Ucigasii de copii (Beslan)

politicianul vrea puterea, poporul se multumeste cu o minciuna acceptabila

Mesajde supermouse » Mie Sep 08, 2004 8:24 am

shi io zice la fel.
terorishtii is aia care omoara cu milioanele shi nu le face nimeni nimic
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Panzer6 » Mie Sep 08, 2004 10:42 am

I am back! Am citit mesajele voastre shi trebuie sa spun 2 lucruri :
1. Convetzia de la Geneva e numai pt. fraieri (tzarile mici)
2.Va pot da cate exeple vretzi in care americanii au ranit sau omorat in mod deliberat civili
Raman la parerea mea ca terorismul e o forma de razboi ca oricare alta
Panzer6
Junior Member

Mesajde supermouse » Mie Sep 08, 2004 10:46 am

1. Singurul uz pe care il mai are la ora actuala conventzia de mai sus e in cazurile aplicantzilor pentru azil politic.
2. terorismul e singura modalitate in care unul mai mic shi mai amarat se puate lua de gatzi cu unul mare shi al dreaq- shi a fost asha inca de e vremea lu Napoleon cand spaniolii au inventat termenul de guerilla- prima forma a terorismului.
daca americanilor nu le place sa fie atacatzi, sa stea la iei acasa shi sa-i lase pe altzii in pace.
supermouse
Junior Member

Mesajde Panzer6 » Mie Sep 08, 2004 11:14 am

De acord cu tine, doar ca ideia mi se pare valabila shi in cazul rushilor sau altora care le place sa ishi vare nasul in alta oala decat a lor
Panzer6
Junior Member

Mesajde supermouse » Mie Sep 08, 2004 11:16 am

amin panzere
supermouse
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Sep 08, 2004 11:38 am

pai bre de acort ca conventia de la geneva ie pentru fraieri,da totuji in situatia actuala eo zic ca ie normal sa se faca ceva inprivinta asta,fiinca tot se bate toba pe drepturile omului,si s-au infiintzat zeci si sute de comisiisi organisme internationale de drept international,care cam mancanca bani dejaba.si totusi eo sunt convins ca daca sarbii sau irakienii de iecsemplu atacau un convoi ccu ajutoare sau ceva de jenu asta,le sareau totzi in cap.inclusiv toate organizatile mai sus mentionate.deci cum ar venii rezulta ca fraierii ie aia mici.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde memetshot » Mie Sep 08, 2004 11:47 am

danone...juarece..matz terminat.
adevaru e ca tot ce e najpa pe lumea asta americanii e de vina.
juarece...ca ma tot bati la cap cu iraku in sus iraku in jos. Stii care e problema alora? NU sua ca l-au dat jos pe cacatu ala de sadam..ci nenea sadam care facea ce voia el cu banii si populatia tot o sujea, desi aveau un pib de 21 mld para
cand il dadura jos pe sadam toti irakienii iera bucurosi. Cand vazura sefi triburilor ca oops, noi nu putem sa ne batem pentru ciolan, ce zisara: "America iz ival! america must bi punijd".
hai sa tentreb de arabi ceva. Dece nu au si ei tari frumoase ca Israelu. Ca in zda masii bani is? penca ii controleaza doi trei uameni care ii mint: bah navetz ce manca din cauza ca israelu si sua fac aia si pe dincolo (mana aia de palestiniei di dupa gard are dece). acu crede-ma sunt impotriva politicii actuale a israelului, dar asta nu inseamna ca o sa fiu de acord cu libia, iran ..etc. FUNDAMENTALISMUL PUTE!
plus ca acu la rusi nu fura ceceni ci aia din tzara vecina (parerea populatiei), deci nu ie de vina faptul ca rusii se bat cu ceceni ci de vina is niste tampiti care nu au in cap decat violenta.

asa ca hai sa-i lasam pe acest tred pe americani (faceti unu separat:" muie SUA si Rusia si la imperii ingeneral") si sa vorbim de cacatu numit terorism
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde theOffender » Mie Sep 08, 2004 1:07 pm

dar asta nu inseamna ca o sa fiu de acord cu libia, iran ..etc. FUNDAMENTALISMUL PUTE!
in primul rind ar trebui sa explici ce inseamna fundamentalismul. pentru ca se aplica shi pentru biblie la fel ca shi pentru coran. ma gandesc ca te referi la fundamentalismul arab (sau islamic).

shi in acest respect libia nu este o tzara fundamentalista. iranul, arabia saudita sunt.

