Asteptam cu multa placere evenimentul si incercam sa-mi inchipui atmosfera electrizanta. Din pacate am vazut altceva. Pe tot parcursul concertului fenomenul ancestral de transhumanta si-a facut simtita prezenta: probabil ca se asteptau la altceva, pt ca dupa prima melodie lumea de pe scaune a inceput sa plece, iar cei de pe margine au inceput sa se buluceasca sa ocupe un loc. Faptul ca Sarah Brightman canta minunat nu mai conta! ... si asa a continuat pana la sfarsit. Aplauzele au fost timide, pt ca se pare ca lumea era ori preocupata de altceva ori nimerise din greseala acolo.
Ar fi putut sa fie frumos: muzica era sublima, vocea unica a Sarei iti rascolea fiinta, spectacolul in sine a fost bine conceput. Sunt curios altii cum au perceput concertul.
Sarah Brightman la Bucuresti
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
am vazut la stiri in seara cu concertul ca a fost multa lume pe acolo . reporterul ii intreba daca le place,toti erau fericiti doar ca singura problema a lor era ca nu stia cine canta.la mai mare,romanasi!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Ce sa zic...eu am fost...si pot spune ca mi-a placut destul de mult. Problema e ca Sarah abordeaza mult prea multe stiluri, dintre care singurul care i se potriveste cu adevarat(cred eu) este cel cu specific oriental. A fost o nebunie totala, mai ales ca 90% dintre cei prezenti nu stiau ca locurile din fata scenei erau pe baza de bilet/invitatie. Nu au lipsit `vedetele` (ilustri necunscuti din Tv) , venite cu nelipsitele lor fitze...si, bineinteles, romanii de 35-45 de ani ce strigau cat ii tineau plamanii "te iubim SARA; romania te iubeste" sau care aplaudau in cele mai nepotrivite momente...organizarea a fost acceptabila, iar show-ul (avand in vedere ca a fost in aer liber) a depasit cu mult asteptarile (sau cel putin pe ale mele).
-
BlondeRedhead - Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1