Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
hai intratzi shi voi aici:
http://www.amighi.com/yclip/pc/
k sa radetzi un pic..shi sa nu mai vb de shcoala 
http://www.amighi.com/yclip/pc/
k sa radetzi un pic..shi sa nu mai vb de shcoala 
- Titina
- Junior Member
-

Tanase - Mesaje: 1238
Salutare tuturor!Imi pare nespus de rau ca nu pot sa ma tin dupa voi cu posturile,dar nu am acces la internet decat cat stau de la un i-caffe,mai nou,si nu am cum sa va urmaresc povestile ,daca ele se leaga cumva.Deci,de acum inainte voi fi mult mai scump in privinta cuvintelor si mult mai pe dinafara in ceea ce priveste povestile .
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

UnCopilutz - Junior Member
ei,vezi ca deja-i gata o saptamana de scoala?ce repede trece!
te salut.
te salut.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

UnCopilutz - Junior Member
Da, dar sambata am contzert apoi umblu toata noaptea si adoua zi stau cu cracii-n sus. Deabia astept
-

Tanase - Mesaje: 1238
Pumpk|n scrie:[email="K@tzy"]K@tzy[/email] nu e neatza la mine, e 3:20 pm:)
Chiky, Jean Monnet e un liceu destul de bun, la asta vroiam sa dau cand am terminat a 8-a, dar uite ca mama mi-a zis sa dau mai bine la Caragiale, stateam in Romana, era mult mai aproape de mine.
Mi-e dor de anii de liceu, abia ashtept sa incep si eu scoala luni, o sa-mi prinda foarte bine, plus ca voi vorbi f mult in engleza, un lucru destul de bun zic eu:)
Buna seara locomotive
hahaha si eu tot la caragiale am fost inainte sa plec...dar n-am stat decat 2 saptamani ca p;orma aveam avion
oricum, in liceul ala, numai de invatat nu se tinea lumea
N-am mai fost asa des pe forum ca acuma a inceput scoala si continui lucru, deci 5 zile pe saptaman sunt duse ....si cand am putin timp liber incer sa ma impart sie u cum pot
Nu-ti face griji de scoala si colegi, la concordia sunt mult mai multi emigranti decat localnici
cat despre job in turim, prietena mea a facut scoala de turim si acum profeseaza in domeniu si ii merge chiar bine, asa ca daca te descurci bine cu engleza si franceza, poti sa aplici unde lucreaza si ea ca nu-i rau deloc
-

Dany_S - Junior Member
sHA LA LA LA LA, MOR DE FOAME!!! aveti niste resturi de la masa de pranz? :j
Pt un sarman catelus care va asteapta la colt de strada... sha la la la la.
Ok, stiti ceva, am draci, pt ca ma gandesc ce sa ii iau cadou cuiva, si nu am nici cea mai vaga idee ce i`ar place!!!! 1 week left and counting, cred ca pana sapt viitoare daca nu imi da macar un indiciu ma duc si ma arunc in lac
Pt un sarman catelus care va asteapta la colt de strada... sha la la la la.
Ok, stiti ceva, am draci, pt ca ma gandesc ce sa ii iau cadou cuiva, si nu am nici cea mai vaga idee ce i`ar place!!!! 1 week left and counting, cred ca pana sapt viitoare daca nu imi da macar un indiciu ma duc si ma arunc in lac

l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
nu m`as risca, ca totusi poate il pune dracu sa citeasca threadul asta (ma rog la d`zeu sa nu )
Cred ca mi`am ars vro 20 de neuroni thinking about it, ma doare capul, vreau o tigare si cel mai impt nu vreau la ora de u.s. history, cause I didn't make-up the test si imi e frica de prof!!!! (:|
Cred ca mi`am ars vro 20 de neuroni thinking about it, ma doare capul, vreau o tigare si cel mai impt nu vreau la ora de u.s. history, cause I didn't make-up the test si imi e frica de prof!!!! (:|
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
Dany cu engleza nu-mi fac absolut nici o problema, ce-i drept franceza cam scartzaie, de inteles, inteleg f bine dar mi-e jena s-o vb, m-am obishnuit sa vb cu lumea in engleza...
Cat am fost internata am vb in franceza cu asistentele si culmea am reushit sa vorbesc in franceza cu doctora chiar dupa ce m-a scos din operatie, numai prostiii ii spuneam ca eram sub influentza drogurilor, dar e bine ca m-a inteles:p...
Merci pt incurajari, nimic nu e uhsor, trebuie sa faci un pic de efort ca sa-ti fie bine-n viata:)
Sal la toate locomotivele!!!
Chicky, uite mie astea doua mi-au placut tare mult:yD
http://www.amighi.com/yclip/pc/valentine.htm
http://www.amighi.com/yclip/pc/bird.htm
Cat am fost internata am vb in franceza cu asistentele si culmea am reushit sa vorbesc in franceza cu doctora chiar dupa ce m-a scos din operatie, numai prostiii ii spuneam ca eram sub influentza drogurilor, dar e bine ca m-a inteles:p...
Merci pt incurajari, nimic nu e uhsor, trebuie sa faci un pic de efort ca sa-ti fie bine-n viata:)
Sal la toate locomotivele!!!
Chicky, uite mie astea doua mi-au placut tare mult:yD
http://www.amighi.com/yclip/pc/valentine.htm
http://www.amighi.com/yclip/pc/bird.htm
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
io nu asta...da' ma enerveaza tata cu faza k 2 ore p zi de stat p net cik e prea mult shi k cik a inceput shcoala shi...sa ma culc devreme,etc...ma enerveaza mama k se uita prea atenta la mine shi era sa obs cerceii furatzi de la hot topic :| shi...dak nu s-ar uita asha atenta la mine...macar mi-ash face shi eu pierce in limba shi in spranceana
whhyyyy??!?!? ma enerveaza shi profa de romana shi faptul k avem shi teza la fizica...nu shtiu nimik la fizica...ma enerveaza totul!!!!!!!!!s-o ia dreq de viatza de kkt shi de jean monnet de idiotzi shi de parintzi care e uita prea atent la copilu lor ...lol...
eh...
whhyyyy??!?!? ma enerveaza shi profa de romana shi faptul k avem shi teza la fizica...nu shtiu nimik la fizica...ma enerveaza totul!!!!!!!!!s-o ia dreq de viatza de kkt shi de jean monnet de idiotzi shi de parintzi care e uita prea atent la copilu lor ...lol...
eh...- Titina
- Junior Member