Dece nu au si ei tari frumoase ca Israelu
poftim??? ai vazut tu tzarile arabe shi crezi ca sunt mai prejos decit Israelul? shi la urma urmei unde shi cum exact a fost format statul israelian?...

problema in partea aceea de lume este urmatoarea: e foarte bogata in resurse shi fiecare idiot vrea cite-o bucatzica, sustzin statul terorist gen israel (este singura tzara din lume in care asasinarea unei persoane este votata in parlament!), shi ca urmare sunt problemele cele care sunt;
unul ca sadam n-a ajuns sa fie ceea ce-a fost fara ajutor de la americani; ma tot intreb cam cum ar arata orientul mijlociu daca nu shi-ar mai vari nimeni interesul in el!...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde memetshot » Mie Sep 08, 2004 1:21 pm

FUNDAMENTALISMUL PUTE!

indiferent.... pute in general.
s-ar putea sa fi gresit la chestia cu libia.
ma tot intreb cam cum ar arata orientul mijlociu daca nu shi-ar mai vari nimeni interesul in el

si io
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde supermouse » Mie Sep 08, 2004 2:42 pm

gigel, magaria e ca nu tuata lumea s-a bucurat ca il detera jos pa sadam
supermouse
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Sep 08, 2004 3:40 pm

Dece nu au si ei tari frumoase ca Israelu

du-te bah la shcualaaa, are izraelu tzara cam cum ar veni ca itzi cumperi tu maine un apartament, ma mut io in iel si imi zidesc felia mea si zic ca asha stiu eo ca de acolosha provin, gata, e al meu.

macar americanii platira alaska cu cash.

toti irakienii iera bucurosi

cum ar fi fost si romanii daca veneau aia in razboi inainte sa o sujem cu rushii, da?

si bre, americanii is mai terorisjti ca ailantz numa ca au PR mai buni care stiu sa abureasca fraierii, de aia am dat exemple vietnamu' si al doilea razbel, da matale n-ai habar in schimb trambitzezi.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde memetshot » Mie Sep 08, 2004 4:12 pm

vietnamu da
al doilea razbel nu;s de acord cu tine.

cum ar fi fost si romanii daca veneau aia in razboi inainte sa o sujem cu rushii, da?

iegzact...sau cum fura frantzujii bucurosi...si amu le da muie....sau cum fura inglejii bucurosi si amu sug umpic de poola americana.

du-te bah la shcualaaa, are izraelu tzara cam cum ar veni ca itzi cumperi tu maine un apartament, ma mut io in iel si imi zidesc felia mea si zic ca asha stiu eo ca de acolosha provin, gata, e al meu

amu nu o sa apar israielu...da acolo adevaru e undeva la mijloc.

Explicati-mi si mie ce a facut asa bine pentru irak nenea Salam si ce facura asa rau americanii. nu uitati ca panal dadura afar pala nu prea fu razbel...mai mult o inaintare in ritm de vals...

Sa vedeti cat de prosti/rau voitori/mortii mamei lor is arabii curului: nainte sa il atace sua pe salam l-ar fi omorat cu draga inima (iera fuarte iubit de arabi). Cum l-au atacat americanii cum toti arabii il facura martir.
Poola acolo bataia e pe ciolan...intre alea doo triburi de incep cu s si se termena cu i si sua. V-am spus, nus proAmerican, numa ca acolo daca america pleaca, am belit poola (global vorbind)...
memetshot

Mesajde MiG29 » Mie Sep 08, 2004 10:38 pm

deci pardon global vorbind,de ce crez tu ca daca pleaca america am belit poola?eo zic ca daca pleaca shi america shi rusia 90%den terorismu mondial o sa dispara fiinca...nuo sa iji mai justifice activitatea.deci tocma rau nar fii:D
MiG29

Ai dreptate!!

