)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Daca tzi-a trecut ce mi-a trecut shi mie, chiar ca e nemernic!:D
Cum spuneam mai e o varianta care justifica absentza lu Mr.P. shi anume ca urmeaza o terapie de recuperare,suferind o cadere psihica in momentul in care a aflat de la o anume gainusha de paleolitic cum ca impreuna cu un alt user este cel mai scarbos de pe tot forumul!
Sereacu!:(
Cum spuneam mai e o varianta care justifica absentza lu Mr.P. shi anume ca urmeaza o terapie de recuperare,suferind o cadere psihica in momentul in care a aflat de la o anume gainusha de paleolitic cum ca impreuna cu un alt user este cel mai scarbos de pe tot forumul!
Sereacu!:(
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
Eu tocmai mi`am dat seama ca e 7:40 si nu 6:40, deci o sa intarzii la scoala, bag picioarele ;j
Ma mai doare si in gat, fuck, sper sa nu trebuiasca sa ma duc iarasi la doctor.....sa ma opereze (:|
Ma mai doare si in gat, fuck, sper sa nu trebuiasca sa ma duc iarasi la doctor.....sa ma opereze (:|
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
hm...nu sh,k oricum romana nu-mi place...cu toate k am luat cea mai mare nota dintre cele d la capa...la romana
da'...cel ami rau ar fi fost sa fie la fizica...sunt bata acolo
sau la bio shi mai shtiu eu ce...istorie,etc...urasc istoria...e materia cea mai nesuferita...parerea mea...
da'...cel ami rau ar fi fost sa fie la fizica...sunt bata acolo
sau la bio shi mai shtiu eu ce...istorie,etc...urasc istoria...e materia cea mai nesuferita...parerea mea...- Titina
- Junior Member
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10419
si
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10420
ce parere aveti de opera mea de arta ? :yD
si
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10420
ce parere aveti de opera mea de arta ? :yD
-

monk - Mesaje: 2747
15 septembrie acu 20 de ani am fost io pt prima oara la scoala, ....cu uniforma, buchet de flori pt toa'sha invatzatuoare, serbare d-aia cu bla blauri....'ducem invatzamantul pe inaltele culmi ale progresului..bla bla'
O scoala patratzoasa, cu tziganca la poarta care vindea seminte, guma turbo, susan si mere in zahar ars.
ps. La multi ani lu Mama mea!!
ps'. distractie la maxim la cine mai frecventeaza scolile!! mai bine teze si lucrari, decat chirii , sefi, facturi...
O scoala patratzoasa, cu tziganca la poarta care vindea seminte, guma turbo, susan si mere in zahar ars.
ps. La multi ani lu Mama mea!!
ps'. distractie la maxim la cine mai frecventeaza scolile!! mai bine teze si lucrari, decat chirii , sefi, facturi...
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-

wwritza - Mesaje: 981
crashover ... da ... acu sa vad ca poate in loc de flacari ii pun tribal .. sa vad si io cum e miai marfa
-

dupa ce ca ne=au chemat comunistii astia la scoala la ora 8 ne-au trimis acasa pt ca nu aveam clasa (logic, din moment ce invatam in schimbul doi) . acum, la orele 10:30 ma simt de parca as astepta sa ies afara la ora 19 :mad:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
am fost azi la liceu cu motoreta proaspat vopsita .. cand am ajuns TRAGEDIE ... in curtea liceului era parcata o aprillia de 100 de cm cubi. cum am intrat am claxonat ... si toti s-au strnas in juru meu .. asa ca ... ce pm sa iti trebuiasca motor mare cand ai unu mic si la caterica
-

pai ce sa zica l-au lasat balta pe ala cu motoru lui si toti ma rugau sa le-o dau sa se plimbe ... oricum e facuta asa la caterinca.
-

ce gesturi de tigan de rahova avea in el ala care a marcat la belgrad in minutul 21.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
acu is fericita k imi am colegi super marpha la Jean Monnet
shi o profa de chimie vai d ea...cred k e noua shi noi o acoperim cu tzipetele noastre
shi...sunt trsita k avem nishte javre/scorpii ,nici nu shtiu cum sa le zic la romana shi muzica...
c naiba,nici n-ar fi trebuit sa se mai faca muzik,desen,religie and this stuff 
shi o profa de chimie vai d ea...cred k e noua shi noi o acoperim cu tzipetele noastre
shi...sunt trsita k avem nishte javre/scorpii ,nici nu shtiu cum sa le zic la romana shi muzica...
c naiba,nici n-ar fi trebuit sa se mai faca muzik,desen,religie and this stuff 
- Titina
- Junior Member