KRS ONE : RUMINATIONS #Manual de Hip-Hop#
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
KRS ONE : RUMINATIONS #Manual de Hip-Hop#
Salut!!!
Caut de foarte mult timp cartea scoasa de Krs-One : “RUMINATIONSâ€Â
Caut de foarte mult timp cartea scoasa de Krs-One : “RUMINATIONSâ€Â
- Avangard Stuff
Eram si eu curios .... cati dintre voi ascultati Krs-One, si, mai ales, ce parere aveti despre el ...avand in vedere ca dintr-un homeless a ajuns sa predea filosofie la Harvard si Yale, predicator si unul dintre cei mai buni Mc din lume, cu 13 albume la activ, 2 carti etc... pt mai multe detalii .....
http://www.templeofhiphop.org
Merita vizitat, 4 sure!
Chupakabra
http://www.templeofhiphop.org
Merita vizitat, 4 sure!
Chupakabra
- Avangard Stuff
Il ascult si il admir. petnru mine nu cred ca exista alt artist hip hop mai 'adevarat' decat el. Adevarul e ca nici nu am ascultat mult din hip hop-ul american, dar krs reuseste sa dea lucrurile pe fata si sa educa negrii care au degenerat enorm de mult.
Adica cand stai si te gandesti ca de la Louis Armstrong si Miles Davis au ajuns sa-l admire pe DMX sau pe Nelly...si nu ca artisti comerciali, ci ca idoli pentru viata.
Singurul lucru care ma deranjeaza putin la KRS este ca in fiecare cantec ne reaminteste ca el e bunicu hip hop-ului...Modestia pentru el niciodata nu a fost pe primul loc, dar daca stai sa te gandesti nu le minte cand el zice.
- Cantecul care mi-a solidificat admiratie pentru el.
Adica cand stai si te gandesti ca de la Louis Armstrong si Miles Davis au ajuns sa-l admire pe DMX sau pe Nelly...si nu ca artisti comerciali, ci ca idoli pentru viata.
Singurul lucru care ma deranjeaza putin la KRS este ca in fiecare cantec ne reaminteste ca el e bunicu hip hop-ului...Modestia pentru el niciodata nu a fost pe primul loc, dar daca stai sa te gandesti nu le minte cand el zice.
the rich will get richer and the poor will get poorer
and in the final hour many heads will lose power
what does the rich versus the poor really mean?
psychologically it means you got to pick your team
when someone says the rich gets richer
visualize wealth and put yourselves in the picture
the rich get richer, cause they work towards rich
the poor get poorer, cause their minds can't switch from the ghetto
let go, it's not a novelty
you could love your neighborhood without loving poverty
follow me, every mother, father, son, daughter
there's no reason to fear the New World Order
we must order the whole new world to pay us
the New World Order and the old state chaos
the Big Brother watching over you, is a lie you see
Hip-Hop could build it's own secret society
but first you and I got to unify
stop the negativity and control our creativity
the rich is getting richer, so why we ain't richer?
could it be we still thinking like niggas?
educate yourselves, make your world view bigger
visualize wealth and put yourselves in the picture!
- Cantecul care mi-a solidificat admiratie pentru el.
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
-
muffinass - Junior Member
Deh ...e tatic, are deja locul lui pe piedestal ....
...Si apoi, cand se ridica vreun copil teribil gen Nelly cu diss-uri ...(vezi albumul "Prophets vs. Prophits") ... la adresa lui KRS ....
te apuca rasul...
pai si cum sa nu reaminteasca putzoilor ca el punea bazele cand ei descopereau mersul pe doua picioare....?
"Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone "
...vreau sa mai aud pareri ..chiar sunt curios sa vad cati ascultatori(nu neaparat fani) ai lui Krs sunt pe-aici...
Chupakabra.