Mesajde LS. » Mie Sep 08, 2004 11:09 pm

Necko scrie:nu am intrat pina acum pe acest subiect. eram sigura ca voi gasi o multime de pareri, mai mult sau mai putin, mult mai putin la subiect. totusi am intrat si am citit tot ce s-a scris.

Buna!! Din pacate multi n-au sa inteleaga cea ce ai scris...doar au sa caute argumente de sprijin la ideile lor.

Si culmea e ca o parte din cei ce-si astern ideile pe aici, sunt de o varsta identica cu o parte din victimile atentatului de la rusi.

Best regards...

LS.
who dares wins
LS.
Junior Member

Mesajde supermouse » Mie Sep 08, 2004 11:36 pm

cuacavete:
america ie o tzara care are 6% din populatzia lu glob
america consuma 60% din resursele lu glob
acuma pentru ca america sa puata pentru ca sa faca asta, america tre sa mentzina o gramada de tzari intr-o stare de saracie in care numitele tzari sa-shi dea produsele lu america pe apruape nimic, sa ofere mana de lucru ieftina lu america pe nimic
ietc
America pentru ca sa supravietzuiasca la nivelul de trai pe care il are, trebuie sa fure de la o gramada de alte tzarishoare amarate shi mici shi pruaste. ACu- gresheala pa care o face romanu batut cu penisu' in cap e ca iel crede c pa america o duare in anus da iel sau da oricine altcineva. sa shtii cu ca, daca america ar ocupa romania, asta nu ar insemna nici da frica ca romanii ar incepe sa traiasca ca in america. la din contra- ar trai mai rau, pentru ca lu america ii trebe produse ieftine shi mana de lucru ieftina.
de asta ie america mereu in razboi.
acuma sa il luam pa nea ibrahim bin vasile din peninsula arabica. nenea ibrahim bin vasile traieshte asha cum shtie iel. Sa jtii ca iel nu ie asha necivilizat cu zice media americana, iel e fericit acolo in tzara lui cu trebile lui. da intr-o zi, nenea irahim bin vasile sa scuala shi ce vedeel? iel vede ca tocma o intratara israelu cu tancrile in tzara lui ca pa israel l-a apucat lacomia.
acu, tu chiar crezi sau ajteptzi ca nenea ibrahim bin vasile sa stea cu pana pe poola ?
sa jtii canu sta. da nenea ibrahim bin vasile nu are armele shi tancurili lu israel. shi daca le-ar avea iel n-ar putea sa faca nimica pentru ca israelu e sprijinit da americani. deci tot ce puate face tipu ie sa faca terorism cum zici tu, care ie de fapt duar ca seapara cumjtie iel.
acu draga bestie, tu ai mai zis mai sus o momarlanie: tu zici ca arabii ie geloshi pa israel pentru ca israelu e o tzara mai mijto. Cu tot respectu, ejti pe langa rau de tot. Arabii nu vrea sa ocupe israelu. Ce vrea nea ibrahim shi neamu lui ie ca israelu sa nu-l mai omoare shi tortureze pa fratele lu nea ibrahim, nea mahomed bin vasile din palestina, pa care israelul a ocupat-o ilegal.
supermouse
Junior Member

Muie!!

Mesajde LS. » Joi Sep 09, 2004 2:47 am

Sobolane...daca tot a degenerat discutia, am sa-ti spun un fapt:

Nea ibrahim, fate-su si toti neamu lor, au sa ia muie de la izraela pana le vine mintile in cap!! Iar tu bucura-te de gaura aia Mioritica in care ti-ai gasit adapostu, dar nu uita sa nu-ti scoti capu ca rusii dau tarcoale....sa nu mai vorbim de izraeliti!!

Rusine celor ce te accepta la sanul lor...

LS.
who dares wins
LS.
Junior Member

Mesajde theOffender » Joi Sep 09, 2004 7:57 am

eu cred ca nimic nu mai este de spus atunci cind mor copii
revenirea la inocentza?
la aceasta ora omorirea unui rinocer, elefant sau a mai nushtiuce animal protejat provoaca un scandal mai mare decit cel provocat de moartea unui copil. astazi moartea unui copil intra la categoria 'tragic accident'.

in 1999 in columbine doi elevi au deschis focul intr-o shcoala. 19 copii au murit. consecintzele? copil fiind, doamne fereshte sa indreptzi un pistol de hartie in clasa. eshti considerat un 'potential terrorist'. in 2000 un tip de la AP filmeaza omorarea unui copil in ierusalem, cu tatal lui incapabil sa-l protejeze de ploaia de gloantze trase de evrei. urmarea? nu mai potzi filma atrocitatzile comise de israelieni, ba chiar mai mult acum shi reporterii se impushca, nu-i asha?

in zair, burundi, burkina faso, congo... (lista e lunga) vezi copii de 12-13 ani imbracatzi in uniforma militara carand AK47 shi grenade in banduliera. cine le-a pus armele acelea in mana? pentru ce cauza se lupta?
a fi copil shi dreptul la copilarie nu mai este un privilegiu.

shi in palestina, la fiecare 3 zile e omorat un copil. este o shtire atat de perimata shi fumata incat nu mai apare pe prima pagina a nici unui ziar. nici macar cele palestiniene nu mai pun pozele pe prima pagina. shi te uitzi la lumea libera, te ashteptzi sa reactzioneze.

cine? francezii, care tot critica bushismul american? poate belgienii? ah, am uitat, ei nu pot sa zica nimic, pentru ca sunt direct responsabili pentru genocidul din rwanda, in 1994. poate turcii atunci? nu, nici ei nu pot sa zica ceva, ca au ucis un milion de armeni in 1915. nemtzii?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde gaga » Joi Sep 09, 2004 9:43 am

cuacavete, istoria e prea complicata si se schimba asa mult ploile ca nu are rost sa ne certam noi aici, mai ales ca din ce vad mai sus, deja incep mesaje filosemite care ma gadila neplacut rau pe mine si nu ash vrea sa fac fo ilegalitate.

ramanem cu adevarul undeva la mijloc si sa lasam frustratzii (cum is unii de mai sus care nu stiu decat sa injure neargumentat ca orice birjar care se respecta) sa-si faca meandrele pana ii observa adminii si le dau nana ...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde supermouse » Joi Sep 09, 2004 11:35 am

shi de aia am io genul ala de vietzuituare pe ignore shi te sfatuiesc sa faci la fel
ontopic: istoria o scriu invingatorii. daca americanii nu ishi cashtigau independentza cu bani frantzuzeshti acu 200 shi ceva de ani, pa alde washington il gaseai in cartea de istorie ca terorist
supermouse
Junior Member

Mesajde Panzer6 » Sâm Sep 11, 2004 9:48 am

Chestia cu "istoria o scriu invingatorii" e perfect reala.Voi credetzi ca americanii, englezii, francezii, israelienii sau ce natzii mai vretzi voi, nu au unitatzi special antrenate pt. asanumitele actziuni teroriste? Oare cu ce s-or ocupa SAS, Navy SEAL, CIA sau anumite departamente din MOSSAD daca nu cu actziuni de acest gen (binentzeles ca in cazul lor nu se numesc acte teroriste ci actziuni de sabotare a ifrastructurii inamicului).Ash putea face o comparatzie cu primul razboi mondial cand au aparut submarinele: Anglia, SUA, Frantza shi alte tzari din Antanta le prezentau drept cele mai inumane arme inventate vreodata, de parca ele nu ar fi avut submarine in flotele lor .
Panzer6
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Sep 11, 2004 10:00 am

Exact. America inca mai are probabil cea mai larga tabara de antrenament terorist din lume, asha numita School of Americas.
supermouse
Junior Member

Mesajde Panzer6 » Sâm Sep 11, 2004 10:12 am

supermouse scrie:Exact. America inca mai are probabil cea mai larga tabara de antrenament terorist din lume, asha numita School of Americas.

Din cate shtiu eu cei mai tari in acest sens sunt israelienii care au unitatzi specializate in atentate cu bomba, rapiri de persoane sau asasinarea unor persoane incomode
Panzer6
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Sep 11, 2004 10:19 am

de avut unitatzi de berete negre au tuate armatele din lume. CA ale americane u-s asha de eficiente- avand in vedere ca s-au chinuit 10 ani sa-l omoare pe Saddam Hussein fara succes- asta e ttreaba lor :). Dar School of Americas e probabil cea mai mare tabara de antrenament terorist ( ca suprafatza shi facilitatzi) din lume.
Pe de alta parte, Israelul e un STAT terorist prin natura shi armata sa e singura organizatzie terorista legala
supermouse
Junior Member

Mesajde Panzer6 » Sâm Sep 11, 2004 10:41 am

buba e ca tocmai ei ishi permit sa arate cu degetul inspre atzii (respectiv arabii care nu au mishloace cunvetzionale de lupta care sa le poata face fatza celor israeliene)
Panzer6
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Sep 11, 2004 11:30 am

exact, shi daca are cineva tupeul sa zica ceva tuata lumea sare in sus.
In opinioa mea, dobitocul care a decis stabilirea statului Israel acolo o sa aiba pe conshtiintza un razboi mondial.Arabii nu se vor opri, shi ei sunt mai patriotzi shi mai determinatzi decat albii.
Ash mintzi daca ash spune ca nu mi-e frica.
supermouse
Junior Member

Mesajde Panzer6 » Dum Sep 12, 2004 9:05 am

daca ash fi in locul arabilor ash lasa rivalitatzile la o parte shi ash infitza un bloc al statelor arabe care sa le reprezinte interesele financiare, politice shi militare. Posibilitatzi sunt, putere economica ieczista dar spionajul israelian lucreaza de minune sprijinit shi de animozitatzile shi interesele personale existente intre liderii arabi, rivalitatzi de care se foloseshte shi Washtingtonul. Poate ca in felul acesta s-ar renuntza shi la asa numita politica terorista shi cu siguratza ar cashtiga simpatizatzi shi in tzarile vestice
Panzer6
Junior Member

Mesajde supermouse » Dum Sep 12, 2004 10:16 am

multe din rivalitatzile aleasunt atzatzate de catre israel shi/sau washington
PS: sa vezi circu dreaq acuma, au aflat americanii ca Israelu shtia de 9/11 din timp shi nu le-a zis
supermouse
Junior Member

Mesajde supermouse » Dum Sep 12, 2004 3:17 pm

Arabs: Terror War Has Spread Instability
By PAUL GARWOOD

CAIRO, Egypt (AP) - Victims of the Sept. 11 attacks were mourned worldwide Saturday, but in the Middle East, amid sympathy for the dead, Arabs said Washington's support for Israel and the war on terror launched in the aftermath of the World Trade Center's collapse have only fueled anger and violence.

From Egypt to Yemen, Arabs said the world had become less safe during the three years since 19 militants from the Middle East hijacked four passenger planes in the United States and used them to kill more than 2,900 people.

``Sept. 11 was a tragic day in our history because so many innocent people were killed at the hands of militants, who find a fertile ground in our region in view of the biased U.S. policies toward Israel and against Arab causes,'' said 34-year-old banker Mahmoud Obeid in the Jordanian capital, Amman.

The Sept. 11, 2001 attacks and other bombings since have fueled widespread soul-searching among Arabs over the connection between Islamic extremism and terrorism.

But that has not shaken a long-held belief that U.S. policies in the region - including Washington's support for Israel in its conflict with the Palestinians - are also to blame for fomenting the kind of anti-American hatred that could drive people to launch an attack of the magnitude of Sept. 11, 2001, in New York and Washington D.C.

Egyptian columnist Fahmy Howeidy called for critical self analysis from people in the Middle East and Islamic worlds ``because those people who committed the Sept. 11 attacks ... were (also) Muslims and Arabs.''

``But ... the problem is the Americans don't want to criticize themselves,'' he told The Associated Press. ``They don't look at their policies and mistakes, like the U.S. position toward the Israeli-Palestinian conflict. By defending the terrorism committed by Israel against the Palestinians, they are filling people with anger.''

The archbishop of Canterbury, in Egypt to help mend religious rifts, urged Muslims, Christians and Jews to move beyond ``the way the faithless world thinks'' and reject violent revenge, terror and the killing of innocents.

``If we do act in the same way as our enemies, we imprison ourselves in their anger, their evil,'' Rowan Williams said during a speech to religious leaders at a top Sunni Muslim center in Cairo.

``We are not forced to act in revengeful ways,'' added Williams, who was in New York when al-Qaida militants slammed hijacked planes into the World Trade Center's twin towers three years ago.

For some, the anniversary underlined the need to press on in military action. U.S. troops in Iraq held small ceremonies to coincide with the moment the first jetliner slammed into the World Trade Center.

Commemorating Sept. 11 ``reinforces the fact that we should go kick ...,'' said Sgt. Dionna Eves, 23, a medic from Clearwater, Fla. ``It reminds you of why you're here. Anyone who poses any kind of threat should be taken out to prevent something so tragic from happening again.''

But Capt. Rick Hewitt, 31, of La Crosse, Wisconsin, said the attacks don't ``really change our mission here one iota. We're trying to rebuild this country.''

The U.S. 9/11 Commission has said there's no evidence Saddam Hussein's ousted regime had a role in the attacks or a ``collaborative relationship'' with al-Qaida. Still, the Bush administration has painted the Iraq war as part of the war on terror and says bringing democracy to the country will help reduce support for extremism.

Russia pointed to last week's tragic hostage-taking at a southern school, which was blamed on supporters of Chechen separatists and which ended with some 330 hostages dead.

After the Sept. 11 attacks ``the world had changed irreversibly,'' the Russian Foreign Ministry said. ``But not all of us then fully understood the real danger of the enemy appearing before us. (Now) the whole world recognized this, shuddering from another barbaric terrorist act - this time in Russia, this September.''

The ministry rankled at past criticism of the Kremlin's bloody war in Chechnya, where it says separatists have al-Qaida links. The ministry called for ``a new level of antiterrorism partnership, free from 'double standards'.''

Spain's press linked the anniversary with the six month commemoration of the Madrid bombings, which killed 191 people. Leading daily El Pais said the world has not become safer since Sept. 11, with Casablanca, Istanbul and Jakarta being added to the list of cities affected by Islamic terrorism.

The third anniversary of the attacks was welcomed by some, particularly contributors to militant Islamic Web sites.

``I thank God that He made us see such a day,'' said one online contributor who identified herself only as Umm Rafida. ``Whenever I look to the picture of the tower while its collapsing, tears well in my eyes and I thank God.''

The Saudi English-language Arab News daily denounced the Sept. 11 plane hijackers, including 15 Saudis, as ``twisted fanatics'' and called for a ``jihad - struggle - ... to rid Islam of its deviants ... to restore the honor of Islam.''

In an editorial, it called for an end to the ``blame game'' among Arabs, which it said perpetuates ``our own poisoned sense of victimhood.''

In Amman, Jordan, supermarket owner Hamzeh Ghazawi, 26, said the anniversary for him only marks the start of a more dangerous world.

``On this day every year, I remember the beginning of the chaos, the fear and the insecurity which the United States has brought upon the whole world,'' he said.

09/11/04 14:12

© Copyright The Associated Press. All rights reserved. The information contained In this news report may not be published, broadcast or otherwise distributed without the prior written authority of The Associated Press.
supermouse
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Sep 12, 2004 10:00 pm

supermaus vez ca o iei pe aratura da rau de tot.israelu e stat terorist?asta ie chiar tare.si ma rog frumos pe ce te bazezi cand spui asta?apoi nu americanii au vrut sa il oimoare pe sadam ci chiar evreii,insa nu mossadu ci unitati mult mai specializate cum ar fi mista aravim,iamam sau sayert matkal.iar vrajeala asta cu terorismu practicat de marile state,eo unu nu prea cred ca lucrurile stau chiar asa.nu imi amintesc sa fi pus vreo bomba americanii sau rusii in vre-o scoala sau in vreun spital sau sa fi deturnat vreodata un avion.ceea ce face israeul cu palestinienii mi-se pare pe deplin justificat,avand in vedere teroarea sub care traiesc evreii,din cauza bombelor palestiniene,care(am fost acolo si stiu ce zic)palestinieni,desi benifeiciaza de sume imense de bani atat de la fmi,banca mondiala cat si ue si alte chestii d-astea traiesc intr-o mizerie crunta fiinca nu`s in stare de nimic,rapesc turisti straini pentru rascumparare,lipesc postere cu che guevarra pe peretzi si tipa ca evreii de dreapta ii persecuta fiinca ei sunt de stanga si sarbatoresc craciunul pentru simplu fapt ca atrage turisti straini si mai ales ii inerveaza pe evrei.shi apoi apare un fost terorist ca arafat si se plange ca statul evreu nu ii lasa in pace.si nu,nu`s filosemit
MiG29

