C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
un intarziat buna dimineata va spun si eo, intrucat am fost sa-mi (c.b.) achizitionez o placa noo de retea, ca nu merjea netu. ca era arsa, adeca in romaneste bulita.
-

weed13 - Mesaje: 1868
danone scrie:........neatzu ..........avetz pemeu.
shi cam pe unde am acest pemeu ? ca in inbox nul am. sa ma uit shi prin alte partzi ? o fi cazut sub tejghea ?
-

neatza - Mesaje: 5820
bre am trimis pemeu da posibil ca ie fun bug caci am trimis la lista si daca notz primit nici unu va trimit eo pe rand acusha. ma scuzatz de dilei da' a trebuit sami iau dejunu adica una halba skoll deuarece mierea fuame ca la micu dejun nu o fo decat o cutie de skoll. gata banii care da o bere?
iaodi. na cam uitat ce am vrut sa spun.
iaodi. na cam uitat ce am vrut sa spun.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

primit siviu lu ofensatu, vaz ca mai ie un bezmetic ca mine de bate pamantu da la un cap la altu, sa ne traiasca
merluc: ce mijto ar fi sa dea ajtia cu o bomba azi acilea la mine in padure
merluc: ce mijto ar fi sa dea ajtia cu o bomba azi acilea la mine in padure
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
bre, cui ii trebuie un brak nemtesc, de 4 ani si treijde kile, care nu haleste nica, ca cica ie in greva sa imi dea pemeu.
-

weed13 - Mesaje: 1868
Shi io primit biografia lu offensatu!Bah ce da oamini fug in continentu negru!Ia sa viu shi io p-acolou!
Uidule, daca mananca shoareci,sa nu il dai lu jerrycoaica,ca ma lashi fara febletze!Capishi?
Uidule, daca mananca shoareci,sa nu il dai lu jerrycoaica,ca ma lashi fara febletze!Capishi?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=24707&postcount=1
si neam facut 30. vorba vine, ca fiecare din noi face cat minim doi
si neam facut 30. vorba vine, ca fiecare din noi face cat minim doi

- gaga
io stau si ma mai si antreb ce s-ar antanpla dacar avea tinp toti cei 30 sa stea onlain 2-3 ore concomitent sinace lasi tinp.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
supermouse scrie:io n-am ajuns decat un contract in iegipt in vara lu 2002 shi atata
nam prins io ideea ? parca ierea vorba de ofensatu sau trebe sa enumeram fiecare pe undeam fost ?
baicsule, locu 14 ie retrogradabil?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
deci io am nishte si anume probleme existentziale care ie urmatoarele.
1. ce dracu ie asta?
http://www.stupid.com/stat/RACE.html
2. sa ma cac in testele voastre care zic ca:
You are conservative and aggressive. You have a lot of love and friendships in your life. The year will go very well for you and you will discover that you fall in love with someone totally unexpected. You will have a friend who completely confides in you and would do anything for you, but you may not realize it.
gfdg is your Best friend. "2313", This is how many close friends you have in your lifetime.
You like adventure. You are loyal to your friends and your lover and are very reversed.
fgsdfds this wish that you made will come true only if you send this to five people in one hour. Send it to ten people, and it will come true before your next Birthday!
care face mai multe intrebari existentziale la 2
2.1. cum adica is conservativa? ma conserv, conserv, is conservata, is conserva, imi plac conservele?
2.2. daca deschideam mailu' la anu care an era ala in care imi mergea bine, ala trecut sau ala care era cand deschideam mail?
2.3.cum sa nu realizez daca un preten imi vrea binele? ca ar fi singuru!
2.4. de unde jtie xcelu ca gfdg e pretenu meu?
2.5. mi sendeplineshte fgsdfds !!!!!!!!!!!!!
2.6. daca presupunem ca az ie ziua mea si ca trimit la altz 10 tontzi sendeplineshte fgsdfds anu asta sau la anu?????
greu ...
1. ce dracu ie asta?
http://www.stupid.com/stat/RACE.html
2. sa ma cac in testele voastre care zic ca:
You are conservative and aggressive. You have a lot of love and friendships in your life. The year will go very well for you and you will discover that you fall in love with someone totally unexpected. You will have a friend who completely confides in you and would do anything for you, but you may not realize it.
gfdg is your Best friend. "2313", This is how many close friends you have in your lifetime.
You like adventure. You are loyal to your friends and your lover and are very reversed.
fgsdfds this wish that you made will come true only if you send this to five people in one hour. Send it to ten people, and it will come true before your next Birthday!
care face mai multe intrebari existentziale la 2
2.1. cum adica is conservativa? ma conserv, conserv, is conservata, is conserva, imi plac conservele?
2.2. daca deschideam mailu' la anu care an era ala in care imi mergea bine, ala trecut sau ala care era cand deschideam mail?
2.3.cum sa nu realizez daca un preten imi vrea binele? ca ar fi singuru!
2.4. de unde jtie xcelu ca gfdg e pretenu meu?
2.5. mi sendeplineshte fgsdfds !!!!!!!!!!!!!
2.6. daca presupunem ca az ie ziua mea si ca trimit la altz 10 tontzi sendeplineshte fgsdfds anu asta sau la anu?????
greu ...
- gaga
baicsule, te rog eo frumos esplica shi mie cum devine treaba asta:
deci un om cumpara alantaieri o treaba pe care da un mizilic de cinci bulioane de para. eri se razgandeshte shi az da comunicat precum ca sa saturat de ia. deci carei treaba ?
deci un om cumpara alantaieri o treaba pe care da un mizilic de cinci bulioane de para. eri se razgandeshte shi az da comunicat precum ca sa saturat de ia. deci carei treaba ?
-

aiule, da, ie retrogradabil, da problema ie alta (si sper sa nu manjuri): poli iasi juaca acasa cu hienele din regie, in tinp ce fc brasov are acasa cu apulum. e, daca gazdele bate, face mai multe punte decat echipa de pe locu 14, care echipa de pe locu 14 juaca la bacau.
neatzule, a dat sase mileuoane. si nu pricep ce nu pricepi in conditiile in care povestea se intanpla la craiova.
neatzule, a dat sase mileuoane. si nu pricep ce nu pricepi in conditiile in care povestea se intanpla la craiova.
ANTI
-

-

nu e fuarte clar ca cinci milioane. patru e sigur + pretu pe Plesan.
ANTI
-

bah carnatzilor zicetzim-i si mie despre ce ie vorba
pt neatza dedicatzie
http://www.stupid.com/stat/CHEG.html
http://www.stupid.com/stat/ROAS.html
pt neatza dedicatzie
http://www.stupid.com/stat/CHEG.html
http://www.stupid.com/stat/ROAS.html
- gaga