...Si apoi, cand se ridica vreun copil teribil gen Nelly cu diss-uri ...(vezi albumul "Prophets vs. Prophits") ... la adresa lui KRS ....
te apuca rasul...
pai si cum sa nu reaminteasca putzoilor ca el punea bazele cand ei descopereau mersul pe doua picioare....?
"Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone "
...vreau sa mai aud pareri ..chiar sunt curios sa vad cati ascultatori(nu neaparat fani) ai lui Krs sunt pe-aici...
Chupakabra.
- Avangard Stuff
When every day, seven thousand kids are gettin locked up
When every day the justice system seems to stay stocked up
When every day they cuttin 'em down 'fore they even pop up
When every day you gotta duck 'fore you get shot up
What kinda world are we livin in, spinnin in
Winnin in, sinnin in, let us begin again
Churches are ran like corporations makin me holla
Corporations are ran like churches praisin the dollar
There's no way out, or is it? Release your doubt and live it
Teachin metaphysics don't listen to these critics hear it
What kinda world are we livin in?
Believe in yourself, achieve for yourself, see for yourself
Speak for yourself, never weaken yourself, by deceivin yourself
Believe in your wealth, c'mon!
What kinda world are we livin out, we move about
in fear and doubt, tryin to get more clout
Just check it check it out, we took the wrong route
to a morality drought, basically I'm callin 'em out
What kinda world are we livin in, when a song
will not get on, unless it talks 'bout thongs
Now where did we go wrong? We don't have long
Preference all torn all worn not norm and all gone
What kinda world do we live around, when we lay around
Let me break it down, they shuttin us down
while we play around, we fallin, stallin
while God's callin, all in to fall in
When every day another unwanted pregnancy ends
When every day another person is betrayed by a friend
When every day it never ends, and the people pretend
like the President is there cause of them, let me ask
What kinda world can we really trust
when the cops they can shoot at us? Bo bo!
What kinda world can we really grow (ohh)
when our daughters wanna be hoes (ohh)
and a father that nobody knows (ohh)
and a mother wearin them sexy clothes (ho)
What kinda world are we livin in, yo
What kinda world are we livin in, uhh
When every day the justice system seems to stay stocked up
When every day they cuttin 'em down 'fore they even pop up
When every day you gotta duck 'fore you get shot up
What kinda world are we livin in, spinnin in
Winnin in, sinnin in, let us begin again
Churches are ran like corporations makin me holla
Corporations are ran like churches praisin the dollar
There's no way out, or is it? Release your doubt and live it
Teachin metaphysics don't listen to these critics hear it
What kinda world are we livin in?
Believe in yourself, achieve for yourself, see for yourself
Speak for yourself, never weaken yourself, by deceivin yourself
Believe in your wealth, c'mon!
What kinda world are we livin out, we move about
in fear and doubt, tryin to get more clout
Just check it check it out, we took the wrong route
to a morality drought, basically I'm callin 'em out
What kinda world are we livin in, when a song
will not get on, unless it talks 'bout thongs
Now where did we go wrong? We don't have long
Preference all torn all worn not norm and all gone
What kinda world do we live around, when we lay around
Let me break it down, they shuttin us down
while we play around, we fallin, stallin
while God's callin, all in to fall in
When every day another unwanted pregnancy ends
When every day another person is betrayed by a friend
When every day it never ends, and the people pretend
like the President is there cause of them, let me ask
What kinda world can we really trust
when the cops they can shoot at us? Bo bo!
What kinda world can we really grow (ohh)
when our daughters wanna be hoes (ohh)
and a father that nobody knows (ohh)
and a mother wearin them sexy clothes (ho)
What kinda world are we livin in, yo
What kinda world are we livin in, uhh
- Avangard Stuff
deci
Voi incepe in ordine cronologica sa zic ca:
Am cautat manualu de hh lu KRS:Ruminations shi nu l-am putut gasi nici in format zipat nici pdf sau alt format comprimabil nici in ruptu modemului(deshi ar fi pakat:)),in skimb am totushi o veste buna pentru avangardstuff daca vrea s-o auda shi anume:am gasit manualu de hh pe amazon.com,assha ca..se poate comanda dar contra cost(nu mai shtiu exact pretzu ).
