C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde balrogu' » Lun Sep 13, 2004 12:14 pm

auz' zi la baiat sa puie si mie v'o cinci mici pa gratar ca viu acu' si mi-e fomica! ar merje si o ciorba bine dreasa!
bau
balrogu'
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Sep 13, 2004 12:19 pm

iete gand la gand care io daca numi zicea un om de bine numi dadeam seama ca nu se chiama gripa ce am io ci mahmureala care trece cu una ciorba de burta plus un tuborg pe care leam executat si ca urmare acu' am inceput sa vad. miracol!

naica, ie invalid ca nu mai ie deci nu ie valid, da.

â€Â
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nae cinefil » Lun Sep 13, 2004 12:25 pm

bre, io-s la rejim, ashea ca numa o ciorbitza tzaraneasca cu ardei iute sh-un cotlet putzintel in sanje cu garnitura de ciuperci!

a! erea sa uit! sh-inca un coneac in deschidere!:)

pese: danone?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde balrogu' » Lun Sep 13, 2004 12:30 pm

danone sami zici cand ie ziua ta sati fac cadou o tastatura cu serpisori d'aia arapesti de mana stanga! atunci sa te tii texte de efect!
bau
balrogu'
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Sep 13, 2004 12:40 pm

nae cinefil scrie:danone?

da naie, spune.

ce rejimu kilului ie ala? eo am terminat uala de zama de gaina de tzara cu tarhon si tre sa fac alta, creca de ciocanele imi veni chefu.

balrogimea ta, in ianuarie sa intzeleg ca ashtept pachet din africa?
gaga

Mesajde memetshot » Lun Sep 13, 2004 12:54 pm

bre io taman ceam dat gata o cheste in care fura aruncate fara mila: salata, ton, rosii, mairar, baranza si impreuna cu o paine cu masaline intrara fara chin prea mare la burtihan.
bah vam zis ca mam intalnit cu migurila? nu? nici nu va zic
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Lun Sep 13, 2004 12:59 pm

cu cine te-ai intalnit si de ce? da' raportu urhentes puate sactamana asta te iert si nu ma mai iau de tine :D
gaga

Mesajde MiG29 » Lun Sep 13, 2004 1:02 pm

nu le zice bre ca teai ntalnit cu mine,lasai sa muara de curiuozitate.

dfasf: firatz ai dracu cu mancarea vuastra cu tot ca eo mananc baicrolz.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde nae cinefil » Lun Sep 13, 2004 1:03 pm

danone, vezi pe teste , ca-tz raspunse luludia aia! hehe, abea ajtebt! stai sa-mi eau o punga de popcorn sh-o cola!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Lun Sep 13, 2004 1:05 pm

danone nici daca ma pici cu ciara nutz spun ca m-am intalnit la c-tza cu migurila...
bre miguele: acolo fu bah sau nu intalnire forumista? fomista fu sigur ca ziua aia nu halisem mai niica
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde neatza » Lun Sep 13, 2004 1:06 pm

deh bre migule, eo team ajtebtat la masa. ieshea aburii din ciulamaua aia, de ziceai ca ie electroputere craiova, nu shanpinioane rumaneshti. acu ce satz fac daca tza fost lene.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde paiacec » Lun Sep 13, 2004 1:10 pm

Va laudatzi cu ce-atzi mancat?Io bagat cartofi brajitzi cu smantana,usturoi,salata asortata shun pept pane,+ branza rasa de oaie de la mama ei de la Sibiu!
Ciudat...azi nu mam certat cu asistentele ci cu lumea de la randul de vo dooj da persoane la care trebea sa ma ashez io ultimul!Ashea ca m-am ashezat io primul sh-am rezolvat problema!Creca blesteme mai multe nu mi-am luat in viatza mea!
Ascultez in continuare Gamma Ray shi AmonAmarth shi ma bate gandul sa va mai trimetz shi voo o melodie, ceia ce o sa shi fack!Dupe ce bag o tzigar!Mai estetzi careva la tzigar?Daca da, fugitzi ca viu io!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde supermouse » Lun Sep 13, 2004 1:11 pm

io tocma ma certai cu un nene din neamu lu Israel ca l-am intrebat daca ie membru NSDAP shi iel nu s-a prins ca iera gluma
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Lun Sep 13, 2004 1:14 pm

emgi, ce glumeatza ejti! poi io in locu la nenea ala-tz loam gatu`! merluc!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde MiG29 » Lun Sep 13, 2004 1:16 pm

na fost bre intalnire forumista ca nam facut poze~p
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde baixinho© » Lun Sep 13, 2004 1:19 pm

bre, dacuma inainte, nainte sa scrie-ti ceati mancat voi sa scrieti eventual un ceva inainte: urmeaza ce-am mancat. nu de alta, da dupa ce-am citit ultimele posturi paciulea dintr-odata anceput sam ploo in gura si mi sa unflat si tzatza de pohta.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde supermouse » Lun Sep 13, 2004 1:21 pm

iel shi care armata?
supermouse
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Lun Sep 13, 2004 1:27 pm

bre emgi, nu-i vorba de armata, ie vorba cí£ ca evreu ce m-ash fi aflat, m-ash fi simtzit jignit de o asemenea gluma shi n-ar mai fi contat ca io am 1.50 m shi tu 1.93(ipotetic vorbind:)) shi ca n-am practic nici o shansa(sau tocmai d-aia-david shi goliat)!

