eu azi m-am spalat pe cap shi am enerveaza k nu-mi sta parul cum vreau io...fiindk e des shi asta ma seaca la culme,nu-mi sta chiar drept,lins....cum avea Avril imi sta k dreq
imi imaginez ce tragedie... sa nu fii clona cantaretzei adorate ontopic, am avut o zi foarte frumoasa, acum vb cu multzi forumishti... suntem intr-o conferintza ... si eu cant si ma zbantzui
aliatzi, right?
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
dimineata am fost la shomping.(nu pe banii mei bineinteles) si apoi am stat numa pe calc si bag in mine din 2 in 2 ore( care ma vede mancand zice ca n-am mai mancat de cine stie cand) :lol:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
inca n-am facut nimic , ca e dimineata. am petrecut lumea : la servici,la scoli...am fumat cateva tigari,am baut un 3 in 1 si m-am trezit langa o fata frumoasa.asta trebuia sa zic prima data.
" Tatal meu zideste case Cocotat pe schele Si cu fruntea lui ajunge Pana sus la stele."
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
abia m-am trezit... si am taiat un album U2 inregistrat live...hm, nu prea ma omor dupa live-uri, dar vreau sa am tot de la ei... si m-am uitat mult pe geam... ma gandeam ca poate descopar ceva interesant...dar uite ca n-a fost sa fie... ata ete...
am mers pe strada. ma simt fericit din acest motiv si am vrut sa va spun si voua.
pai eu eram in troleibuz. asa ca a semnalizat troleibuzul. am omis sa spun ca azi am mers cu troleibuzul...si se pare ca s-au creat confunzii. acum e ok, dark maul...a..soul ?
Astazi am dormit foarte putin, am cerut anumite lucruri din romania, am mers cu bus`ul si nu am mai platit nimic pt ca era aparatul stricat , am incercat sa imi termin tema la spaniola, si ca orice persoana educata am citit in masina