Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Am ajuns la munci, am visat tare urat azi noapte. Acum la Mtv e un clip cu Cargo, Baga-ti mintile-n cap
Kempes forever...
Acum ma apuc de scris
Kempes forever...
Acum ma apuc de scris
-

Tanase - Mesaje: 1238
a 10 a e cel mai naspa an , nu ma esti boboc, deci gata nu se mai ia nimeni de tine, dar inca nu ai dreptul la tot ce au juniors and seniors. so juniors rule ;n Did I tell u that in 14 min I start class, and I`m not at school yet?
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
hey desi am terminat anul asta am fost si io la deschidere la liceul unde am invatat timp de 8 ani
am fost multzi din promotia 2004 care am venit azi la deschidere .. a fost frumos
pe urma am mers toti in spatele scolii ...este o terasa/pub unde chiuleam si unde iesim in timpul liber:)
am fost multzi din promotia 2004 care am venit azi la deschidere .. a fost frumos
pe urma am mers toti in spatele scolii ...este o terasa/pub unde chiuleam si unde iesim in timpul liber:)The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-

sly - Mesaje: 2918
...
nu stiu cu arata bobocii... ca n-am fost, am stat acasa si am dormit
nu ne-a lasat diriga
cica ne-au adus alte banci(ca anu trecut pe la sfarsit numai erau decat 2 in stare bunicica...) ehh... sunt dupa masa... incepem la 13:35... si cam atat... la voi cum e?
nu ne-a lasat diriga
cica ne-au adus alte banci(ca anu trecut pe la sfarsit numai erau decat 2 in stare bunicica...) ehh... sunt dupa masa... incepem la 13:35... si cam atat... la voi cum e?There is no save game in real life...
- Hades
Mama cat timp a trecut de cand am terminat eu scoala, acuma, numai munca ma mananca. Ce viata frumoasa si glorioasa duc eu
-

Tanase - Mesaje: 1238
Mi-am revopsit toata motoreta .. ce parere aveti ? .. ma am sa ii fac rotile cu argintiu .. (m acumparat spray special de jentzi) si sa ii fac niste tribaluri sau flacari pe rezervor...
- Fişiere ataşate
-
- Produsul Final.jpg (80.91 KiB) Vizualizat de 2816 ori
-
- DSC00832.JPG (145.94 KiB) Vizualizat de 2813 ori
-

monk - Mesaje: 2747
Monk - ce tare, si eu faceam la fel la masina, ca sa repar zgarieturi, pete de rugine etc, cu ziare, scoti si spray
oricum, e bine ca ai ocupatii/hobby-uri d'astea, cand faci 18 ani(ca sa-ti poti lua masina) vad in tine un viitor partener de discutie despre tuning and stuff!
oricum, e bine ca ai ocupatii/hobby-uri d'astea, cand faci 18 ani(ca sa-ti poti lua masina) vad in tine un viitor partener de discutie despre tuning and stuff!
-

Dany_S - Junior Member