A doa' problema shi ce-a de pe urma la kare dau reply:imi place KRS ONE shi am acasa cateva piese reprezentative:sound of da police,step into a world shi hehe super-mega-piesa mea preferata 5 boroughs care de altfel este un featuring cu mai multzi "buraci" printre care shi Redman(oare mai rataceshte prin Ro?:)),prodigy de la mobb deep,camron,kool g rap shi un preot rappa care o rupe la fel de bine cu rime k shi KRS da nu shtiu cum se numeshte.Oricum YOU SHOULD REAALLLY TRY 5 BOROUGHS e o piesa gold fara discutzie,daca n-atzi facut-o pana aku'.Din sondajele facute pe net la sondajele cu cei mai bun mc's KRS a ieshit pe primu' lok.Acuma in 2004 a scos un nou album:KRSTYLE,sa vedem ce-o fi pe viitor.Asta-i tot.PACE!
Am cautat manualu de hh lu KRS:Ruminations shi nu l-am putut gasi nici in format zipat nici pdf sau alt format comprimabil nici in ruptu modemului(deshi ar fi pakat:)),in skimb am totushi o veste buna pentru avangardstuff daca vrea s-o auda shi anume:am gasit manualu de hh pe amazon.com,assha ca..se poate comanda dar contra cost(nu mai shtiu exact pretzu ).
A doa' problema shi ce-a de pe urma la kare dau reply:imi place KRS ONE shi am acasa cateva piese reprezentative:sound of da police,step into a world shi hehe super-mega-piesa mea preferata 5 boroughs care de altfel este un featuring cu mai multzi "buraci" printre care shi Redman(oare mai rataceshte prin Ro?:)),prodigy de la mobb deep,camron,kool g rap shi un preot rappa care o rupe la fel de bine cu rime k shi KRS da nu shtiu cum se numeshte.Oricum YOU SHOULD REAALLLY TRY 5 BOROUGHS e o piesa gold fara discutzie,daca n-atzi facut-o pana aku'.Din sondajele facute pe net la sondajele cu cei mai bun mc's KRS a ieshit pe primu' lok.Acuma in 2004 a scos un nou album:KRSTYLE,sa vedem ce-o fi pe viitor.Asta-i tot.PACE!
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
da...
Thanx....
Am incercat sa fac comenzi prin firmele de specialitate din Bucuresti, dar nu se baga nimeni...mi-au zis ca poate dura si un an de zile....eu prefer sa o iau originala ....si daca as gasi albumele krs-One, mi-as vinde din casa ca sa le iau originala...(care vrea un Oltcit vechi pt piese, a propos???merge ...impins:)))...iar Amazonul nu stiu daca trimit in Romania ...am incercat sa comand ..cred ca dupa Ebay, dar mi-au spus ca nu trimit in Romania ....asa ca acum astept sa plece vreunul din cunoscutii/necunoscutii mei pe-afara...poate o aduc de-acolo ... care aveti drum prin state,frate?
Asa...cat despre albumele Krs-One... Dupa Kristyles(2003) a mai scos 2 albume cel putin :
Digital - in 2003 - e mai old school
Keep right - 2004 - super tare!
si cred ca si compilatzia prophts vs profits e scoasa dupa kristyles ...
so .... Krs- one e mai prolific decat ai facut tu rost de albume .... ce sa zic ..tot asha ......daca vrei, ti le dau !
Cred ca cel mai bun album al lui ramane "The Sneak Attack" . Il am original .... Tehnicianu' stie de ce....
PEace, and much love!
Mai sunt ascultatori de Krs pe-aici?
Chupakabra.
Am incercat sa fac comenzi prin firmele de specialitate din Bucuresti, dar nu se baga nimeni...mi-au zis ca poate dura si un an de zile....eu prefer sa o iau originala ....si daca as gasi albumele krs-One, mi-as vinde din casa ca sa le iau originala...(care vrea un Oltcit vechi pt piese, a propos???merge ...impins:)))...iar Amazonul nu stiu daca trimit in Romania ...am incercat sa comand ..cred ca dupa Ebay, dar mi-au spus ca nu trimit in Romania ....asa ca acum astept sa plece vreunul din cunoscutii/necunoscutii mei pe-afara...poate o aduc de-acolo ... care aveti drum prin state,frate?
Asa...cat despre albumele Krs-One... Dupa Kristyles(2003) a mai scos 2 albume cel putin :
Digital - in 2003 - e mai old school
Keep right - 2004 - super tare!
si cred ca si compilatzia prophts vs profits e scoasa dupa kristyles ...
so .... Krs- one e mai prolific decat ai facut tu rost de albume .... ce sa zic ..tot asha ......daca vrei, ti le dau !
Cred ca cel mai bun album al lui ramane "The Sneak Attack" . Il am original .... Tehnicianu' stie de ce....
PEace, and much love!
Mai sunt ascultatori de Krs pe-aici?
Chupakabra.
- Avangard Stuff
oka:)
Shi drept urmare pt d-nul avangardstuff ash avea o mika solicitare:):vreau sa spun ca sunt total interesat de ultimele 2 albume krsone shi....ceva hh de qalitate ce mai ai p-akasa asha mai rupere...shtii tuh
genu 5 boroughs daca se poate.Yo ash zice sa-mi dai un msg personal pe fanclub shi ne intzelegem k?PACE !

Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
krs-one, the realest MC
kris Parker a fost, este si va fi fara indoiala unul dintre cei mai adevarati si mari MC ai tuturor timpurilor. Este MC-ul cu cele mai logice (din punct de vedere semantic, si nu numai) lirici, si va recomand cu caldura sa ii ascultati toate piesele, pentru ca aveti ce invata din ele. Pentru mine, KRS-ONE este definitia hip-hop-ului insusi !
- z0rg
- Junior Member
"...Rap is something you do, Hip-Hop is something you live!"
chck it out : http://www.graffiti.org/ups/heal/
asta se intampla prin 91 cand HEAL se formase
+ http://www.templeofhiphop.org/
Also his ninth album entitled "The Sneak Attack" proves so much more ...great qualities ... in mom de fata este singurul care se lupta PTR HIP-HOP kULTURE(in toate formele)
este cel m mare filozof al intrgii ramuri muzicale
Inca nu este respectat cum trebuie dat faptului ca a ales calea principiilor si a ideilor marete in schimbul banilor ,popularit(cu toate ca...)-gloriei de multe ori - si asta inseamna undergr pana la urma
cat despre carte inca o mai caut
AAAAiight chilllllll
asta se intampla prin 91 cand HEAL se formase
+ http://www.templeofhiphop.org/
Also his ninth album entitled "The Sneak Attack" proves so much more ...great qualities ... in mom de fata este singurul care se lupta PTR HIP-HOP kULTURE(in toate formele)
este cel m mare filozof al intrgii ramuri muzicale
Inca nu este respectat cum trebuie dat faptului ca a ales calea principiilor si a ideilor marete in schimbul banilor ,popularit(cu toate ca...)-gloriei de multe ori - si asta inseamna undergr pana la urma
cat despre carte inca o mai caut
AAAAiight chilllllll
-
NewDetails - Junior Member
yo yo! nici nu stiti c mult ma bucur sa vad ca p forumul asta mai am niste frati si asta pt ca pt mine KRS One e in primul rand un mentor (d fapt el e pt toti "Tha Teacha") si in al doilea rand imi este model (si ca mod d viata si ca MC, pt ca sunt si eu implicat in miscarea hiphop din Brasov)...in sfarsit gasesc niste oameni care au aceeasi parere despre Kriss, pt ca m-am saturat sa tot aud kkturi d genu: :"krs? ha! ala s-a plafonat deja...numai despre hiphop canta si parca prea le stie el p toate si prea se da el tatic! o arde aiurea!"
