Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
dany .. io visez la un VW Golf 4 super tunat .. nu neaparat la motor .. da la infatzisare pm ...
oricum la motoreta tre sa ii mai fac jentile si apoi vreau sa ii pun semnalizatoare .. sa ii schimb farul .. si poate intrun viitor indepartat sa vad daca pot sa pun radio .. ar fi super caterinca :yD
oricum la motoreta tre sa ii mai fac jentile si apoi vreau sa ii pun semnalizatoare .. sa ii schimb farul .. si poate intrun viitor indepartat sa vad daca pot sa pun radio .. ar fi super caterinca :yD
-

monk - Mesaje: 2747
Neatza scholaritzo:, frumoasa poza de clasa pisic, sincer iti spun ca eshti cea mai radioasa dintre toate colegele pe care le ai.
Hey jadorik, te kiss You...Crashover sper ca nu te-ai suparat pe mine ca te-am facut Dumbo:( a fost o gluma si oricum Dumbo e un personaj de desen animat tare scump:)
A disparut Bursucu!!, unde e bursucu???....pe unde l-ati ascuns??:(.....incep sa ma ingrijorez...vreau sa stiu neaparat de Grasooky.
PS: Adminul meu preferat nu vrea sa-mi schimbe nicku, sa revin la Nanuka, damn nu mai are nici un farmec, imi vreau nickul inapoi:(
Hey jadorik, te kiss You...Crashover sper ca nu te-ai suparat pe mine ca te-am facut Dumbo:( a fost o gluma si oricum Dumbo e un personaj de desen animat tare scump:)
A disparut Bursucu!!, unde e bursucu???....pe unde l-ati ascuns??:(.....incep sa ma ingrijorez...vreau sa stiu neaparat de Grasooky.
PS: Adminul meu preferat nu vrea sa-mi schimbe nicku, sa revin la Nanuka, damn nu mai are nici un farmec, imi vreau nickul inapoi:(
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
...
Nanuka scrie:A disparut Bursucu!!, unde e bursucu???....pe unde l-ati ascuns??:(.....incep sa ma ingrijorez...vreau sa stiu neaparat de Grasooky.
e plecat cu treburile familiei in sicilia... cred ca a ajuns...
There is no save game in real life...
- Hades
Monk - Golf IV tunat... ahh...fii si tu original ca d'astea e plin peste tot. De ce nu un Astra din asta nou aparut. Deja au scos niste kituri frumoase pt ele
Pai ar trebui sa-ti pui radio pe motoreta, de ce nu, aici se gasesc la magazine radiouri de bicicleta. Ai putea sa-ti pui chiar si un MP3-player portabil sau ceva.
Pai ar trebui sa-ti pui radio pe motoreta, de ce nu, aici se gasesc la magazine radiouri de bicicleta. Ai putea sa-ti pui chiar si un MP3-player portabil sau ceva.
-

Dany_S - Junior Member
-

salutare tuturor...
acum m-am trezit si yo... pisicule, imi pare rau de tine mah, dar asta e ce sa-i faci... scoala e scoala, tre sa te duci
hai ca mai ai 9 luni si vine iar vacantza de vara...
rock chick, cum e bre la tine la scoala aia unde se duc numai aia cu bani multi? sa ne zici ce personalitati vezi pe acolo... si sa te feresti de grenade
hades, ai vorbit mah cu moshu? sunt ingrijorat k nu m-a sunat dupa ce a trecut de zona rosie.. daca o fi avut probleme pe acolo? cu ce masina a plecat? cu S600-le ??? daca e sa fi plecat cu aia, nu-mi fac griji... ca doar e blindata
acum m-am trezit si yo... pisicule, imi pare rau de tine mah, dar asta e ce sa-i faci... scoala e scoala, tre sa te duci
hai ca mai ai 9 luni si vine iar vacantza de vara...
rock chick, cum e bre la tine la scoala aia unde se duc numai aia cu bani multi? sa ne zici ce personalitati vezi pe acolo... si sa te feresti de grenade
hades, ai vorbit mah cu moshu? sunt ingrijorat k nu m-a sunat dupa ce a trecut de zona rosie.. daca o fi avut probleme pe acolo? cu ce masina a plecat? cu S600-le ??? daca e sa fi plecat cu aia, nu-mi fac griji... ca doar e blindata

Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-

CrAsh0v3r - Mesaje: 899
-

Tanase - Mesaje: 1238
am fost azi la lic .. caterinca totala .. deja profa de franca vrea sa ma mut de la grupa ei ca cica sunt prea tampit ... (am avut doua manusi de chirurg si am facut toata ora baloane din ele si le-am pocnit) ...
Apoi a venit ora de mate ... temele de vancatza ... :
- Cezar ti-ai facut tema ?
- Nu doamnea profesoara .
- Pai de ce ?
- Pai stiti doamna profesoara .. mie tata mi-a impus ... 2 pixuri pe an , cate unul pt fiecare semestru si daca il consumam cu tema de vacantza nu mai aveam cu ce sa scriu la clasa ...
- Bine ...
Bobocii cam lameri .. maine cumparam vreo 100 de oua io cu inca unu sa ii speriem si mai tare.
O zi normala as putea spune
ps: moshule am vb cu varta si a zis ca poate o sa imi dea o bere (i-am zis ca mi-ai spus tu ca mi-a promis o bere)
Apoi a venit ora de mate ... temele de vancatza ... :
- Cezar ti-ai facut tema ?
- Nu doamnea profesoara .
- Pai de ce ?
- Pai stiti doamna profesoara .. mie tata mi-a impus ... 2 pixuri pe an , cate unul pt fiecare semestru si daca il consumam cu tema de vacantza nu mai aveam cu ce sa scriu la clasa ...
- Bine ...
Bobocii cam lameri .. maine cumparam vreo 100 de oua io cu inca unu sa ii speriem si mai tare.
O zi normala as putea spune
ps: moshule am vb cu varta si a zis ca poate o sa imi dea o bere (i-am zis ca mi-ai spus tu ca mi-a promis o bere)
-

eu mi-s a doispea , vai de sufletul meu. ce-am vazut azi la scoala a fost o gramada de boboci dezorientati.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

UnCopilutz - Junior Member
lasa bey k o sa te inspiri de la colega/colegul de banca:D
oricum e un test initial care nu o sa fie trecut in catalogul mare...asha k stai fara grija:D
oricum e un test initial care nu o sa fie trecut in catalogul mare...asha k stai fara grija:D
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-

sly - Mesaje: 2918