C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
amiaza buna.
az ie o zi cam najpa, ca azi dimineata mi-o muscat cainele un sobolan. merluc. daca in 10 zile nu pateste nimic, ie bine. daca insa da semne de turbare, mi-l eutanasiaza. bagami-as pula in gura lu aia de la deratizare. ie najpa, ca te atasezi de iel tare mult. sper sa fie totu in regula...
az ie o zi cam najpa, ca azi dimineata mi-o muscat cainele un sobolan. merluc. daca in 10 zile nu pateste nimic, ie bine. daca insa da semne de turbare, mi-l eutanasiaza. bagami-as pula in gura lu aia de la deratizare. ie najpa, ca te atasezi de iel tare mult. sper sa fie totu in regula...
-

weed13 - Mesaje: 1868
bre puate daca la muscat sobolanu pe caine ie mai bun sobolanu ca caine decat cainele. io ias face un cotet la sobolan
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
1. iote keshu! ce fashi bre? mai epzishti? shi o care-am aprins sh-o lumanare pentru matale amu-s fro doo zile, ca fuse sarbatoare!
2. emgi, vazui toate shele pe sredu impricinat, da` io mantreb cat de dobitoa... lipsita de "modestie" tre` sa fie fiintza aia sa vina cu pozele respective shi sa mai shi mushte la fazele lu alex?!
3. la mine e luni, gamiaj!
4. aiu, deci az duoar avataru-tzi n-are ploapele lipite!:)
2. emgi, vazui toate shele pe sredu impricinat, da` io mantreb cat de dobitoa... lipsita de "modestie" tre` sa fie fiintza aia sa vina cu pozele respective shi sa mai shi mushte la fazele lu alex?!
3. la mine e luni, gamiaj!
4. aiu, deci az duoar avataru-tzi n-are ploapele lipite!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
aiule, io abarnam de ce rad, ca mie chear mi-i frica sa nu imi muara cainele. da puate ca nebunu ala mic si jegos ar apara mai bine acareturile de pe langa casa. 
-

va urez un sinplu shi concis aipa precum shi uichend placut
poftim? shi totushi ce zi e?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
Acesta este un e-mail intern (pentru angajatii romani) de la o reprezentanta in Romania a unei mari corporatii
To: All Romanian Speaking Staff
Subject: Improper Language Usage
It has been brought to our attention by several
officials visiting our office in Romania that offensive language is commonly used by our Romanian speaking staff. Such behavior, in addition toviolating our policy, is highly unprofessional and offensive to both visitors and staff. All personnel will immediately adhere to thefollowing rules:
1.. Words like futui, in pula mea, pula and other such expressions will not be tolerated or used for emphasis or dramatic effect, no matter how heated a discussion may become.
2.. You will not say si-a bagat pula when someone makes a mistake, or s-a cacat pe el if you see someone being reprehended, or baga-mi-as, when a major mistake has been made. All forms and derivations of the verb a se caca and a se fute are utterly inappropriate and unacceptable in our environment.
3.. No project manager, section head or administrator under any circumstances will be referred to as pula de om, cacanaru' or boul.
4.. Lack of determination will not be referred to as pulalau nor will persons who lack initiative be referred to as muiangiu.
5.. Unusual or creative ideas offered by management are not to be referred to as porcarii.
6.. Do not say futu-ti mata if somebody is persistent; do not add pula mea, if a colleague is going through a difficult situation. Furthermore, you must not say am pus-o (refer to item 2) nor o sa ne-o traga when a matter becomes excessively complicated.
7.. When asking someone to leave you alone, you must not say dute-n pula mea or should you ever substitute "May I help you?"with, ce pula mea vrei?.
8.. Under no circumstances should you ever call your elderly industrial partners bosorogi imputiti.
9.. Do not say ia mai mereti-n pula cu cacatu' asta when a relevant project is presented to you, nor should you ever answer futu-te-n cur when your assistance is required.
10.. You should never call partner representatives as boul dracului or tampitu' ala.
11.. The sexual behavior of our staff is not to be discussed in terms such as pizdulica buna, futaciosu' or homalau' lu' peste.
12.. Last but not least, after reading this note, please do not say ma sterg la cur cu textul asta.
Just keep it clean and dispose of it properly.
Thank you.
To: All Romanian Speaking Staff
Subject: Improper Language Usage
It has been brought to our attention by several
officials visiting our office in Romania that offensive language is commonly used by our Romanian speaking staff. Such behavior, in addition toviolating our policy, is highly unprofessional and offensive to both visitors and staff. All personnel will immediately adhere to thefollowing rules:
1.. Words like futui, in pula mea, pula and other such expressions will not be tolerated or used for emphasis or dramatic effect, no matter how heated a discussion may become.
2.. You will not say si-a bagat pula when someone makes a mistake, or s-a cacat pe el if you see someone being reprehended, or baga-mi-as, when a major mistake has been made. All forms and derivations of the verb a se caca and a se fute are utterly inappropriate and unacceptable in our environment.
3.. No project manager, section head or administrator under any circumstances will be referred to as pula de om, cacanaru' or boul.
4.. Lack of determination will not be referred to as pulalau nor will persons who lack initiative be referred to as muiangiu.
5.. Unusual or creative ideas offered by management are not to be referred to as porcarii.
6.. Do not say futu-ti mata if somebody is persistent; do not add pula mea, if a colleague is going through a difficult situation. Furthermore, you must not say am pus-o (refer to item 2) nor o sa ne-o traga when a matter becomes excessively complicated.
7.. When asking someone to leave you alone, you must not say dute-n pula mea or should you ever substitute "May I help you?"with, ce pula mea vrei?.
8.. Under no circumstances should you ever call your elderly industrial partners bosorogi imputiti.
9.. Do not say ia mai mereti-n pula cu cacatu' asta when a relevant project is presented to you, nor should you ever answer futu-te-n cur when your assistance is required.
10.. You should never call partner representatives as boul dracului or tampitu' ala.
11.. The sexual behavior of our staff is not to be discussed in terms such as pizdulica buna, futaciosu' or homalau' lu' peste.
12.. Last but not least, after reading this note, please do not say ma sterg la cur cu textul asta.
Just keep it clean and dispose of it properly.
Thank you.
-

uidule, chestia asta se vantura pe forum acu fro 2 ani. schinbati si matale anu pe calendar, baga 2004 

