Hip-Hop-ul ascultat de voi
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Hip-Hop-ul ascultat de voi
Ce formatii/artisti de hh, ascultati?Raspunde-ti pe acest thread.
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
-
IrC - Junior Member
Pai cam asa ceva:
1.de afara: cypress hill, wu tang, methodman, redman, xzibit(in afara de ultimu album "man vs machine" care nu-mi place), 2PAC, DMX, Rakim, Gangstarr...sunt multi pe care nu ii mentionez...pt ca aastia imi plac cel mai mult.
2.din Romania: parazitii, raku, deceneu, piele(de fapt toti ghetto dacii),vexx, rimaru, conektor, k-gula, etc. aa, mai imi place f mult nimeni altu...
1.de afara: cypress hill, wu tang, methodman, redman, xzibit(in afara de ultimu album "man vs machine" care nu-mi place), 2PAC, DMX, Rakim, Gangstarr...sunt multi pe care nu ii mentionez...pt ca aastia imi plac cel mai mult.
2.din Romania: parazitii, raku, deceneu, piele(de fapt toti ghetto dacii),vexx, rimaru, conektor, k-gula, etc. aa, mai imi place f mult nimeni altu...
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
Ai cumva materiale R.A.S.A.? k noi (sau cel putin eu) nu i-am auzit decat pe Actiunea Instrumentalul si pe Sabotaj?
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Din tzara: RACLA,Ghetto Daci,Da Hood,CTC,Parazitii
De afara: Jedi Mind Tricks,Company Flow,Afru-RA,Black Moon,Arsonists,Dilated Peoples,Manau,Wu-Tang
De afara: Jedi Mind Tricks,Company Flow,Afru-RA,Black Moon,Arsonists,Dilated Peoples,Manau,Wu-Tang
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
De afara ascult: 2Pac, Nas, Last Emperor, Wu-Tang.
de la noi, ascult:CTC, R.A.C.L.A., Raku, Veritasaga, Parazitii, Deceneu.
de la noi, ascult:CTC, R.A.C.L.A., Raku, Veritasaga, Parazitii, Deceneu.
Inteligente
Rime
Compun
Rime
Compun
-
IrC - Junior Member
In mare parte pot sa spun ka-mi place sa ascult hh-ul din zona mainstream dar shi under procentuh ar fi de 50 la 50.Mc's shi trupe care ascult cu placere ar fi:raku,CTC,kombat,Parazitii,racla,raparta,pirats klan asta de pe meleagurile noastre shi de prin state ash prefera kam ashah:Gravediggaz,rza,krsone(care pentru mine sunt rupere)cunninlinguists,dillated peoples,gangstarr,defari...etc.
P.S. Ar fi prea multzi de mentzionat aici
P.S. Ar fi prea multzi de mentzionat aici
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
R.a.c.l.a.,La Familia,Ombladon...Tupac,Eminem,Chingy...
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
" scrie:De cand au inceput cu "Noroku" pe pe albumul Ars Piratica in rest ashtept material(e) noi de la ei.
au scos albumul ? si noi nu stim ??
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
-
Koma - Junior Member
Din america : lil jon si mai multe "dirty south" , TQ (ma bucur ca acum are album nou), g-unit ,T.I.,Lil Flip,Cassidy,Bone Thugz N harmony,Mo ThugZ,JKwon,Kanye West,Twista,Raekwon,Ghostface,Ying Yang Twins,LL,2Pac,Avant,J-Shin,Usher si mai multee
Din Germania:Kool Savas,Azad,si totul din Frankfurt de la 3p
Din Romania:Codu' Penal , La Familia , Don Baxter !
Din Germania:Kool Savas,Azad,si totul din Frankfurt de la 3p
Din Romania:Codu' Penal , La Familia , Don Baxter !
- dan83euthanesia
- Junior Member
greshealah?
Se poate sa ma fii inshelat in privintza astah,insa in tagu meu din winamp daca dau view file info la piesa noroku imi apare la album ars piratica,dar nah dupa cum am zis se poate sa fie my mistake cum zicea deianira,no offense.
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
pai da draga, probabil nu m-ai sesizat ironia din cuvintedeianira scrie:nu draga, stai relaxa, n-au scos nimic, are sadox doar niste halucinatii...si...deh...mai circula neste materiale pe sub mana...

in alta ordine de idei, in curand baietii vor sustine un concert ...voi reveni cu detalii la timpul oportun
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
-
Koma - Junior Member
Koma scrie:pai da draga, probabil nu m-ai sesizat ironia din cuvinte..si materiale pe sub mana circula doar ce au dat ei drumu pe net, adica piese mai vechi
in alta ordine de idei, in curand baietii vor sustine un concert ...voi reveni cu detalii la timpul oportun
1. ba am sesizat

2. e, nu ji daca ai pile...
3. ashteptam, ashteptam...
deep in thoughts, deep in trouble
-
deianira - Junior Member
fo' real? hmmm....
In mod normal al trebui sa ripostez like a real thug?!:)pe threadu asta dar prefer sa las kat mai lejer garda de la mijlok in jos shi sa spun ka daca m-ash lua dupa unele reguli (cika ale bunelor maniere:)) ash zice mai pe scurt fara prea multe complikatzii ceva de genu:"u know G(ca doar e fatah
) cel deshtept cedeaza la treburi din astea:)).Ai intzeles unde vreau sa bat nooh? PACE!
P.S. Shi.....Gata!(outro):)

P.S. Shi.....Gata!(outro):)
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
nu stiam pe ce thread sa postez, asa ca am postat aici.
site-ul este misto, contine tot felul de chichite.
http://www.soundclick.com/genres/charts.cfm?genre=HipHop
site-ul este misto, contine tot felul de chichite.
http://www.soundclick.com/genres/charts.cfm?genre=HipHop
I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
I simply like to see myself exist.
I simply like to see myself exist.
-
LoveVerde - Mesaje: 376
Pai ascult cam tot cee prind :
Din Romania : In special La Familia , Codu Penal , Il-Egal , Don Baxter , M&G , Mafia ... si ce mai prind
Din Afara : Wu Tang , DMX , Jadakiss , Jin , Cypress Hills , 2 Pac, afu-ra , jedi mind tricks ... etc sunt multi
Din Romania : In special La Familia , Codu Penal , Il-Egal , Don Baxter , M&G , Mafia ... si ce mai prind
Din Afara : Wu Tang , DMX , Jadakiss , Jin , Cypress Hills , 2 Pac, afu-ra , jedi mind tricks ... etc sunt multi
Ce cum unde cand si cum ?
-
s3aNPaul - Junior Member
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2