l-au ucis pe primul ministru, mana dreapta a lui franco shi succesorul lui).
insa mihai can i s-a pus in vedere sa paraseasca tronul n-a zis nici ma^r; i-a pasat mai mult de compensatzii decat de poporul roman
insa mihai can i s-a pus in vedere sa paraseasca tronul n-a zis nici ma^r; i-a pasat mai mult de compensatzii decat de poporul roman
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Daca sed un pic si gandesc si mai putin, la prima vedere, Franco si coloneii au avut un punct comun esential: au matrasit comunistii care colcaiau in tarile alea. Dupa moartea/caderea lor n-a fost nici o problema sa se revina la un regim democratic. Se schimba doar forma de guvernare, nu si forma de proprietate, iar in plus se inregistrase o crestere economica semnificativa si o dezvoltare majora a clasei de mijloc.
La noi e alta problema, problema care nu cred ca o poate rezolva nici o forma de guvernare: majoritatea oamenilor au creeru' intors pe dos de prea multi ani la comun - asteapta sa li se dea, nu conteaza ce - marire de salariu, casa, mancare, benzina. Constiinta muncii e cam pauza, respectul fata de ceilalti si de proprietate la fel.
La noi e alta problema, problema care nu cred ca o poate rezolva nici o forma de guvernare: majoritatea oamenilor au creeru' intors pe dos de prea multi ani la comun - asteapta sa li se dea, nu conteaza ce - marire de salariu, casa, mancare, benzina. Constiinta muncii e cam pauza, respectul fata de ceilalti si de proprietate la fel.
-
pnic - Junior Member
pnic, memetule, io nu zic ca EXISTA o solutzie, utopic vorbind, cea mai dura solutzie este cea mai viabila, nu am vrut sa sune ca si cum ash da eu idei de rezolvare a crizei politicii romaneshti doamne fereshte.
in fapt mi-e greatza de politica si politicienii romani, ashtept stolojanu' cu mare curiozitate.
in fapt mi-e greatza de politica si politicienii romani, ashtept stolojanu' cu mare curiozitate.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
70 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3