Comentarii la concursul de genialitati
io nu vreau la premiu..tanti danone..io vreau sa ma joc cu voi..ca vreau sa schimb prima ipresie..deji am citit io 'ntr'o carte ca prima ipresie ie unica shi nu se schimba indiferent cat evolueaza respectivu (care ie io in cazu' de fatza!)..da' ata ie..ma straduesk ji io..tzumesc totuji ca mi s'a oferit o a doua jansa..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
bre da tzifnoshi mai suntetzi; va-nfoiaratzi precum curcanii; tarantulo matale nici n-avuseshi curiozitatea sa deschizi pagina aia de google tzi-o arata shi copiashi raspunsu direct din description (de haia itzi cerui shi anul ;m)
iar danone, daca guglisheai mai adinc descopereai ca 99% din black september se referea la palestinieni ;m (sunt f.bine dispus astazi)
iar danone, daca guglisheai mai adinc descopereai ca 99% din black september se referea la palestinieni ;m (sunt f.bine dispus astazi)
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
auz ofensatule, se referea la palestinienii aia care o facut jdemii de atacuri, de un sa shtiu eo la care te referi? si finca nu ejti cemeist si manervashi am un cadou si pt tine, nou noutz
http://www.chezmaya.com/h/penis.gif

http://www.chezmaya.com/h/penis.gif
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
;m ;m ;mTehnica discutiei
In orice confruntare verbala, femeia are intotdeauna ultimul cuvint. Orice cuvint rostit de barbat dupa ce ea a incheiat conversatia este de fapt inceputul unei noi runde de discutii.
ii zice black september pentru c-o avut loc in septembrie, mama lor de palestinieni!...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
offendere, cred ca matale azi ai nejte probleme cu intelegerea astazi:
ce iti spuneam este ca respectiva organizatzie palestiniana, a infaptuit mai multe evenimente si puteau fi mai multe raspunsuri deci de porc.
plus ca septembrie negru i s-a spus si evenimentului cu atentatu' asupra gemenilor.
abar n-ai sa pui o intrebare, lasa vrajeli ieftine cu copipasturi de pe mailuri pe care si le trimet muierile la serviciu impreuna cu retete de gogoshari si reduceri la pantofi, aveam pretentzii la tine (<--- vrajeala eftena :j)
ce iti spuneam este ca respectiva organizatzie palestiniana, a infaptuit mai multe evenimente si puteau fi mai multe raspunsuri deci de porc.
plus ca septembrie negru i s-a spus si evenimentului cu atentatu' asupra gemenilor.
abar n-ai sa pui o intrebare, lasa vrajeli ieftine cu copipasturi de pe mailuri pe care si le trimet muierile la serviciu impreuna cu retete de gogoshari si reduceri la pantofi, aveam pretentzii la tine (<--- vrajeala eftena :j)
- gaga
n'ash fi jtiut tanti danone de nenea asta dak n'ash fi citit nu de mult sheva despre einstein ca ajtia doi or fost preteni buni..shi pe deasupra godel asta, ca am citit acu' o fost profesor la Princeton acuolo unte o sa'mi trimit io copilu' (sa dea Domnu' sa iese baiat)..ca io n'am avut nici cap nici chef sa invatz atata..aaa shi nici bani..ma rog..da ie tare universitatea asta..
cat preveste questia cu facultatea io n'am terminat inca..is abea anu' trei la ridicola faclutate de mathematica shi inhformatica..shi am ji doo restantze..fi'mi'ar rushine sa'mi fie..da' io am invatzat bre..profesoru' ie un nemernic..ca nu m'am dus la balariile lui de sCursuri..plus ca ie shi proshti amandoi..ca nu jtie altcva decat matematica..
gata inapoi la morcovi..io nu jtiu la ce va fol info asta cu lunjimea duh carote da' ie curios rau sa fie aja morcov mare..nu?!?
cat preveste questia cu facultatea io n'am terminat inca..is abea anu' trei la ridicola faclutate de mathematica shi inhformatica..shi am ji doo restantze..fi'mi'ar rushine sa'mi fie..da' io am invatzat bre..profesoru' ie un nemernic..ca nu m'am dus la balariile lui de sCursuri..plus ca ie shi proshti amandoi..ca nu jtie altcva decat matematica..

gata inapoi la morcovi..io nu jtiu la ce va fol info asta cu lunjimea duh carote da' ie curios rau sa fie aja morcov mare..nu?!?
?!
-
nu stiu cat de mare e morcovu' da' uite iepurashul sau iepuroiu
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
iar intra concursul in pana de participantzi?
-
alo, domnu cu insultele shi calomniile, vedetz ca ie ceva mai corect tipa al carei nume...
modificatz repede, pana nu vede danone!
modificatz repede, pana nu vede danone!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
hehe, e inerent, orice chestie dureaza o vreme siapoi ezipsta plictisu' care se instaureaza, treaba care evident e si la fc si la conCURs.
daca are cineva fo ideie sa bage. aiu stie raspunsu oricum, mio zis mie la a zecea bere.
daca are cineva fo ideie sa bage. aiu stie raspunsu oricum, mio zis mie la a zecea bere.
- gaga
pardon, la a opta. te rog nu mai ecsajera ca-si schinba copchiii ajtia inpresia despre mine, da?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
mei tinere, mei! da hintzi, hintuiteai!... ca google nu scrie prea mult de e.g.
-
da, cam najpa intrebarea, gen "prin ce s-a remarcat john doe"
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
dí¥ grep den tag i mig
ce faceeee? ie migu dus la dentist?

-
bre hai postatzi ce facetzi dormitzi?!?!
appo am citit asta
memetu:nenea alecs....de mare angajament
bre fanclupu sa rupt in cateva bucate: cm, lutze si cristinarock end frenz
so..cine ie cristina ca vreau sa ma faq prieten cu ia ca altfel raman fara "incadrare" ca lutza nu's..in cel mai rau caz ionuzz din cate am preceput io..
appo am citit asta
memetu:nenea alecs....de mare angajament
bre fanclupu sa rupt in cateva bucate: cm, lutze si cristinarock end frenz
so..cine ie cristina ca vreau sa ma faq prieten cu ia ca altfel raman fara "incadrare" ca lutza nu's..in cel mai rau caz ionuzz din cate am preceput io..
?!
-
lutza, ionuzz, ie cam tot aia. lutza este ionuzz in stadiu de larva, urmeaza perioada de incubatzie, dezvoltarea, respectiv descoperirea shi lansarea in stralucita cariera de ionuzz.
cristinaroc este probabil pe la turci, in cautarea celui deal doilea suare. poate ai vrea so ajutzi.
cristinaroc este probabil pe la turci, in cautarea celui deal doilea suare. poate ai vrea so ajutzi.

-
nocturna - Mesaje: 8725
y0ung_h0va scrie:
so..cine ie cristina ca vreau sa ma faq prieten cu ia
hova, lol, n-ai ce face?... la o bere nu vii, te-mprieteneshti cu rocile, vezi k imi schimb parerea dspre tine

tu eshti de-ala mey... din nici o categorie... neimportant cum ar veni

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089