Face ca totzi dracii!Page 666 of 666
popi io-te motivu bre!:)
alfel, domnu baixu, la ce ore shi unde se transmite miutzele balcanice desara?
Face ca totzi dracii!Page 666 of 666
deci chefu a continuat asara pana la orele 5 pentru mine....pentru danone mai devreme dar la orele 6 s-a trezit si si-a desfacat o bere
baixinho © scrie:din ghencea.

nae cinefil scrie: numa cu 10-11 foiletuoane/gura de uom? putziiiin!:)
Pumpk|n scrie:Anda nu stiu acum la ce te referi, la dresuri nylon sau la cele normale ce vin peste slip??..
Daca vrei sa fi extrem de sexy in fata partenerului porti fara chilotzei de preferintza nylon, aceia ce se muleaza pana sus la pulpa si raman fix pe picior...
Mishto nu mi se pare sa porti dresul normal fara slip,ti-o spun pe fatza, tie ca fata iti place mai ales intr-un loc inchis,de ex la discoteca dupa ce consumi ceva bere, sa-ti vina sa faci pipi si sa stii ca n-ai un chilotzel pe tine??...fiecare femeie se stie ca are secretii, e normal, plus ca urina e acida....mi se pare f urat sa lashi dresul care e sintetic sa se-nbibe cu aceste lucruri. Un ex clar sunt diferentele dintre bumbac(ce face pielea sa respire) si lycra ...se stie ca daca te imbraci in ceva sintetic,glandele sudoripare isi maresc activitatea stimuland aparitia transpirartiei si inclusiv a mirosului urat. (acelashi lucru este identic consider si cu dresul pe care-l porti fara chilotzel)
Acum depinde de femeie la femeie. Pe mine una m-ar deranja, tin f mult la igiena corporala:)
Nu o lua ca pe-o ofenda:), a fost un mic sfat si sper sa-ti fie bine venit.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator