C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Uuulelei!...ca rea mai ieshti!Da' shtiu io ca in adancul fiintzei tale nu ai astfel de emoticoane!Uite alta,care sper sa te mai induplece ashea umpic, care s-ar potrivi de minune pe pervazul ferestrei dinspre rasarit a casei din padure!:)
- Fişiere ataşate
-
- Alti trandafiri.jpg (32.24 KiB) Vizualizat de 2374 ori
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
nu, dar ce s-ar potrivi ar fi o poza cu matale imediat dupa ce tzi le-ai insertat in orificiul anal- aia da chestie decorativa
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
paianjen+shuarec = :love:
si ce creatura hiduase putetz face, un shobolan cu 8 picioare, o tarantula cu coada si ochii roshii ...
la nunta vreau sa avetz d'ashtea
http://www.primav.com/Images/catering/P2%20Shrimp%20platter.gif
alfel nu viu
si ce creatura hiduase putetz face, un shobolan cu 8 picioare, o tarantula cu coada si ochii roshii ...
la nunta vreau sa avetz d'ashtea
http://www.primav.com/Images/catering/P2%20Shrimp%20platter.gif
alfel nu viu
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danone, ma confunzi
mie nu-mi plac paienjenii decat mortzi, de preferintza facutzi bucatzi shi mancatzi de Shandy
mie nu-mi plac paienjenii decat mortzi, de preferintza facutzi bucatzi shi mancatzi de Shandy
- supermouse
- Junior Member
deci gata! bine c-am avut nunta! `aipa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Vai,vai vai!Vad ca tot nu te-am imbunat!Poate o planticica d-asta mai agresiva va reushi sa topeasca acea calota de gheatza ce te impresuara?
Ia shi pentru tine danone!Tzi-am gasit floricica!Numa ca asta e umpic mai zdravana ashea!Ii zice Vriesea Tiffany,face parte din famelia bhromeliadelor shi cica pe la tropice creshte asea de nebuna,fara sa-i mai puna careva apa ingrashamant sau sa-i schimbe pamantul!
Deci prima e pentru nemaiasemuita jerryculitzika.iar a doua pentru danone!
Ia shi pentru tine danone!Tzi-am gasit floricica!Numa ca asta e umpic mai zdravana ashea!Ii zice Vriesea Tiffany,face parte din famelia bhromeliadelor shi cica pe la tropice creshte asea de nebuna,fara sa-i mai puna careva apa ingrashamant sau sa-i schimbe pamantul!
Deci prima e pentru nemaiasemuita jerryculitzika.iar a doua pentru danone!
- Fişiere ataşate
-
- A lu danone.jpg (16.28 KiB) Vizualizat de 2371 ori
-
- carnivora.jpg (6.37 KiB) Vizualizat de 2378 ori
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

s-a-nsurat naie, bre!!!!!!!!!
tarantula, daca vrei sa ma bucur- du-te shi otraveshte-te sau arunca-te in fatza tramvaiului
tarantula, daca vrei sa ma bucur- du-te shi otraveshte-te sau arunca-te in fatza tramvaiului
- supermouse
- Junior Member
Ihi!Da mai de mult!Urmam noi doi!:D
Uite palmierul asta in forma de sticla care seva lui ascunde o potziune a dragostei!Ce zici?o bem impreuna?:)
Uite palmierul asta in forma de sticla care seva lui ascunde o potziune a dragostei!Ce zici?o bem impreuna?:)
- Fişiere ataşate
-
- palmierul sticla.jpg (91.88 KiB) Vizualizat de 2380 ori
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

nu shtiu de ce da io nu cred
s-ar putea sa aiba ceva de a face cu nenea asta
http://www.darkehosting.com/dkm/dave/images/MyPicture005.jpg
s-ar putea sa aiba ceva de a face cu nenea asta
http://www.darkehosting.com/dkm/dave/images/MyPicture005.jpg
- supermouse
- Junior Member
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (5 membri si 0 vizitatori)
danone*, Luludya738, paiacec
in acorduri de fanfara trebe ca sa va zic traditzionalul guzbai la totzi amaratzii care nu venitzi cu mine si cu ailantz 5 forumishti la intalnirea forumista la care o sa mai vine si nejte bericici. dupe care mac sa fac zama de ciocanele. deci va foarte salutez, baibai.
danone*, Luludya738, paiacec
in acorduri de fanfara trebe ca sa va zic traditzionalul guzbai la totzi amaratzii care nu venitzi cu mine si cu ailantz 5 forumishti la intalnirea forumista la care o sa mai vine si nejte bericici. dupe care mac sa fac zama de ciocanele. deci va foarte salutez, baibai.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Ei las ca shtiu io ca vrei sa-mi testezi simpatia ce tzi-o port shi de aia bagi poze d-astea! uite inca o floricica pentru inimioara ta!
- Fişiere ataşate
-
- tsaussmel.jpg (42.15 KiB) Vizualizat de 2364 ori
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

