C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
neatzule, treaba sta asa: deci piticelu trebea sa-i dea lu staicu, pe echipa, urmatoarele: nuj cate actiuni in valore de doo milieuoane de iuroi la o anumita firma, bani in valoare de doo milioane tot iuroi din transferul jucatorilor in urmatorii x ani (pana se acoperea suma) si, in plus, acelasi piticelu nu incasa nici un ban din suma de transfer a lu Plesan, toti iuroii urmand sa intre in pozunar la staicu.
ca cum ar veni, staicu a vandut clubu univ. craiova, iar piticelu a dat docamdata nejte actiuni la o firma. care firma daca da maine faliment, poti sa faci ceva pe ele de actiuni. la fel cum daca in viitorii 4-5 ani univ. craiova nu vinde (nu neaparat prin aptsurd) nici un jucator, iar Plesan ramane la echipa din banie, se poate spune ca clubu a fost vandut pe o maciuca de bani? pai de ce sa nu se poata?
ca cum ar veni, staicu a vandut clubu univ. craiova, iar piticelu a dat docamdata nejte actiuni la o firma. care firma daca da maine faliment, poti sa faci ceva pe ele de actiuni. la fel cum daca in viitorii 4-5 ani univ. craiova nu vinde (nu neaparat prin aptsurd) nici un jucator, iar Plesan ramane la echipa din banie, se poate spune ca clubu a fost vandut pe o maciuca de bani? pai de ce sa nu se poata?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
amu am cetit siviu lu ofendí£ru` tremis de danone! il citesc shi p-ala tremis de memetu, sa vaz daca nu ie cunva nejte diferentze(intotdeauna cica tre sa verifici din doo surse!), da` pan-atuncea, bine-ai intrat ofendere! shtergete pe talpi la intrare, imbranceshte-i putzin p-aia de stau cu urechea shi ochiu(no offence aiu) la ushe, ia o bere din partea casei shi..da-tzi drumu:)!
pese: merci la piarii cemeului!
pese: merci la piarii cemeului!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
baics, avertizment de oftopic ...
aa, aiule io ma prind mai greu. da tu de ce ciocani la ushe si porma fugi? ca nui mumos.
apropou de ingleza de balta, rasfoiam nejte site cu haloi si zicea la o treaba "stuffed parcels" cares ca nejte pachetzele de pibavara, is CURiuasa cum iar fi zis ghida matale la asta
aa, aiule io ma prind mai greu. da tu de ce ciocani la ushe si porma fugi? ca nui mumos.
apropou de ingleza de balta, rasfoiam nejte site cu haloi si zicea la o treaba "stuffed parcels" cares ca nejte pachetzele de pibavara, is CURiuasa cum iar fi zis ghida matale la asta

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danone scrie:baics, avertizment de oftopic
dacaj fi in locu lu SODilicutzelu
, as fi zis ca ma duare la salam. da nu sunt in locu lu SODilicutzelu
, asa ca zic ca nu ma intereseaza.ANTI
-

baicsule, asta imi aduce aminte de care am fost eo la o terasa cun om care zicea ca da o bere. cand a dat sa scuata banii, a zis chelneru ca mai libseshte zece mii de lei. eo aveam in buzunar duar noo mii lei bani romanesht. iam scos den buzunar shi iam dat chelnerului. omu cu care eream, a zis ca mai are iel o mie. a bagat mana la iel in buzunar shi na gasit decat o modeda de cinci mii. care in loc sa io dea paia shi sai dea chelneru patru mii lei romaneshti inapoi rest, mai bine sa gandit ca are o hartie de zece mii lei bani buni romaneshti pe care ia scos shi ia dat lu chelneru care ia tat in schinb monedele mele de in valuare de noo mii lei plus doo halbe de bere care i lea dat inainte de maruntu meu. shi care a lasat omu o bere la mine, a loat cei noo mii de lei shi mi ia dat inapoi pe motiv ca a zis ca face iel cinste deci nu dau eo nici un leu, damite noo care iam loat shi iam bagat in acelash buzunar de unte iam scos intaiashdata.
ca urmare a acestui conplicat proces, trei oamini a rulat noo mii lei bani buni romaneshti, da numa unu sa ales co bere in cashtig.
avand acestea in vedere, ash vrea sa shtiu cine a jucat rolu meu in tranzactzia amintita de baicsu ?
ca urmare a acestui conplicat proces, trei oamini a rulat noo mii lei bani buni romaneshti, da numa unu sa ales co bere in cashtig.
avand acestea in vedere, ash vrea sa shtiu cine a jucat rolu meu in tranzactzia amintita de baicsu ?
-

neatza - Mesaje: 5820
cum pana mea vine aia Texas-Style French Toast o fi fun tecsas in frantza
deci dana, in mirifica localitate irlandeza Kilkenny(chiar e fain p-acolo!) ezipsta un pub de-i zice Paris-Texas, deci se puate. plus ca la cum au copiat americanii denumiri europene pentru orasele lor, de ce nu?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=318515&postcount=18
bre ce rasar ajtia din tufe
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 8 (8 membri si 0 vizitatori)
danone*, memetShol, neatza, theOffender
cine ie cei patru vizionari si de ce?
bre ce rasar ajtia din tufe
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 8 (8 membri si 0 vizitatori)
danone*, memetShol, neatza, theOffender
cine ie cei patru vizionari si de ce?
- gaga
io unu shi din motive bine intemeiate!
-

