Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
Dan Spataru a fost un mare artist. Tin minte si acum ca in copilarie...cand ne strangeam mai multi copii...si ne puneau aia batranii sa cantam ceva...ceilalti copii cantau ce invatasera si ei pe la granitza...eu cantam "drumurile noastre", o melodie care imi placea enorm.
Dumnezeu sa-l odihneasca !
Dumnezeu sa-l odihneasca !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
am ajuns la concluzia ca sunt om rau- da suarec bun, am fost la cheltuit bani pe Ebay, m-a plouat, am muncit prea mult, m-am plaimbat, shi in curand ma duc sa nani
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
am baut o bere,dupa zile de zile de zile intregi,am vbit cu cate o fatuta de aici de pe forum...am inceput sa intru si eu in "pita" si acum intreb ww.ritzul ce sens are ultima sa intrebare: ca la opspe ani eu nu stiu poezioara sau ce?
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
eu profit de net din plin azi ca dupa 6 zile consecutive fara curent mi-am mai pierdut din antrenament.. of of of cu huraganele astea 

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
sa stai in SUA cu lumanarea ... ihihi
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
daca nu ti zicea ca i unspe a lui septembrie nu ti era foame?
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
Pai n-am facut mare lucru. M-am trezit, am lenevit jumatate de ora la televizor, am mancat bine, m-am instalat la comp, am facut niste chestionare rutiere, m-am dus la magazin sa cumpar ceva, m-am asezat din nou la calculator.
In continuare, i-am dat icnore lui moshu.
aaa, si mie nu mi-e foame ca am mancat bine acum doua ore.
In continuare, i-am dat icnore lui moshu.
aaa, si mie nu mi-e foame ca am mancat bine acum doua ore.

-
dEpEchEmIND - Junior Member
am fost prin oras. v-am zis. altceva ce sa zic ? hai ca zic : ALTCEVA!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
Eu am fost cu frate-meu la gara fanclub si el tocmai s-a usurat pe cea mai mare si mai grea locomotiva de-acolo. Ce bine s-a simtit dupa aia, ca-l trecea demult! Nu s-a putut abtzine sa nu pishe niste fiare vechi si ruginite. 

-
-
Nanuka..tre sa intelegi ca avem de'a face cu un om bolnav. Las-o sa zica ce vrea ea. Ma vezi pe mine ca reactionez ? Tre' sa avem multa intelegere. Treci pe locomotive si vezi-ti de treburile tale...lasa-i pe altii.
on-topic : am vazut cum a batut Craiova cu 3-2, dupa ce a fost condusa cu 2-0.
on-topic : am vazut cum a batut Craiova cu 3-2, dupa ce a fost condusa cu 2-0.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
din pacate, el a inceput. Si poate o sa-mi treaca intr-o zi. Nu zic cand. Dar am mai avut certuri de-astea si ne-am impacat. Oricum, m-a dat afara de pe locomotive, fara ca eu sa-l jignesc.M-am luat putin de el si-atat.
Vad ca unii luati kterincile la propriu. Ma rog, e problema voastra.
Iar faza cu "omul bolnav" este o reactie, moshule. Inseamna ca inca bagi "omul bolnav" in seama, vorbind despre el.
Vad ca unii luati kterincile la propriu. Ma rog, e problema voastra.

Iar faza cu "omul bolnav" este o reactie, moshule. Inseamna ca inca bagi "omul bolnav" in seama, vorbind despre el.

-
Ok, nu ma mai bag:)
Am fost aseara la un after hours, Stereo Club..sistemul de sunet e catalogat ca fiind al treilea din lume...dupa cate am inteles primul este la Amsterdam, al doilea la Tokyo si al treilea in Montreal.
Ce marfaaaaaaa, e prima data cand mi s-a facut masaj intr-un club, am dat ceva bani dar a fost super relaxant, a durat cam vreo 45 de min:p...
Am fost aseara la un after hours, Stereo Club..sistemul de sunet e catalogat ca fiind al treilea din lume...dupa cate am inteles primul este la Amsterdam, al doilea la Tokyo si al treilea in Montreal.
Ce marfaaaaaaa, e prima data cand mi s-a facut masaj intr-un club, am dat ceva bani dar a fost super relaxant, a durat cam vreo 45 de min:p...
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma