Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Da..e totul OK. Nu am pasaport si nici carte verde, dar vorbim cu un sofer de tir...sa ma sui eu cu masina in spate la el...pana trece granitza. Nu stie nimeni. Tu stai in fatza acolo cu el..si eu in spate...ca si cum as fi incarcatura. Uite..am fost acum sa iau paine..si am gasit niste napolitane marfa la 3000 de lei bucata. Sunt foarte bune si foarte satioase. Daca am manca o luna numai napolitane d'astea..cate 3/zi...am strange bani si am vedea Dunarea la Bratislava.
ce zici ?
ce zici ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Tie ti se pare vorba ca e de mancare...sau de trecerea frauduloasa a granitei ?
Vii cu noi in Slovacia ?
Vii cu noi in Slovacia ?

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

lol....dak ar fi dupa mine ash veni
da' intai sa te pui tu la "negocieri" cu taica'miu :p lool...
ieeei,incepe shcoala...abia ashtept sa vad ce baietzi dragutzi gasesc in Jean Monnet..
eu am voi scula p la 7 dak incepe la 8,dar dak avem dupa amiaza,e shi ai bine...nici nu shtiu ...cum e?dupa amiaza va fi sau dimineatza?
(eu ajung rpd cu mashina la shcoala..)
da' intai sa te pui tu la "negocieri" cu taica'miu :p lool...
ieeei,incepe shcoala...abia ashtept sa vad ce baietzi dragutzi gasesc in Jean Monnet..
eu am voi scula p la 7 dak incepe la 8,dar dak avem dupa amiaza,e shi ai bine...nici nu shtiu ...cum e?dupa amiaza va fi sau dimineatza?
(eu ajung rpd cu mashina la shcoala..)- Titina
- Junior Member
neatza bianca!!
eu pap un mar verde si dup'aia ma apuc de gimnastica deuarece nu ma mai incape uniforma;n
o pereche de pantaloni care acu trei luni mi'erau largi de cadeau de pe mine, acuma i'a modificat tata(i'a mai largit)si tot imi sunt stramti de d'abia ma misc in ei~p
eu pap un mar verde si dup'aia ma apuc de gimnastica deuarece nu ma mai incape uniforma;n
o pereche de pantaloni care acu trei luni mi'erau largi de cadeau de pe mine, acuma i'a modificat tata(i'a mai largit)si tot imi sunt stramti de d'abia ma misc in ei~p
- kahlan
- Junior Member
hi,k@tzy!!(ioana te chema,nu?te superi dak iti zic "pisic" in loc d ioana
? )bah shi la mine
nishte pantaloni care mi-erau de fapt f buni acu 2 luni..adik...deh..inainte de a pleca in America....acu' mi's asha mici
pey deh...in America am avut ce manca bun,fatza de ce mananc in Romania
so,sper k acum stand in Romania o sa mai slabesc :p
? )bah shi la mine
nishte pantaloni care mi-erau de fapt f buni acu 2 luni..adik...deh..inainte de a pleca in America....acu' mi's asha mici
pey deh...in America am avut ce manca bun,fatza de ce mananc in Romania
so,sper k acum stand in Romania o sa mai slabesc :p- Titina
- Junior Member
Eu am mancat salata : rosii, castraveti, ardei, ceapa, piper negru, telemea oaie.
Acum napolitana la 3 mii.
Imi doresc sa o iau pe Rock Chick in Slovacia...ca e mai econoama decat mine si Hades. Cred ca ar cere mancare de la noi.
k@tzy ...esti o grasa.
Acum napolitana la 3 mii.
Imi doresc sa o iau pe Rock Chick in Slovacia...ca e mai econoama decat mine si Hades. Cred ca ar cere mancare de la noi.
k@tzy ...esti o grasa.

-

Aiurea...zici si tu asa sa te dai mare. Spune-i lu' k@tzy ca mi-ai luat mancarea din gura...si am ramas flamand la ziua lu' var'tu.
Oricum..imi place ca nu risipesti mancarea. Asa fac si eu. Sa fie mancata...nu conteaza de cine. Si un caine daca intalnesc...ii dau sa manance el.
Oricum..imi place ca nu risipesti mancarea. Asa fac si eu. Sa fie mancata...nu conteaza de cine. Si un caine daca intalnesc...ii dau sa manance el.

-

Lasa...ca data viitoare o bat pe Grigo....a....a...pe Bianca ! 

-

moshule,dak am mancat 8 felii de pizza atunci,nu inseamna k eu nu vreau data viitoare sa ma abtzin k sa slabesc :p
ps: pizza aia era pe tava din care luau toti deci nu era "mancarea din gura ta" sau cum ai zis
...da' ti-am luat-o k ai zis tu: "uite alea doua: una pt mine,una pt hades,k titina a luat deja 4"
shi d'aia m-am gandit eu k ar fi haios sa le iau...shi cred k le-am luat p'amandoua pan'la urma,nu?
ps: pizza aia era pe tava din care luau toti deci nu era "mancarea din gura ta" sau cum ai zis
...da' ti-am luat-o k ai zis tu: "uite alea doua: una pt mine,una pt hades,k titina a luat deja 4"
shi d'aia m-am gandit eu k ar fi haios sa le iau...shi cred k le-am luat p'amandoua pan'la urma,nu?- Titina
- Junior Member
da. insa data viitoare va fi invers. iti va fi tie foame...si am sa-ti iau eu mancarea. sa vad ce ai sa faci.
poate vii si tu cu noi la restaurantul chinezesc...sau nu-ti place mancarea lor ?
poate vii si tu cu noi la restaurantul chinezesc...sau nu-ti place mancarea lor ?
-

Bun. Pai atunci o sa mergem cam dupa 25 septembrie asa. Si poate ne face var'tu niste poze tari pe acolo. :yD
Dar nu le mai punem pe forum !
:no:
Dar nu le mai punem pe forum !
:no:IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

saracu' taica'tu...el nu stie ca de monk ar trebui sa se teama cel mai tare. are incredere in lupu care pazeste oaia. 

-

Urca trenu printre munti
Ca un sarpe lung
Cu tigari nationale
Sus la detinuti.
=D
Dintr-o melodie lautareasca.
Ca un sarpe lung
Cu tigari nationale
Sus la detinuti.
=D
Dintr-o melodie lautareasca.
-

Bine v-am regasit. Dimineata am mancat sandvisuri calde si am baut ness. Am circulat cu autobuzul si am ajuns la munca unde va trebui sa scriu despre inmormantarea lui Dan Spataru. trebuie sa fac un comunicat de presa cu TApinarii. Si dupa aia sa frec menta pe net. Sau sa plec acasa. Ma simt minunat azi.
-

Tanase - Mesaje: 1238
Rock Chick avem si emoticoane pt. tine :
& ~v
Iar pt. mine si k@tzy :
& ~v
Iar pt. mine si k@tzy :

-