Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Hai noroc, locomotive !
Ce poola mea faceti ?
Ce poola mea faceti ?

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Hey Bursuc!!!!!!!!...Bine te-am gasit la datorie...
Eu n-am somn, deci ma vetzi avea prezenta pe loco inca vreo 2 ore:p...
Mi-am cumparat nishte bomboane de la un magazin de Arabi, arome Kiwi, bubble gum si straberry cheese cake..mmmm sunt delicioase.Mi-am cumparat si o punga de semintze:D..aici nu se prea gasesc semintze....imi place sa le prajesc bine si sa rontzai incontinuu.
K@tzy ai uitat sa pui poze:p....
Eu n-am somn, deci ma vetzi avea prezenta pe loco inca vreo 2 ore:p...
Mi-am cumparat nishte bomboane de la un magazin de Arabi, arome Kiwi, bubble gum si straberry cheese cake..mmmm sunt delicioase.Mi-am cumparat si o punga de semintze:D..aici nu se prea gasesc semintze....imi place sa le prajesc bine si sa rontzai incontinuu.
K@tzy ai uitat sa pui poze:p....
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
Bomboane ? Si eu care credeam ca mananci lapte cu cereale...ca un copil cuminte.
De fapt...stai ca la tine e seara. Cred ca ai deja 3 beri in nas. :p
Ba duc sa mananc si eu. Niste sunca si niste cascaval afumat. Si beau o gura de vin roshu...ca marii greci...sa prind putere.
De fapt...stai ca la tine e seara. Cred ca ai deja 3 beri in nas. :p
Ba duc sa mananc si eu. Niste sunca si niste cascaval afumat. Si beau o gura de vin roshu...ca marii greci...sa prind putere.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

k@tzy scrie:care sunt sansele sa dea foc cineva la liceu meu pana incepem scuala?:j
Depinde de cat esti dispusa sa platesti { de la tine eu as accepta plata si in natura } , de sistemul de securitate , de numarul de paznici de noapte si de cat de rapid si profund reactioneza ei la efectele somniferelor sau a unei lovituri bine tzintete in moalele capului , de cat de aproape e cea mai apropiata unitate de pompieri , cat de repede isi pot inlocui furtunurile dupa ce le-au fost taiate in somn ..... si de multe alte variabile cu care nu iti mai incarc capusorul ........ Ideea e ca daca esti definitiv hotarata , se poate face . :S
Multumesc celor ce inca mi-au urat bun sosit , iata ca astazi pot sa o fac si eu : Bine-atzi venit copkii noi !
Mosule mai culege puicutze dezghetzate ca e vesel cu ele . ........ Roccic , chiar ai inceput cu chestia aia de la 8 anisori ? Wow ! 
- Lestat
- Junior Member
lol ... sa vedeti .. suna azi de dimineatza telefonu , io dormenam, cand raspuns ... "buna ziua sunt directorul liceului CNMV."
am intepenit .........din fericire vroia doar sa anuntze ora la care se tine ceremonia de deschidere ...
am intepenit .........din fericire vroia doar sa anuntze ora la care se tine ceremonia de deschidere ...
-

monk - Mesaje: 2747
Habar nu am.
Pai mah...pe voi va suna directorul personal ? Pe fiecare in parte?
Pai mah...pe voi va suna directorul personal ? Pe fiecare in parte?
-

nush ce dracu a avut ... probabil ca doar pe astia mai silitori asa care sunt valorile liceului ...
probabil o fi vrut sa sune la altu ... :y)
probabil o fi vrut sa sune la altu ... :y)
-

monk - Mesaje: 2747
Probabil isi facea omu sperantza...ca s-o fi intamplat ceva cu monk...si nu mai vine si anu asta sa strice faima unui liceu atat de celebru. 

-

mi-ati simtit lipsa , copilasi?
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

UnCopilutz - Junior Member
Ei,drace,ma bucur ca se mai gandeste si la mine cineva pe lumea asta.Ma simt asa singur si nasol...si inutil pe lumea asta asa de mare care nu are nevoie de mine...
Am vrut sa iti zic de multa vreme : nice signature!
Am vrut sa iti zic de multa vreme : nice signature!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

Pai si crezi ca Pumkin are nevoie de tine ? *p
-

mai stii?io m-am plans public ...nu stii de unde pica ...
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

Aw merci LiL`Baby, da si mie mi se pare semnatura f dragutza...
Hai nu te mai simti singurel, esti printre noi, avem grija de tine...
Eu ma duc la patutz loco, am stat ca o nebuna in seara asta pe net...Doamne ce traziu e..
Va sarut!!!
Hai nu te mai simti singurel, esti printre noi, avem grija de tine...
Eu ma duc la patutz loco, am stat ca o nebuna in seara asta pe net...Doamne ce traziu e..
Va sarut!!!
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
nu plecaaaaaaaaaa ! ai zis ca nu-s singur! vezi ce imi faci? ma faci si mai tare sa plang.smiooooooooooooorrrrrrrccccccccccc smioooooooooorccccccccccc
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

Eu plec putin p'afara, dar revin mai tarziu. Va urez o zi buna !
-

-

Tanase - Mesaje: 1238
toata lumea pleaca.ba,iaca,a mai venit unu : Tanase , salutu-te.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

-

hai ca si eu am chef de palavrageala.
am dormit pe toate partile si cu greu mi-am gasit pozitia potrivita,asta pe la patru noaptea . si m-am trezit la opt si ceva,ca a plecat la serviciu soru-mea.am dormit cu o tipa.doar am dormit amandoi.o prietena de a sora-mii care a ramas la noi.am cunoscut-o acum doua zile si e tare simpatica.toata noaptea venea langa mine,dar nu m-am gandit nici un minut sa fac prostii.
am dormit pe toate partile si cu greu mi-am gasit pozitia potrivita,asta pe la patru noaptea . si m-am trezit la opt si ceva,ca a plecat la serviciu soru-mea.am dormit cu o tipa.doar am dormit amandoi.o prietena de a sora-mii care a ramas la noi.am cunoscut-o acum doua zile si e tare simpatica.toata noaptea venea langa mine,dar nu m-am gandit nici un minut sa fac prostii.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

Nu te-ai gandit, sau nu te-ai gandit. Ar fi fost bine sa te gandesti. Aveai ce sa ne povestesti si noua
-

Sa fim seriosi.Nu eram singuri in camera si eu,cum sunt mai rusinos din fire...Ei,daca ma gandesc mai bine se puteau face destule si asa...dar neh...acuma nu m-oi agata de candelabru.
Tu ce ai sa imi povestesti interesant?
Tu ce ai sa imi povestesti interesant?
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

eu nu prea am nimic interesant de zis. ieri am fost iar al dracu cu toata lumea din jur. LA un moment dat m-am intalnit cu cineva si imparteam jigniri si ma certam si faceam pe omu' al dracu. Si imi venea din cand in cand sa zambesc. Sa rad. Si apoi am vazut o fata frumoasa, foarte frumoasa. Si atat
-

de ce nu i-ai zis nimic fatutei ieri , ca "Aveai ce sa ne povestesti si noua"!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-