e daca tzii musai
http://www.dakenhosting.com/dkm/dave/images/MyPicture004.jpg
http://www.dakenhosting.com/dkm/dave/images/MyPicture004.jpg
- supermouse
- Junior Member
Zi repede de unde ai poza aia cu mine de pe vremea cand luam steroizi?
Chiar imi pare rau ca pentru mine s-a terminat ziua de astazi!Dar nu inainte de a-tzi oferi "Clopotzelul Junglei" care sa te dezmierde cand te vei trezi dimineatza shi sa-tzi aduca bucurie in sufletul tau neintinat atunci cand vei fi trista!Pe maine,...draga mea Jerrycoaica!:sal: ;v
Chiar imi pare rau ca pentru mine s-a terminat ziua de astazi!Dar nu inainte de a-tzi oferi "Clopotzelul Junglei" care sa te dezmierde cand te vei trezi dimineatza shi sa-tzi aduca bucurie in sufletul tau neintinat atunci cand vei fi trista!Pe maine,...draga mea Jerrycoaica!:sal: ;v
- Fişiere ataşate
-
- Clopotzelul Junglei.jpg (12.24 KiB) Vizualizat de 2365 ori
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

ala este nenea langa care m-am trezit eu azi dimineatza, draga tarantula.Deci, potzi continua sa visezi in timp ce noi chiar avem trebi mai importante 

- supermouse
- Junior Member
Pentru afirmatzia asta in seara asta nu mai primeshti nici o floare!
...maine insaaaa...va fi o zi cu totul shi cu totul speciala!Ai pupiu jerrycutzica!pe maine!Sa ma visezi frumos!Mult mai frumos decat pana acuma!
Un infloritor haidi bai la totzi care mai suntetzi p-acilea, adica tot lu febletzea mea!SiuparJerry!
...maine insaaaa...va fi o zi cu totul shi cu totul speciala!Ai pupiu jerrycutzica!pe maine!Sa ma visezi frumos!Mult mai frumos decat pana acuma!
Un infloritor haidi bai la totzi care mai suntetzi p-acilea, adica tot lu febletzea mea!SiuparJerry!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

tziu sa va anunt pe aceasta cale, in casul in care mai ie careva paici, ca tocmai am terminat de preparat o mincare deliciuasa, care se chiama Cannelloni cu carne tocata de porc si cu ciuperci - varianta in rulouri a Lasagnelor. nebunie pe cimpie ! divin! magnific! dupe care am asezat masa si, npreuna cu toata familia, am servit cite o portie considerabila - mai putin io care am gustat o juma de rulou - stingind finut setea cu o feteasca neagra - black peak - 2000 - vinju mare - orevita.
asa. si sa stiti ca asta ie razbunarea mea impotriva desfriului culinar a lu unii.
asa. si sa stiti ca asta ie razbunarea mea impotriva desfriului culinar a lu unii.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
nenea neco. o sa regre-ti enorm de mult ca ai scris postu de mai sus si anterioru.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
io am ajuns la mine in padure, shi dave m-a ashteptat cu kebab de pui shi cu salata de fructe
nuapte buna
nuapte buna
- supermouse
- Junior Member
ser`us bre la totz care estetz shi care vetz fi!
az e martz, deci o vreme o sa fie cam najpa!
da MG, amu 4 ani jumate! da` nu-i tarziu pentru daru de nunta! il ajtebt linijtit:).s-a-nsurat naie, bre!!!!!!!!!
az e martz, deci o vreme o sa fie cam najpa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

alaleo
daca nu sti-ti, peste sase zile e luni. ca sa sti-ti.
cica azi trece aiu in rezerva.
daca nu sti-ti, peste sase zile e luni. ca sa sti-ti.
cica azi trece aiu in rezerva.
ANTI
-

Necko scrie:si juramintul cint la- depus si unde?
daca am tinp, va povestesc azi. am fost sancbata la el la juramint. nu v-am mai spus, pentru ca m-a facut de rusine de siac-um mie-ste rusine.
ANTI
-

deci io jtiam ca la olinbiada e important sa participi, nu-i musai sa cajtigi! deci ie alfel?:)
-