d c canta despre hiphop? pai, era si timpul ca cineva sa se agite pt kultura, intr-un joc in care tot mai multi hiphoperi devin doar rapperi (adica incep sa nu mai tina cont d kultura hh, ci se axeaza doar p partea d MC) si incep sa se strice la cur si iata cum hiphopul devine pop (mi-e groaza numai cand ma gandesc)...d asemenea, p langa cei care se strica la cur, mai sunt o categorie d oameni care zic as :"bah, hiphopul se transforma, nu mai e hiphop, devine trip hop" (apropos, intrati p revistasunete.ro p forum la sectia hiphop si veti vedea acolo c gandeste despre hiphop Costel Cristea, redactor la Sunete) ..............eu personal n-am nimic cu triphopul sau drum'n'bass-ul...kiar exista fuziuni d hiphop cu alte genuri care sunt geniale (daca tot vb d KRS voi da exemplu piesa "Digital" (Goldie f/ KRS One))...deci sunt totusi un om deskis care uraste ignoranta...dar totusi cum draq sa t apuci sa spui ca trip hopul e o forma evoluata a hiphopului? (este adevarat ca se inrudesc aceste doua genuri, fiecare dintre ele fiiindinfluentate unul d celalalt, dar nu accept trip hopul ca evolutie a hiphopului)
d c Kriss se tot da tatic? pai, scuzati-ma fratilor, dar are si dreptul, avand in vedere ca :
1.e unul dintre pionieri
2.dintotdeauna si intotodeauna a avut si va avea ceva d transmis prin muzica lui
3.nu numai ca e pionier, dar e un membru extrem d activ in miscarea hiphop mondiala...un exemplu in acest sens ar fi statutul lui d fondator al Temple Of HipHop (care are un rol f important pt hiphop, asta se stie; aici tre sa mentionez si Declaration Of Peace si The Annual Apreciation Week), cartile scrise d el, cd-ul cu prelegeri "The Fundamentals Of HipHop vol1", faptul ca tine aceste prelegeri la universitati importante cum ar fi Harvard si Yale, si lista mai poate continua...
eu am cam toata discografia (BDP + KRS), in afara d albumul lui d instrumentale "Stricktly for da breakdancers & emceez vol1 " (din care am doar 10 piese)
tin sa mentionez ca dintre albumele lui am originale : "The Sneak Attack", "Spiritual Minded" si "The Mixtape"
iar acum caut si eu ca si voi cea de-a doua lui carte "Ruminations" (ca "Science of Rap" am inteles ca nu a avut o distributie stralucita, deci nu cred ca se mai gaseste)
pace!
