Sunt un pic cam plictisita si mi-e lene, n-am chef de nimic la ora asta...
....Mmmmm am pofta de spaghetti....
Bursuc fi atent la reteta asta, ies nishte spaghetti de moriiiiii!!!!!
Iti trebuie:
Sos de spaghetti, de preferintza cu ciuperci.
Pt doua 2 portii iti trebuie cam asha : 4 ciuperci, o ceapa mare, bacon, o capatzana, doua de usturoi.
Tai ceapa marunt, la fel si ciupercile, dar nu asha marunt ca oricum ele se fac mici mici cand sunt puse in tigaie, bacon la fel il tai in bucatzele maricele ca se topeshte grasimea, usturoiul il tai super subzire...
Pui in tigaie ulei, dup-aia pui baconul taiat in bucatzi maricele si lashi sa se rumene, te joci tu un pic cu paleta printre bucatzele sa nu se arda, dup-aia pui ceapa tocata marunt, la fel o lashi si p-asta sa se rumeneasca,dup-aia ciupercile, pui sare si piper pisat, dupa ochi...la sfarshit pui usturoiul, mai amesteci un pic, pana se rumenesc bine si dup-aia adaugi sosul ....lashi cca. 10 min, vezi daca sosul s-a facut bine..iti dai tu seama, are culoarea un pic mai inchisa,, brun-roshiatic.
Spaghetele stii cum sa le faci, intr-o oala pui apa, putin ulei, putina sare, pui spaghetele si le lashi sa fiarba:D
Gata acu chiar plec!!
V-am pupat:p
1. mi-e lene 2. nu shtiu 3. nu vreau sa invatz k shi d'asta mi-e lene acuma... 

O sa inceapa si el sa posteze pe fanclub. Si poate dupa ce trece de 150 de posturi il primim si pe el pe locomotive :o