Mare Scandal Hip-Hop La familia VS. BUG Mafia

Ma bag si eu tarziu in seama !

Mesajde toXatoo » Joi Sep 16, 2004 10:11 am

"Juice (tataee) iti multumesc pt. tot ce ai facut, orice s-ar intampla niciodata n-am sa uit" citat din Sisu, o melodie mai veke. Eu cred ca Sisu si Puya nu ar trebui sa se ia de mafia acum pentru ca ei au fost cei care i-au scos in fata si i-au ajutat. Acum mafia au luat o hotarare cu care personal nu sunt de acord, dar, treaba loor, sisu&puya ar trebui sa-si continue treaba, sa spuna ce au de zis si sa nu se mai ia de mafia. Apropos, un tovarash de-al meu a avut onoarea sa vorbeasca cu tataee care printre altele a spus ca sisu, puya codu penal si altii care au vorbit despre ei o sa regrete si o sa-si inghite vorbele. NU sunt fan nici mafia nici sisu&puya. Cred ca cele 2 parti ar trebui sa cada la pace. RESPECT UNDERGROUND HIP-HOP !!!!!!!

;B jos skandalul din hip-hop-ul romanesc ~r pt cei care incep aceste skandaluri

PACE
Respekt Underground romanesc !!!
Pace pt toata lumea !!!
www.veritasaga.ro
toXatoo
Junior Member

Mesajde toXatoo » Joi Sep 16, 2004 10:12 am

"Juice (tataee) iti multumesc pt. tot ce ai facut, orice s-ar intampla niciodata n-am sa uit" citat din Sisu, o melodie mai veke. Eu cred ca Sisu si Puya nu ar trebui sa se ia de mafia acum pentru ca ei au fost cei care i-au scos in fata si i-au ajutat. Acum mafia au luat o hotarare cu care personal nu sunt de acord, dar, treaba loor, sisu&puya ar trebui sa-si continue treaba, sa spuna ce au de zis si sa nu se mai ia de mafia. Apropos, un tovarash de-al meu a avut onoarea sa vorbeasca cu tataee care printre altele a spus ca sisu, puya codu penal si altii care au vorbit despre ei o sa regrete si o sa-si inghite vorbele. NU sunt fan nici mafia nici sisu&puya. Cred ca cele 2 parti ar trebui sa cada la pace. RESPECT UNDERGROUND HIP-HOP !!!!!!!

;B jos skandalul din hip-hop-ul romanesc ~r pt cei care incep aceste skandaluri

PACE
Pace pt toata lumea !!!
www.veritasaga.ro
toXatoo
Junior Member

Mesajde toXatoo » Joi Sep 16, 2004 10:24 am

Sorry pentru cele 4 posturi, PC de kkt, nu stiu ce dreaq sa intamplat ! :(

CrAsh0v3r here: nu-i nimik, le-am sters yo, dar data viitoare sa ti le stergi singur...
Pace pt toata lumea !!!
www.veritasaga.ro
toXatoo
Junior Member

Mesajde Asassinu » Joi Sep 16, 2004 4:21 pm

Crashover, ai dreptate, fiecare cu gusturile lui.
Io zic insa ca ar trebui sa nu mai fie scndaluri dastea in hh-ul romanesc, pt ca nimeni n-are nimik de castigat. Daca emceeii de la noi ar fi mai uniti, cred ca miscarea asta hh ar merge mai bine.
peace!
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

yap toxato

Mesajde piticstyle » Joi Sep 16, 2004 7:54 pm

Ai dreptate knd ai zis k mafia iau lansat si k fara tatae nu ar fi ieshit asha de mult la lumina dak po` sa spun asha!respekt mane!mi`a placut k in msg`ul tau ai fo` super klm!
piticstyle

Mesajde toXatoo » Vin Sep 17, 2004 12:34 pm

Pace ..........
Pace pt toata lumea !!!
www.veritasaga.ro
toXatoo
Junior Member

Mesajde FamilisT_M » Sâm Sep 18, 2004 12:56 pm

In afara de LaFamilia,ce nume au lansat pe piata mafiotzii?Nu mai vorbiti aiurea.
Vorba lu gabitz,daca nu ii lansau ei,o faceau altii.
nu sunt halterofil sa va ridic moralu`
FamilisT_M
Junior Member

Mesajde mc dio » Mar Sep 21, 2004 1:09 pm

acum poate o sa vedeti si mesaju asta!

am auzit si yo de scandal.... nu ca mi-ar place vreuna din trupe(hai ca la familia cu albumu asta a mai crescut in ochii mei) dar m-am gandit asa: 2 trupe care au fost "pana cand moartea ne va despartii" si-acum cand vad ca se dau la fund ce s-au gandit? hai facem o chestie:ne certam si pe urma lumea o sa va cumpere albumul si voua si noua sa vada lumea care ce-avem sa ne spunem..... ,chestia cu numele la familia o fac mai credibila,mi se pare ca s-au luat dupa 2 pac si big. chiar am vazut interviul din playboy cu la familia si zicea puia lui tatae:"grasule......" exact ca tupac in hit em up! in fine eu cred ca-i doar o proasta decizie pe care-au luat-o sa mai vanda ceva....! mafia chiar nu-mi place deloc!.
and fuck was the first word I've learn
mc dio
Junior Member

Mesajde boogy_man » Joi Sep 23, 2004 7:09 pm

Frate Eu Nu Prea Am Mai Intrat Pe Net Dar La Tv M-am Uitat Si Daca Treaba Asta Nu E Vrajeala Bug Au Fost De Kkt.cel Putin Mie Sa Mi S-a Parut.inseamna Ca Ei Sunt Atat Infometati Ca Ar Face Orice Bani.nu E Bine.da Rau La Public.
boogy_man
Junior Member

Facatura?

Mesajde piticstyle » Sâm Sep 25, 2004 4:05 pm

Yo zic k e vb si de reclama,Sisu zice pe E Foame de banii "Cei kre o sa cumpere albumu o sa afle kre`i adevaru`"sau ceva d genu!in fine ...nu cred k is asha atacatzi uni pe altzi!Poate is alte shuste intre ei si noi presupunem toate kkturile!TReaba loR! Totul e COMERCIAL,saw astea 2 trupe`s d kkt
piticstyle

Anterior

Înapoi la Hip-Hop