apropo, baics, ai vazt meciurile din spania transmise de unu din canalele lu sarbu? daca da, ce zici de comentariile agaricilor alora?:)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Lun Sep 13, 2004 1:31 pm

am vazut doar barcelona si am dat televizorul pe mute. eu NICIODATA nu ascult comentariu la un meci de fotbal.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nae cinefil » Lun Sep 13, 2004 1:35 pm

NICIODATA
haidi bre? merluc? adeca never ever? ca uneori adeca puate vrei sa jtii cine juaca:)...
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Lun Sep 13, 2004 1:36 pm

deci daca nu a pipait migy tzatzele lu cuacavete, clar ca nu ie intalnire forumizda ....

vazui bre ca raspunse ala, da io tot nu inteleg ce vrea, iel face ca un soi de camera ascunsa sau ce? cu ucrainianu ala avu dreptate, mam mai dejteptat cu 5 minute
gaga

Mesajde nae cinefil » Lun Sep 13, 2004 1:39 pm

bre danone, poi cum ce vrea? uomu a citit ce scrie pe frontispiciu sh-a intrat! n-a mai stat sa vaza ce scria cu litere marunte pe panou` de la intrare sh-a inceput cu testele! ashea ca...
io la faza cu ucraineanu` am aplicat regula aia dintr-a dooa! cum care, aia cu palma supt barbie!:)

leití£r: uitai sa zic ca binentzeles ca nici io n-am avut abar de cum ie co(e)rect!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde Necko » Lun Sep 13, 2004 1:43 pm

tziai naibi de dementi! si ios- la cura de slabire siam- lingavit brinza de veci frecata cu marar si montatan- ardei gras. huooooooooooooooooo !

deci, scuala cu copii incepe pe 15 adicatelea miercuri, daca nu se revendica ordinu din motive de greva. dar ajtia mai fraieri, profesorii, merg la scuala de pentii sectenbre. asea, de ochii lumii.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde balrogu' » Lun Sep 13, 2004 1:45 pm

tate la barbati? iete colea sa va mearga bine dupe masa! danone sper ca-n ianuaruie sa nu mai haladui p-acilea in leaganul omenirii (sau nu)
Fişiere ataşate
tatzos.jpg
tatzos.jpg (6.33 KiB) Vizualizat de 1251 ori
bau
balrogu'
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Lun Sep 13, 2004 1:47 pm

tanti necko, sar`na de informatzie da` hai satz zic shi matale ce mea zis mie mama mea, care presteaza in domeniu: desara ie ultima shansa(se mai tziganesc umpic) shi maine dimineu se va shti clar de ie alba au neagra.

opinia mea: politica e-n tromba shi dragostele se sucomba(IGP-nu, nu garcea bre!), adeca inca o mare mue pentru dascali, cashtigatzi fiind pesedeii shi liderii sindicali!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Lun Sep 13, 2004 1:51 pm

in ziua denceput de shcuala ie ziua de nashtere la un om care repara computatuare ;D

aba naie, daca ala no citit ce ie cu subectu shpaga domniei lui, cand o sa ma prind ce vrea iti zic si tzie :D

mia shoptit un imeu ca se pune dontalnire forumistica az mai pe dupeprogram???

balrojimea ta, cuacavete are tzatze mai mari ca omu din pozna, si daca in ianuarie ejti aici o sa fie mai ushor sa imi faci cadou' ala.
gaga

Mesajde supermouse » Lun Sep 13, 2004 1:53 pm

ie najpa pentru profesori
am ajuns ca americanii
supermouse
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Sep 13, 2004 1:57 pm

supermouse scrie:am ajuns ca americanii

duamne fereshte, bate-te peste botic shoricel.
gaga

Mesajde supermouse » Lun Sep 13, 2004 2:02 pm

ma refeream la statutu shi plata profesorilor
nae: cand mie imi zice cineva ca n-am voie sa gandesc o anumita chestie- nenea ala nu shtie i ce se baga
shi da, statul Israel acuma face epurare etnica in Palestica, shi multe din politicile lor par furate de la neaHicler
shi daca lu nenea nu-i convine- treaba lui
mortzii de acum 60 de ani nu imi dicteaza mie ce sa gandesc- shi-n plus m-am saturat de cum shi-au capitalizat tipii suferintzele
supermouse
Junior Member

Mesajde paiacec » Lun Sep 13, 2004 2:03 pm

Adica io vreau sa va spui ca a cam plecat muzica spre cashile voastre de meil!Shi vreau saa va mai zic ca ma pashte o raceala!Vreau concediu medical sa poci sam pierd vremea pa la terase!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare