)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde Titina » Joi Sep 16, 2004 9:28 pm

bah da' io is curioasa ce dreq o sa facem noi al Logica :) lol
Titina
Junior Member

Mesajde sly » Joi Sep 16, 2004 9:30 pm

bey dar pe toate subiectele se discuta despre scoala?
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Raz van Helsing » Joi Sep 16, 2004 9:31 pm

Azi am inceput scoala (ieri am dormit cat am vrut si am mers cu Radu in caz ca, dar bineinteles ca a fost prea tarziu-apropo, azi am reusit sa intarzii doar zece minute!...).
Tot azi a avut loc traditionalul festival al certurilor pentru asezarea in banca. Eu n-am avut probleme, bineinteles, fiindca diriginta ma respecta si ma iubeste. Nu as fi putut sa ajung mai bine nici daca ii dadeam eu indicatii precise inainte...
Dupa cum a promis directorul,(v-am zis ca e de la PSD?-cred ca o sa ma opresc asupra lui intr-o zi) ne-a schimbat profesoara de romana de anul trecut, care era o blonda (no offense, nici eu nu ma simt :D) -nu era in stare nici sa citeasca o stire, au dat-o afara de la radio in ciuda fetei si in special corpului sau- v-am zis ca s-a casatorit cu unu' batran...?- desigur, pe sticla erau unii prea ocupati sa se uite la ea, poate, sau prea... comozi ca sa sorteze informatiile primite, adica, stiti si voi ce fel de oameni se uita constant la stiri, nu?- Si mai era si exigenta, ca se mai uita la teme and shit pe manual... Da' stiau mai multa materie si aveau o capacitate mult mai dezvoltata de exprimare de orientare femeile de serviciu... Bai, deci ea nu era profesoara, eu m-as fi descurcat de o mie de ori mai bine la Limba Romana decat ea(hmm... sunt curios daca o sa si am ocazia sa demonstrez asta... ma rog, asta-i pentru alta zi).
Profa' asta noua e excentrica,(ei, pe gustul meu...)da' cunoaste, domne' si ii merge mintea si are ambitia asta absurda sa ii invete si pe colegii mei de clasa sa gandeasca... Ma rog, sper sa reuseasca, in orice caz, da numai note mici...(v-am zis ca la mine in clasa e deschis mereu sezonul de note?...)

P.S. Revin maine sau in alta zi cu lucruri mai importante si mai in detaliu si sub alta forma si alte nivele ale intelesurilor in jurnalul meu... Pe bune, nu-l cititi, ca e privat, chiar daca forumul nu...Pa!
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde Titina » Joi Sep 16, 2004 9:36 pm

lol...cik "nu-mi cititi jurnalul"...atunci dc ti-ai mai facut unu aici p forum?k sa nu fie citit? :) d'aia nu-mi fac io jurnal p forum..ma simt prost shtiind k o groaza de oameni imi citesc toate gandurile... :) chiar shi cele mai adanci shi imortante :D lol
sly,am obs shi eu asta...vad k nimeni nu se incumeta sa vb despre altceva

ps: ce ma enerveaza faptul k la noi in Monnet sunt shi cls 1-5... ~p sa-i vezi bah p'aia mici k nu poti sa treci p scari de ei...io azi i-am impins pe toti cu picioarele,cu cotul,etc ~p k sa-mi fac loc...
Titina
Junior Member

Mesajde kahlan » Joi Sep 16, 2004 9:39 pm

bianca, esti rea:D
referitor la jurnal..era ciudat rau inainte cand cineva imi cita din jurnalu meu~p
kahlan
Junior Member

Mesajde Titina » Joi Sep 16, 2004 9:44 pm

pey deh.... :D
ok,acu va parasesc copilashilor :p uite cine vorbea :D
zbye! and good night!
Titina
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Sep 16, 2004 10:16 pm

Rock Chick scrie:nici n-ar fi trebuit sa se mai faca muzik,desen,religie

nici limba romana, nici matematica, nici fizica, nici chimie, nici istorie, nici geografie, nici limba engleza, nici limba franceza.

a batut Zenit Sankt Petersburg cu 4-0, in cazul in care intereseaza pe cineva.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde ||_Capo » Joi Sep 16, 2004 10:23 pm

seara` .. atit am de zis deok` ... ziua de azi ma lasat fara vlaga ....:P
||_Capo
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Sep 16, 2004 10:23 pm

nu intereseaza pe nimeni.o sa intereseze maine seara cant o sa bata poli:D

si apropo macar ala cu gesturi de tigan de rahova nu ie chemat la parchet sa dea declaratzii,nici iel nici nevasta in legatura cu anumitzi tigani de rahova si cu afacerile lor.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde wwritza » Joi Sep 16, 2004 10:25 pm

RocPurcic scrie: p scari de ei...io azi i-am impins pe toti cu picioarele,cu cotul,etc ~p k sa-mi fac loc...

la suta da kile cate ai, te cred si io...
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde baixinho© » Joi Sep 16, 2004 10:38 pm

ww, Tomici, Boya si Brnovici e trei din jucatorii care a marcat in seara asta in Cupa UEFA.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde MiG29 » Joi Sep 16, 2004 10:45 pm

da ww vezi tu unele echipe juaca si in cupele europene.altele stau acasa si se pregatesc de "derby"-ul cu poli~p.puate la anu sau peste doi ani cant or aduna si ei mai mult de trei titluri:j
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde wwritza » Joi Sep 16, 2004 10:52 pm

cunoastem , cunoastem :D

io m-am tot uitat c-un uoki la teveu la un meci de fotbal da nu stiam cine joaca. in coltu teveului scria mid - pav! acu la final am aflat ca mid asta e o echipa din iuchei si pav aia din cehia. si mid astia castigara cu 3 - 0. (nu ca m-ar afecta cu ceva...)

si pan la urma, ce-a facut echipa aia dela capatu lu 385??
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde eyewitness » Vin Sep 17, 2004 7:21 am

sly scrie:bey dar pe toate subiectele se discuta despre scoala?

buna optservatie sly

deci dragi elevi, va rugam pe aceasta cale sa va deschideti un tred pe jenerale sau scuala veche unde sa vorbiti in voie despre scuala ,profi ,materii si ce mai vreti voi fara a mai deranja pe ceilalti useri cu problemele vuastre atat de inportante .

va multumesc anticipat
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Sep 17, 2004 9:52 am

Stie cineva de robotul ala de la ym: ymistic???

Acum l-am gasit si eu. Mi se pare foarte bun! Are dictionar englez-roman, roman-englez, dictionar explicativ si ceva din biblie.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Sep 17, 2004 9:55 am

uite k n-o sa mai vb de shcoala...eu una nu..nu aici ~p da' in momentul asta nici nu shtiu...is fericita,is trista,nu's nici cum :( don't know...
Titina
Junior Member

Mesajde Shaki » Vin Sep 17, 2004 10:48 am

hova, matematiciene, daca l-ai suparat pe eye si nu mai participa la concurs, chem un batalion de punkeri special pt tine :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde h0va » Vin Sep 17, 2004 10:54 am

lasa bre ca nu se supara nea aiu din atat..fara punkeri plz

?!
h0va

Mesajde Titina » Vin Sep 17, 2004 11:30 am

ia hai intratzi aci cu totzii ~p ~p ~p
http://www.amighi.com/yclip/pc/
dak vretzi sa radetzi ~p :)
Titina
Junior Member

Mesajde J'adore » Vin Sep 17, 2004 1:01 pm

Moama am niste draci!!!!!!!!!! Ppl. if u want to live, stay out of my way!
De ce dracu trebuie sa fie asa de frig? Daca mai tremur mult o sa creada mama ca am facut o criza de epilepsie stand la computer, imi e lene sa inchid geamul :rolleyes:
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Sep 17, 2004 3:16 pm

mi'e sooomn...si maine merg la o nunta...nu, nu a mea:D
kahlan
Junior Member

Mesajde J'adore » Vin Sep 17, 2004 6:42 pm

K@tzy, lasa ca urmatoarea esti tu :B
Acum chiulesc e la Biologie, si astept sa mergem sa mancam!
I feel like shit today ;P
J'adore
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Sep 17, 2004 8:02 pm

puate prind buchetu:D
kahlan
Junior Member

Mesajde J'adore » Vin Sep 17, 2004 8:06 pm

poate, dar daca il prinzi sa nu faci greseala sa ii spui lu gajicatu ~y
Buey ce plictiseala!!!! ma doare caputul :((((((((((((((((((((
si vreau ~~~~()_________Marlboro_______() :U
Bine ca e vineri, astazi cred ca o sa am de aface cu niste dobitoci, dar ii pun eu la punct :M
J'adore
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Sep 17, 2004 8:08 pm

vezi ca el mai si citeste pe aici~p
kahlan
Junior Member

Mesajde J'adore » Vin Sep 17, 2004 8:11 pm

Pai si? Doar nu am zis nimic rau....cel putin nu la adresa lui sau a ta :p
Dar daca citeste `Capo ca vreau tigari iarasi imi tine morala 1 ora, si sincer de data asta cred ca o sa ma dau cu capul de pereti :ham:
;e DOWN plsssssssssssssssss
J'adore
Junior Member

Mesajde Raz van Helsing » Vin Sep 17, 2004 8:24 pm

Guvernul va introduce o ora de Holocaust in scoli(pai e mai usor sa pupi in kiur decat sa imbunatatesti nivelul de trai, nu?). Desi n-a existat in Romania. Desi si cei 3220(ma scuzati daca numarul este inexact) de deportati nu au fost executati si au fost paziti la sange de celebrul Jandarm Costica si al sau caine... :rolleyes:
Sper ca o sa pot da Bacalaureatul din Holocaust si o sa imi corecteze lucrarea nenea vizal, cel care ne-a facut pe toti niste criminali... Atata doar ca nordul Transilvaniei era ocupat de Ungaria(lol, de cine altcineva ar fi putut?) si de acolo au plecat vagoane spre Auschwitz...

P.S. Am schimbat regula la jurnalul meu. De-acum incolo poate fi citit, dar numarul de vizionari nu trebuie sa depaseasca 100000000 de vizionari in urmatoarele trei luni. Am zis!
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde supermouse » Vin Sep 17, 2004 8:46 pm

tu vorbeshti serios?
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Sep 17, 2004 8:56 pm

shi mie mi-e somn acu....da' abia ashtept sa vina maine,k ma intalnesc cu cineva :p cred... :D shi asha n-am chef sa ma apuc sa citesc ceva c ne-a dat la romana :(
Titina
Junior Member

Mesajde Raz van Helsing » Vin Sep 17, 2004 10:23 pm

supermouse scrie:tu vorbeshti serios?

Draga mea Supermouse, desi am scris-o pe un thread eminamente aberant, cunosti si tu situatia din Romania, din punctele acelea de vedere, deci am integrat bine in context aceasta noua crima impotriva identitatii nationale in general, si a romanismului in special(caci n-a fost Holocaust la noi, Antonescu i-a aparat pe evreii din Romania!)... Iar sursa mea e sigura, e vorba de cel mai bun Profesor (Universitar) de Istorie din judetul Brasov.
Raz van Helsing
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati