Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
pai ce sa-i zic, frumusetzea mea vorbeste de la sine:)
Plus ca aveam treaba, mi-era somn si foame. Da sigur.
Plus ca aveam treaba, mi-era somn si foame. Da sigur.
-

Tanase - Mesaje: 1238
Sunt deprimat,in pana mea.Ce sa fac sa imi aflu si eu o pipitza sa am pe cine giugiuli toata ziua?Da sa fie si pe gustul meu...nuu...
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

UnCopilutz - Junior Member
solutii sunt multe dar nu o sa ti le dau eu? Vrei s-o giugiulesti doar azi sau si maine si poimaine si raspoimaine si vreo luna de acum inainte?
-

multa vreme de acu`-n colo.normal,daca e giugiuleabila.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

Neatza. nanuki uite ca m`am bagat in pat la 1, si am adormit pe la 3, si m`am trezit acum 14 minute, adica la 6:30, 14:30 ora ro, 7:30 ora ta. deci sunt moarta de somn, si trebuie sa ma duc la scoala
Mda, si eu m`am trezit cu o mare pofta de viata, asa ca copilul, is inutila in viata asta si mai presus de tot.... ;P
Mda, si eu m`am trezit cu o mare pofta de viata, asa ca copilul, is inutila in viata asta si mai presus de tot.... ;P
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
Jadore,cat mergi la scoala,viata e frumoasa
) . Drum bun!
) . Drum bun!" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

Azi am mers cu troleibuzul si ma simt foarte fericit. Cred ca o sa postez si pe "ce ati facut azi" acest lucru extrem de important.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
da..dar tu nu te simti fericita in aceasta privintza.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

m-am saturat sa aberesc.m-a luat dintr-o data somnul.da` rau de tot.cred ca imi fac un cd , doua si ma culc.salut.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

-

bine ca recunosti ca esti un mincinos. 

-

Katzy haha, de ce nu ai facut ce faceam eu cand nu aveam timp sa iau bilet ca pierdeam masina.... go without a ticket :shock: Deci am incalcat legea vara asta?! Nu cred ca e asa o mare infractiune sa mergi fara bilet, e vina mea ca la 9 seara erau inchise casele de bilete de la rosseti?
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
asa am patit si eu...doar ca am luat-o pe jos.deci am patit ca am gasit casele inchise.ce nedreptate:sa fii obligat sa circuli cu bilet dar sa fie inchise casele seara!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

tin minte odata cand m'a prins, i'am spus ca am incurcat geaca, sa o sune pe mama daca nu ma crede si i'am facut scandal.
ala saracu cand m'a vazut asa si'a luat colegii si m'au lasat in pace, da ce'mi tremurau mie picioarele~p
ala saracu cand m'a vazut asa si'a luat colegii si m'au lasat in pace, da ce'mi tremurau mie picioarele~p
- kahlan
- Junior Member
in zalau nu sunt decat femei controloare si daca nu ai bilet iti iau ca si garantie pana mergi cu banii ce prind la mana.unu` i-a dat doua dischete stricate
in cluj nu sunt decat barbati . odata i-am vazut cum l-au luat pe un mos la bataie ca n-avea bilet .
in cluj nu sunt decat barbati . odata i-am vazut cum l-au luat pe un mos la bataie ca n-avea bilet .
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

Ia intreaba-l pe Hades...si vezi ce parere are.
Nu vreau sa ma laud singur. :p
Nu vreau sa ma laud singur. :p
-

Argintie bah ! Silver arrow !
Pai la Craiova..am fost singur. De ce sa dau 1 milion pe benzina cand pot da 400 mii pe tren ? Nu ?
Iar in oras...la cumparaturi in Cora numa' cu masina merg.
Dar azi am fost prin centru...si nu are rost. E si asa aglomeratie si n-am unde o parca..plus ca am abonament RATB. Prefer sa economisesc benzina si sa merg cu masina in locuri frumoase. Nu-s asa bogat ca tine sa-mi permit non stop masina. :p
Pai la Craiova..am fost singur. De ce sa dau 1 milion pe benzina cand pot da 400 mii pe tren ? Nu ?
Iar in oras...la cumparaturi in Cora numa' cu masina merg.
Dar azi am fost prin centru...si nu are rost. E si asa aglomeratie si n-am unde o parca..plus ca am abonament RATB. Prefer sa economisesc benzina si sa merg cu masina in locuri frumoase. Nu-s asa bogat ca tine sa-mi permit non stop masina. :p
-

asa, argintie, uitasem, deci exact, Silver arrow!
pai sa dai ca e mai distractiv decat cu trenul....dar e adevarat ca diferentza de pret e cam mare!
sincer si eu acum am inceput sa merg cu autobuzu la scoala ca urasca sa merg cu masina in centru, pe langa faptul ca-mi ia 15% in trafic
pai sa dai ca e mai distractiv decat cu trenul....dar e adevarat ca diferentza de pret e cam mare!
sincer si eu acum am inceput sa merg cu autobuzu la scoala ca urasca sa merg cu masina in centru, pe langa faptul ca-mi ia 15% in trafic
-

Dany_S - Junior Member
chestia e ca mie imi place sa merg mai mult cu trenul. chiar si la munte i-am propus lu' Hades sa mergem cu trenu...dar insista el pentru masina. cred ca e fascinat de acest fenomen.
mie nu prea imi place...pentru ca nu pot sa beau beri. beau cu putza bleaga...apa minerala si nectar de piersici.
mie nu prea imi place...pentru ca nu pot sa beau beri. beau cu putza bleaga...apa minerala si nectar de piersici.

-

ce poezii ati pregatit pentru serbarea din acest an ?
-