-

io zic sa imperechem shobolanu lu uid cu matza lu pishki shi sa vedem ce iasa
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
acritori asear fura duar 4 de baza si 1 (fane) de care nu prea jtiu ca a venit la penultimu volum
zi bre 5 pana sa pleci tu...sa nul uiti pe sod cu doo fante si o cafia beute in acelasi timp. si la a dooa fanta sia pus ghiata
ca porma pretenii lu afex preluara in mod desavarsit stafeta, io care cum depasisem cele 234, 56 ml de bere si avand azi servici o lasai mai muale
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
I'm not shterg la cur cu textu ala,but , 'tul in cur pe my fuckin' rombic work partener!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
apoi imi cer scuze daca jtiati de meilu ala, da io acum l-am primit. puate ca era un meil de amu 2 ani, si duar acum l-am deschis.
-

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=319035&postcount=43
mai tata ce se vede shi nu se vede
(unde eshti tu danone??? ca vad ca ai bate acuma pe comunism / democratzie uniforma) in loc sa se preokup de aste cele fiintze nevinovate
mai tata ce se vede shi nu se vede
(unde eshti tu danone??? ca vad ca ai bate acuma pe comunism / democratzie uniforma) in loc sa se preokup de aste cele fiintze nevinovatewhat is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

mai degraba io zic ca borashte in linistea casei iei 

-

da ce bre iati dat calmante lu danone de ierea linijtita?
-

deci ear mangretzoshatz cu poveshtile voastre despre cultura! huoooooooo!
las` ca ma voi razbuna io!:)
ca veni vorba, pa! ma duc sa...
las` ca ma voi razbuna io!:)
ca veni vorba, pa! ma duc sa...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

cultura leusteanului in zonele suptcarpatice ti se pare gretzuasa? stai ca nam vorbit inca de pastarnacu din dobrogea. atunci sa vezi stari de voma
iar te duci bre sa...? pai n-ai fost si ieri sa...?
iar te duci bre sa...? pai n-ai fost si ieri sa...?
-

deci in primu rand ash vrea sa spun ca da, da` ieri n-am beut decat o(una, 1) bere, deci nu se pune!
in alt rand, ash vrea sa-mi manifestez o nelinijte vis-a-vis de numele unui distins domn de litere(asta-i merluc:)), Cartarescu! deci dac-ar shti iel cate cartz le trece la unii pin ftza, maini, gura shi alte alea, sh-ar schimba numele pe cale administrativa!:)
intr-un rand mai din spate-ashea, vreau sa va zic ca mai ales cultura canepii in muntii Codru Moma ma intereseaza, drept pentru care ma duc sa aprofundez problema, dar nu inainte de a invinge azi iechipa politziei la sportu unde iei are iechipa aia de pe loc retrogradabil!
in incheiere, va doresc un pa aprig de calní£u!
in alt rand, ash vrea sa-mi manifestez o nelinijte vis-a-vis de numele unui distins domn de litere(asta-i merluc:)), Cartarescu! deci dac-ar shti iel cate cartz le trece la unii pin ftza, maini, gura shi alte alea, sh-ar schimba numele pe cale administrativa!:)
intr-un rand mai din spate-ashea, vreau sa va zic ca mai ales cultura canepii in muntii Codru Moma ma intereseaza, drept pentru care ma duc sa aprofundez problema, dar nu inainte de a invinge azi iechipa politziei la sportu unde iei are iechipa aia de pe loc retrogradabil!
in incheiere, va doresc un pa aprig de calní£u!
-

file, am intrebat de... si o zis... ca se poate, dar numai daca tu... caz in care... nu mai poate veni. iar daca tu iar mergi sa... el mai poate sa... daca nu vrea... ? zi sa stiu ce sa ii transmit. adeca, mai esti interesat?
-

1. bre uid, di ce nu ma lashi sa plec?
2. tot bre uid, pe cin zseshi ca mushca shobilanu shela, ca nuntzeleg nimicutza deacolo.
3. espliciteaza pe imeil daca potz sau da rapid un pemeu, ca tre sa zburd dacilea!
sjhgfds: 4. .........................ia bre d-acilea, ca mai aveam cateva!:) deci paapa!
2. tot bre uid, pe cin zseshi ca mushca shobilanu shela, ca nuntzeleg nimicutza deacolo.
3. espliciteaza pe imeil daca potz sau da rapid un pemeu, ca tre sa zburd dacilea!
sjhgfds: 4. .........................ia bre d-acilea, ca mai aveam cateva!:) deci paapa!
-

de pe meleagurile unde frunza sta verde toata ziua, va urez o cina buna!... ma duc sa ma dreg
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

de pe meleagurile unde ploo non stop shi tuata lumea bea bere -in afara de mine- va urez un hai sictir sanatos la totzi aia pe ccare nu-i ploo
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member