d c canta despre hiphop? pai, era si timpul ca cineva sa se agite pt kultura, intr-un joc in care tot mai multi hiphoperi devin doar rapperi (adica incep sa nu mai tina cont d kultura hh, ci se axeaza doar p partea d MC) si incep sa se strice la cur si iata cum hiphopul devine pop (mi-e groaza numai cand ma gandesc)...d asemenea, p langa cei care se strica la cur, mai sunt o categorie d oameni care zic as :"bah, hiphopul se transforma, nu mai e hiphop, devine trip hop" (apropos, intrati p revistasunete.ro p forum la sectia hiphop si veti vedea acolo c gandeste despre hiphop Costel Cristea, redactor la Sunete) ..............eu personal n-am nimic cu triphopul sau drum'n'bass-ul...kiar exista fuziuni d hiphop cu alte genuri care sunt geniale (daca tot vb d KRS voi da exemplu piesa "Digital" (Goldie f/ KRS One))...deci sunt totusi un om deskis care uraste ignoranta...dar totusi cum draq sa t apuci sa spui ca trip hopul e o forma evoluata a hiphopului? (este adevarat ca se inrudesc aceste doua genuri, fiecare dintre ele fiiindinfluentate unul d celalalt, dar nu accept trip hopul ca evolutie a hiphopului)
d c Kriss se tot da tatic? pai, scuzati-ma fratilor, dar are si dreptul, avand in vedere ca :
1.e unul dintre pionieri
2.dintotdeauna si intotodeauna a avut si va avea ceva d transmis prin muzica lui
3.nu numai ca e pionier, dar e un membru extrem d activ in miscarea hiphop mondiala...un exemplu in acest sens ar fi statutul lui d fondator al Temple Of HipHop (care are un rol f important pt hiphop, asta se stie; aici tre sa mentionez si Declaration Of Peace si The Annual Apreciation Week), cartile scrise d el, cd-ul cu prelegeri "The Fundamentals Of HipHop vol1", faptul ca tine aceste prelegeri la universitati importante cum ar fi Harvard si Yale, si lista mai poate continua...
eu am cam toata discografia (BDP + KRS), in afara d albumul lui d instrumentale "Stricktly for da breakdancers & emceez vol1 " (din care am doar 10 piese)
tin sa mentionez ca dintre albumele lui am originale : "The Sneak Attack", "Spiritual Minded" si "The Mixtape"
iar acum caut si eu ca si voi cea de-a doua lui carte "Ruminations" (ca "Science of Rap" am inteles ca nu a avut o distributie stralucita, deci nu cred ca se mai gaseste)
pace!
- Maeditus
- Junior Member
Cartea se gaseste pe amazon.com si din cate stiu eu livreaza si in Ro.Costa cam 25$.
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
-
IrC - Junior Member
rapattack!
trip-hop! din cate stiu eu nu are leg. cu hip -hop-ul! totul cred ca a pornit de la triky(daca asa se scrie)! si triky asta a fost un copil orfan,orfelinat bla bla si s-a pus sa faca un nou gen de muzica si anume trip-hop! e foarte naspa! mie cel putin nu-mi place! stiu chestiile astea c-am stat cu 2 rock-eri in chirie si mi-au umplut capu' cu triky! oricum, piesele de la triky care le auzeam avea teme sataniste si ..... pula mea ! e naspa!
trip-hop! din cate stiu eu nu are leg. cu hip -hop-ul! totul cred ca a pornit de la triky(daca asa se scrie)! si triky asta a fost un copil orfan,orfelinat bla bla si s-a pus sa faca un nou gen de muzica si anume trip-hop! e foarte naspa! mie cel putin nu-mi place! stiu chestiile astea c-am stat cu 2 rock-eri in chirie si mi-au umplut capu' cu triky! oricum, piesele de la triky care le auzeam avea teme sataniste si ..... pula mea ! e naspa!
-
mc dio - Junior Member
Rady, trebuie sa sti ca Avangard Stuff stie el c stie, adica p undeva are dreptate, deoarece KRS One a tinut prelegeri la universitatile p care le-ai enumerat tu, deci nu a fost profesor acolo sau alte d-astea, ci doar a tinut niste prelegeri legate si d hiphop, si d constiinta si cunostinta adeptului Kulturii Hiphop, si d filosofie, si d spiritualitate si d necesitatea cunoasterii d sine si increderii in sine.....crede-ma, ca am ascultat prelegerile si stiu c vorbesc......si inca ceva: KRS One nu a urmat nici o facultate d genul Harvard, ci toata cultura lui generala si vointa d fier d a-i indruma si p altii, vin din cartile p care le-a citit...el s-a documentat singur....