Mesajde tre » Lun Sep 13, 2004 3:30 am

zice bine supermausu ce zice, cu mici amendamente of cors. unu din ele ar fi ca sua + china consuma cam 70% din petrolu de pe glob, china inregistrand cresteri economice record in ultimii anii (surprinzator pentru un stat destul de comunist nu?). ca fapt divers sua se va ocupa mai mult de china in viitor (vezi sars - virusu manipulat si probabil creat de ei menit sa testeze reactia maselor - e duar inceputul, vezi petrolu din irak, vezi etc.) pen' ca chinezii incep sa le puna in pericol pozitia de lider economic mondial.

dar, sa revenim. tuata presa freamata de condoleante si plangeri de mila pentru saracii copii sechestrati si se dau de 3 ori peste cap sa urmareasca firu evenimentelor indeaproape. totusi, de ce nu incearca nimeni sa analizeze de ce s-a intamplat treaba asta, sau de ce s-a cenzurat cat s-a putut din treaba asta? care-ar putea fi implicatiile per ansamblu ale evenimentului astuia? bine, nu ma astept sa se descopere adevarul la televizor, da macar un os de ros acolo, ca sa stiu unde-as putea incepe cu aflarea unei farame de adevar.

in treaba cu beslan, la fel ca de fiecare data, nu se-ncearca corelarea cu alte evenimente si e normal, cine-ar avea interesu? totusi jurnalistii chiar sunt o turma asa de usor de manipulat (unii au chiar facultati)? nu ma refer la trusturile media, ma refer la jurnalist ca individ, nu e nimeni capabil sa riste?
se stie ca in cazu 'incidentului 911' atat israelu, cat si servicii secrete din alte tari (nu mai tin minte care, dar printre altele era si uk), ii anuntasera pe americani de ceva miscari neobisnuite in 'tabara adversa' si totusi ei n-au facut nimic. mai mult, avioanele alea fusesera deturnate cu ceva timp inainte de-a se propti in diversele zone de interes si totusi, nu s-a miscat un deget. si nu pentru ca ar fi fost incapabili, nici vorba de asa ceva, ci pentru ca asa trebuia sa se-ntample. aveau nevoie de un pretext pentru a incepe invazia in irak (si probabil pentru a da de munca catorva companii care sa reconstruiasca centrul wtc) si pentru a scuate diverse legi care sa le dea o gruaza de drepturi in plus asupra omului de rand, care, ingrozit, ar accepta sa i se ia/folosesca casa, masina, nevasta, etc. pentru binele statului...
...si noi ca niste cretini ce suntem am stat in 2 labutze si am sustinut invazia.

totusi de ce osama? familiile bush si binladen erau parteneri de afaceri de o generatie-doua...

deci in concluzie, ca tot am fost offtopic la greu, rusia nu mai e demult o superputere (si de asta s-au ocupat), dar ar merita neaparat investigat nitel de ce se-ntampla ce se-ntampla si-acolo, asa de fapt divers, ca nu da nimeni 2 bani pe parerile nuastre. nu-mi dau seama inca ce urmareste sua, dominatie mondiala sau duar suprematie economica sau dominatie mondiala prin supermatie economica, cert e ca de fiecare data cand scuate careva capu au ei grija de el (vezi ue, pentru inceput atentatu din spania, vezi china cu ce-am zis mai sus, vezi japonia - din nou, pearl harbour duar un pretext, ba nu, pe-atunci cred ca voiau duar sa testeze bomba) asta daca nu cumva au treaba prin zona (vezi kuweitu, vezi iraku, vezi disparitia urss pentru constructia diverselor conducte prin kazahstan, afganistan, *stan) si cate or mai fi si n-avem nici cea mai vaga idee despre ele.

gata, am terminat pentru az...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Politica