In atentia fanilor: doriti ca Piticu sa cante in continuare?

Forumul asociat fanclubului Simplu

Vrei ca Piticu sa contribuie cu vocea la urmatorul album Simplu?

Puteţi selecta 1 opţiune

Vezi rezultatele

In atentia fanilor: doriti ca Piticu sa cante in continuare?

Mesajde usualflow » Mar Aug 17, 2004 9:26 pm

Se pare ca Marius Moga, in calitate de manager al trupei Simplu a hotarat ca Piticu sa nu mai contribuie cu vocea la urmatorul material audio al trupei. Decizia compozitorului a venit brusc in urma prestatiei baietilor din cadrul festivalului Callatis 2004, cand s-a aratat nemultumit de felul in care a cantat Piticu. E important de mentionat ca acesta intampina la momentul respectiv probleme de sanatate care i-ar fi putut afecta vocea, deci prestatia scenica; mai exact, Piticu contactase cu cateva zile in urma o raceala destul de puternica ce a necesitat tratament cu antibiotice. Se pare totusi ca Marius Moga nu a fost sensibilizat de aflarea acestui fapt si i-a indicat ferm lui Piticu sa nu cante pe urmatorul album Simplu.

Cei care au urmarit prestatia baietilor la Callatis 2004 sunt rugati sa isi dea cu parerea in legatura cu felul in care a sunat vocea lui Piticu si sa mentinoneze daca doresc sa il auda pe Piticu si pe urmatorul album semnat Simplu.
usualflow
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Joi Aug 19, 2004 4:13 pm

E drept ca eu nu i-am prins pe baieti la Callatis pentru ca m-am uitat foarte putin.Am vazut decat indienii aia ...dar asta nu are prea multa importanta.
Sa imi dau cu parerea despre vocea lui Pitic si despre cum suna el...ce sa zic...suna la fel de bine ca si a lui Edy si mai putin bine decat a lui Smiley.Deci poate ramane in continuare acolo,daca acuma s-a apucat de cantat (pe Zece),parerea mea e ca ar trebui sa cante in continuare. Vocea lui pe melodii nu e deranjanta deloc.Partea a doua cum a sunat acolo in concert...
Usual Flow , oare Moga a ascultat "Loz in plic" live,de la Premiile MTV?

Si...era sa uit...tu crezi ca posturile astea vor schimba cu ceva decizia lu` Moga?
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Aug 19, 2004 4:25 pm

Usual Flow scrie:sa mentinoneze daca doresc sa il auda pe Piticu si pe urmatorul album semnat Simplu.

din tuata inima as dori, ie o voce deosebita in muzica romaneasca si ar fi pacat pentru fani si nu numai ca asemenea glas de aur sa se piarda
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde usualflow » Joi Aug 19, 2004 4:38 pm

UnCopilutz scrie:[...]
Usual Flow , oare Moga a ascultat "Loz in plic" live,de la Premiile MTV?

Si...era sa uit...tu crezi ca posturile astea vor schimba cu ceva decizia lu` Moga?

un copilutz moga stie el ce stie... la premiile mtv a fost prezent, dar cred ca mai degraba si-a facut o parere in studio :) Si oricum e posibil sa ii treaca... Eu am realizat acest thread cu alt scop, nu pt a-l determina pe moga sa se razgandeasca. N-are nimeni astfel de "puteri". Omu e independent si cu capul pe umeri si hotaraste singur ce se intampla in ograda lui. :)

Eu pun pb in felul urmator: Daca tanara solista Corina vine si il roaga (cu bani) pe moga sa compuna pt albumul ei nr 2, crezi ca acesta ar refuza-o, pe motiv ca a falsat la Callatis 2004? ;m

Asa ziceam si eu... :-)

eyewitness hai ca esti nostim. U made my day! :D ~y
usualflow
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Vin Aug 20, 2004 7:07 pm

Oricat de Moga ar fi , daca m-as pune in locul Piticului...cred ca pana la urma ar trebui sa se razgandeasca domnul manager,sau l-as face eu sa se razgandeasca. Parerea mea e ca problema o sa se rezolve intre ei doi.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Nu se pune problema CE VREA MOGA!

Mesajde axxatul16 » Sâm Aug 28, 2004 9:43 pm

Fanii VOR ca trupa SIMPLU sa scoata al 6-lea material audio IMPREUNA cu PITIKU!

E plin de fancluburi, faceti ceva, pentru ca PITIKU NU POATE PARASI TRUPA! NU TREBUIE SA O PARASEASCA.

Dati mailuri la piticu@trupasimplu.rol.ro si incurajati-l, intrebati ce puteti face ca el sa ramana in trupa.

TRUPA SIMPLU e cea mai tare! (doar cu PITIKU!!!)

Daca fanii il vor pe PITIKU, atunci PITIKU ramane, fiind unul dintre cei mai indragiti membri ai trupei!!! Punct.
axxatul16
Junior Member

Easy boy...

Mesajde Dia » Dum Aug 29, 2004 2:44 pm

axxatul16...nu a pus nimeni problema plecarii din formatie...este vorba doar de faptul ca Marius Moga nu vrea sa il mai lase sa cante pe urmatorul album. Piticu va dansa in continuare...si va si canta, cred eu...e doar o problema de timp! :) linisteste-te...trupa Simplu continua cu Piticu ! :)
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde UnCopilutz » Dum Sep 05, 2004 2:41 pm

Cu mare parere de rau , trebuie sa imi dau si eu cu parerea ... De ce cu parere de rau ? Fiindca dupa ce am ascultat recitalul SIMPLU de la Mamaia (o reeditare a "Turneului de strada") am fost nevoit sa fiu de partea lui Moga , in povestea cu "cenzurarea" lui Pitic.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Subsemnata` » Vin Sep 10, 2004 2:13 am

Mey acum nu stiu ce sa zic..il admir mult pe Piticu'..e super sweet...dar..mai bine ramane cu dansul...sau..sa zicem k trece printr-o perioada mai naspa,si ar trebui sa-l intelegem si noi..si mai ales Moga..dak..cu trecerea timpului va continua sa "cante" la fel..atunci..kiar ar trebui sa fie luate masuri
Te invit la dans..il stii pe tot? sau trecem la capitolul:faci bot?
Subsemnata`
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Sâm Sep 11, 2004 2:38 am

Eu nu inteleg o treaba : cum a reusit totusi sa cante acceptabil pe "loz in plic".Tot Moga e de vina,vedeti?Acum vrea sa isi indrepte greseala,sunt sigur!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde usualflow » Lun Sep 13, 2004 12:01 am

Un copilutz, cum adica Moga e de vina? De vina pt ce? Ca are ureche muzicala? Explica-mi, nu pricep.
usualflow
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Lun Sep 13, 2004 10:47 am

Moga-i de vina ca l-a lasat de la inceput sa cante.Era foarte clar.Sa-si repare greseala daca a facut-o si daca nu,lase omul in pace ca doar nu-i piere nimanui urechea muzicala si vocea peste noapte.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Înapoi la Simplu