el a fost pasionat mult d cultura hindusa si d acolo i se trage pseudonimul: Shiva si Krishna sunt doi zei hindusi care ar echivala in crestinism cu Dumnezeu...si d la "Krishna" , Lawrence Parker a fost poreclit KRSNA dupa care i s-a zis simplu, KRS...si apoi el fiind un impatimit al Artei Graffiti, incepuse sa se semneze p ziduri cu "KRS"....dupa un timp, aparusera si altii care se semnau similar, asa ca pt a demonstra ca el e unic, a adaugat la tagul "KRS" si "One" si astfel Lawrence Parker devine KRS One sau cum il keama prietenii, "Kriss"........
Pace!
el a fost pasionat mult d cultura hindusa si d acolo i se trage pseudonimul: Shiva si Krishna sunt doi zei hindusi care ar echivala in crestinism cu Dumnezeu...si d la "Krishna" , Lawrence Parker a fost poreclit KRSNA dupa care i s-a zis simplu, KRS...si apoi el fiind un impatimit al Artei Graffiti, incepuse sa se semneze p ziduri cu "KRS"....dupa un timp, aparusera si altii care se semnau similar, asa ca pt a demonstra ca el e unic, a adaugat la tagul "KRS" si "One" si astfel Lawrence Parker devine KRS One sau cum il keama prietenii, "Kriss"........
Pace!
- Maeditus
- Junior Member
Brava!
Maeditus, te felicit pt cate stii...
Cat despre Trip-Hop.. e un gen de muzica derivat din Hip-Hop... Vezi Tricky,Portishead,Massive Attack, Indian Ropeman, Thievery Corporation, etc.etc.
Beat-urile contine ceva efecte, usor "trippie" , si prefer Portishead pt ca imi place vocea tipei mult de tot..plus versurile super tari ... si ,de asemenea, atitudinea ei la cantari ...o arde cu paharul de whisky intr-o mana si cu tigara in cealalta...
Piese ca "Glory Box", "Biscuit" , etc. , sunt unele dintre cele mai tari piese din trip-Hop....
Imi plac si Indian Ropeman pentru ca au beat-uri mai nervoase si instrumente specifice diverselor culturi (India, etc.)
Trip-Hop-ul este un gen de muzica deosebit, care ..efectiv te baga in trip-uri ...
NU recomand ascultarea pe verde , pt ca o sa va treziti regizori cu totii .........(eu n-am incercat... mi-e suficienta muzica ...)
Ok.... cat despre KRS,... am inteles ca anul acesta vorbeste despre televiziuni,mass-media si efectul acestora asupra maselor, sub deviza " TellLieVision"....
Chupakabra , (alias Avangard)
Cat despre Trip-Hop.. e un gen de muzica derivat din Hip-Hop... Vezi Tricky,Portishead,Massive Attack, Indian Ropeman, Thievery Corporation, etc.etc.
Beat-urile contine ceva efecte, usor "trippie" , si prefer Portishead pt ca imi place vocea tipei mult de tot..plus versurile super tari ... si ,de asemenea, atitudinea ei la cantari ...o arde cu paharul de whisky intr-o mana si cu tigara in cealalta...
Piese ca "Glory Box", "Biscuit" , etc. , sunt unele dintre cele mai tari piese din trip-Hop....
Imi plac si Indian Ropeman pentru ca au beat-uri mai nervoase si instrumente specifice diverselor culturi (India, etc.)
Trip-Hop-ul este un gen de muzica deosebit, care ..efectiv te baga in trip-uri ...
NU recomand ascultarea pe verde , pt ca o sa va treziti regizori cu totii .........(eu n-am incercat... mi-e suficienta muzica ...)
Ok.... cat despre KRS,... am inteles ca anul acesta vorbeste despre televiziuni,mass-media si efectul acestora asupra maselor, sub deviza " TellLieVision"....
Chupakabra , (alias Avangard)
- Alex117
20 mesaje
• Pagina 1 din 1