Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Noapte buna Lavu, Kiss-kiss...
Uitandu-ma prin programele mele din PC, am observat ca pot face poze cu webcamu:p..asta am facut-o acum doua zile, aveam la bord cam vreo 2 pahare de vodka cranberry si vreo trei de Corona...
Ce faci moshule??...vad ca te tot fofilezi pe locomotive, da un mesaj ceva, nu bagi...
Uitandu-ma prin programele mele din PC, am observat ca pot face poze cu webcamu:p..asta am facut-o acum doua zile, aveam la bord cam vreo 2 pahare de vodka cranberry si vreo trei de Corona...
Ce faci moshule??...vad ca te tot fofilezi pe locomotive, da un mesaj ceva, nu bagi...

That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
Nu ma fofilez. Bag un mesaj..si chiar o poza.
In poza observati ce am primit din Canada prin intermediul lui Love2Fly.
2 beri de la Dany_S si o minunata foca de la Love2Fly. :silly:
In poza observati ce am primit din Canada prin intermediul lui Love2Fly.
2 beri de la Dany_S si o minunata foca de la Love2Fly. :silly:
- Fişiere ataşate
-
- DSC06397.JPG (60.89 KiB) Vizualizat de 2590 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Da,
D-aia bagi tu poze Bursuc, ca sa ma faci pe mine sa ma simt prost ca nu ti-am dat si eu ceva, ce vrei, era in plan sa ma mai vad cu Lavu, dar uite s-a ivit problema cu operatzia la san, pansamente si alte alea si nu l-am mai vazut pe Lavu pana la plecare. Oricum eu nu te uit...bine ca iti am adresa:)
PS: Ce kitz kitz bengos ai~p
D-aia bagi tu poze Bursuc, ca sa ma faci pe mine sa ma simt prost ca nu ti-am dat si eu ceva, ce vrei, era in plan sa ma mai vad cu Lavu, dar uite s-a ivit problema cu operatzia la san, pansamente si alte alea si nu l-am mai vazut pe Lavu pana la plecare. Oricum eu nu te uit...bine ca iti am adresa:)
PS: Ce kitz kitz bengos ai~p
That's my ShiT
-

Abia astept un tricou Reebok.
Si ca sa fiu si mai convingator...niste poze cu ce mi-a trimis dj_jaxxx
Un maieu de NBA cu Utah Jazz si un tricou de hockey cu Toronto Maple Leafs.
Orice forumist care doreste sa-mi trimita cadouri...este rugat sa-mi solicite adresa pe YM. :silly:
Si ca sa fiu si mai convingator...niste poze cu ce mi-a trimis dj_jaxxx
Un maieu de NBA cu Utah Jazz si un tricou de hockey cu Toronto Maple Leafs.
Orice forumist care doreste sa-mi trimita cadouri...este rugat sa-mi solicite adresa pe YM. :silly:
- Fişiere ataşate
-
- Image2.jpg (40.07 KiB) Vizualizat de 2583 ori
-
- DSC06388.JPG (60.04 KiB) Vizualizat de 2583 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Hai sa va arat si ce mi-a adus Hades. :p
- Fişiere ataşate
-
- icoana.jpg (42.4 KiB) Vizualizat de 2587 ori
-

Cata sensibilitate are Hades in el, ti-a trimis Icoana din Grecia, foarte frumos..este de admirat:)
Si eu am o icoana primita de la o buna prietena, a fost sfintzita la Cernica, in interior a fost pusa o bucatzica mica de panza de la mormantul Sf Calinic:)
Si eu am o icoana primita de la o buna prietena, a fost sfintzita la Cernica, in interior a fost pusa o bucatzica mica de panza de la mormantul Sf Calinic:)
That's my ShiT
-

Crash...iti imprumut icoana sa o pupi si tu o data...dar facem uitati cei 300 euro pe care tzi datorez ! :p
-

pai parca spuneai mai sus ca ai terminat cu examenele. cand mai ai si la mate ?
-

mai dragutz e Hans Christian Anderssen ! parerea mea. 

-

Pai n-o vezi pe Rock Chick ca e nelipsita ?! Ii poti spune Grigorina daca vrei. :p
Si posteaza bine si UnCopilutz.
Deci...se descurca admirabil...iar eu sunt mandru de ei.
Si posteaza bine si UnCopilutz.
Deci...se descurca admirabil...iar eu sunt mandru de ei.
-

Crash, moahaha citeam si nu prea aveam cum sa postez pt ca deh daca intrii pe mirc, dai de tampiti automat:))))
Apropo... eu cica as fi baiat..am poola de 30 cm....,cine se risca sa o suga? ~o . Nu eu am zis ca is mascul, da asa o zis neamtzu ca is tampit ...muahahaha
Apropo... eu cica as fi baiat..am poola de 30 cm....,cine se risca sa o suga? ~o . Nu eu am zis ca is mascul, da asa o zis neamtzu ca is tampit ...muahahaha
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
servus , copil mic ce esti.te tot plangi aici , crezi ca cineva in afara de mine te asculta?somnic pufos!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

UnCopilutz - Junior Member
Crash, totusi trebe sa am grija de chan + maj. prietenilor mei din ro intra pe mirc si p msg, da p msg nu raspund
Acum ascult bitza&tatae-urmatorul pas, marfa mai baga tatae.
Niciodata in spate, intodeauna se poate...
Acum ascult bitza&tatae-urmatorul pas, marfa mai baga tatae.
Niciodata in spate, intodeauna se poate...
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
Crash si Jadore...voi va cunoasteti de dinainte de forum ? Ati fost iubiti sau ce ?
ca asa imi face impresia..la cum vorbiti unul cu celalalt.
ca asa imi face impresia..la cum vorbiti unul cu celalalt.

-