-

io nu iash lasa lu unu ca neatza o airzuka d'ashta http://www.stupid.com/stat/ZOOK.html
aiule, ma cac, pish, borasc si bag totz dovleceii, spanacii si urzicile din lume in itau.
az ie rau caci netu scartzaie, am auzit o manea pe conpu la colega cantata de unu dei zice gutza deam crezut ca ma tranzform in papa zmurf.
aiule, ma cac, pish, borasc si bag totz dovleceii, spanacii si urzicile din lume in itau.
az ie rau caci netu scartzaie, am auzit o manea pe conpu la colega cantata de unu dei zice gutza deam crezut ca ma tranzform in papa zmurf.
- gaga
danone merluc
ma duare gura de cat tzip pe itau. nam avut net fro doo ore da acu de o ora merje si tomna ce vorbi si cu matinalu pe ilui. vezi puate ie defectiunea de la tine
ma duare gura de cat tzip pe itau. nam avut net fro doo ore da acu de o ora merje si tomna ce vorbi si cu matinalu pe ilui. vezi puate ie defectiunea de la tine
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
file, la mine coincide siviu lu dana cu ala lu skollu. la tine ie la fel? ca merea frica sa nu fie fun bag, ceva.
mersi dana si skollu.
mersi dana si skollu.
-

weed13 - Mesaje: 1868
deci ca sa nu vantrebatz decat de cel mult 3 voyeuri, io plec, ca ear am folbal de la 6! shtiuca nu vantereseaza, dar haipa!
leiter:bre uid, culmea! shi la mine!:) diferentza ie ca la danon ie cu italice, ca iea a frut sa-mi arate o monstra de iengleza in prealabil!
leiter:bre uid, culmea! shi la mine!:) diferentza ie ca la danon ie cu italice, ca iea a frut sa-mi arate o monstra de iengleza in prealabil!
-

danone: ciai mah?
danone: nu ma vez?
aiu:
danone: sdfgdfg
danone: ma vez?
aiu: alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
danone: IO TE VAAAAAAAAAAAD
danone: ejti cu ocu?
bre neatzu, memet, datz si la mine un mesaj pe imeu sa vaz daca va vaz sa stabilim nejte chestii
danone: nu ma vez?
aiu:
danone: sdfgdfg
danone: ma vez?
aiu: alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
danone: IO TE VAAAAAAAAAAAD
danone: ejti cu ocu?
bre neatzu, memet, datz si la mine un mesaj pe imeu sa vaz daca va vaz sa stabilim nejte chestii
- gaga
in cazu tau sau in jeneral vorbind? ca ieu vorbeam chear serios cu bagu, ca niciodata nu imi merje bine forumu. si duar forumu.
da chiar si asa, z de la ce vine.
da chiar si asa, z de la ce vine.
-

nam nici un mesaj p eimeu gamiash, aiule daca ma vez zi ceva ca mor de draci, bagaleash pitici de gradina in cur la aia care tzine netu pe loc
edit: mai jos ie un chit din care potz satz faci singur bere. cul.
http://www.stupid.com/stat/6PAK.html
edit: mai jos ie un chit din care potz satz faci singur bere. cul.
http://www.stupid.com/stat/6PAK.html
- gaga
neatza scrie:cine a jucat rolu meu in tranzactzia amintita de baicsu ?
Gica Popescu
ANTI
-

nu cunosc
vez sa nu uitz sa vorbesht cu aiu sau cu danone satz esplice oarece cu o bibloteca desear.
va doresc un longeviv haipa, avand in vedere ca eo pana mercuea ailalanta nu ma mai apropiesc de nici un conputador.
vez sa nu uitz sa vorbesht cu aiu sau cu danone satz esplice oarece cu o bibloteca desear.
va doresc un longeviv haipa, avand in vedere ca eo pana mercuea ailalanta nu ma mai apropiesc de nici un conputador.
-

merluc, jijica la 6.10 sa fii la cariera langa balastiera sa te escavez
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
merluc: n-am cum. tre sa ma duc la o conferinta de presa cu Juan Pablo Montoya (da, pilotul de Formula 1 de la Williams BMW) la 19.00 la Marriott. alta data la biblioteca.
ANTI
-

deci anuntz oficial:
incepand cu ORL 18, la blibioteca deja celebra, sunt invitatz totz cemeijtii care vrea sa bea o bere macsim doo cu un sarbatoritu/sarbatorita pe care nu jtim cine ieste, momental numa noi catzva adeca numai 7 inshi, o nimica tuata.
deci pe scurt guzbai
incepand cu ORL 18, la blibioteca deja celebra, sunt invitatz totz cemeijtii care vrea sa bea o bere macsim doo cu un sarbatoritu/sarbatorita pe care nu jtim cine ieste, momental numa noi catzva adeca numai 7 inshi, o nimica tuata.
deci pe scurt guzbai
- gaga
bre, sa-l/o saluta-ti pe sarbatorit/a din partea mea.
ps: poate va trezi-ti cu cine stiu io p-acolo ca ma cracane-z de ras.
szdflshgsd: conferinta incepe la 19.00, dar eu pun 19.15. sa zicem ca se termina la 20.00. cu ce cí£cat ajung eu de la Marriott (Cotroceni) pana la locanta? iti dai seama ca ma rupe la tacsi?
ps: poate va trezi-ti cu cine stiu io p-acolo ca ma cracane-z de ras.
szdflshgsd: conferinta incepe la 19.00, dar eu pun 19.15. sa zicem ca se termina la 20.00. cu ce cí£cat ajung eu de la Marriott (Cotroceni) pana la locanta? iti dai seama ca ma rupe la tacsi?
ANTI
-

-

urez shi eu, in banuintza de cauza, cele bune (la 750ml gramaj shi cu palarie) celui ce se sarbatoreshte astazi. voi bea shi eu minim 2 beri in sanatatea lui (precum shi in sanatatea mea)
sara buna!...
sara buna!...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094