)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
moarte evreilor, tiganilor si oltenilor! traiasca hitler si poporu` rus!
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-

catharsis - Mesaje: 1721
nu, doar plictisit.
moarte lui sisu, puia si tataie sau cum ii cheama pe aia 3 de la bug mafia! traiasca hitler si poporu` rus!
later edit: muarte la aia care imi scriu nickul Catharsis. unde dracu vad C mare? in continuare, traiasca hitler si poporu` rus!
moarte lui sisu, puia si tataie sau cum ii cheama pe aia 3 de la bug mafia! traiasca hitler si poporu` rus!
later edit: muarte la aia care imi scriu nickul Catharsis. unde dracu vad C mare? in continuare, traiasca hitler si poporu` rus!
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-

Zilele astea imi fac tricou cu Antonescu. Fara vrajeala.
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-

Raz van Helsing - Junior Member
esti olteanca, tiganca, evreica sau unu` din aia 3 de la bug mafia (puia, sisu si tataie)?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-

Cred ca Ploaie de gogosi.
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-

am uitat ceva: traiasca hitler si poporu` rus!
sanatate si m-am dus...
sanatate si m-am dus...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-

catharsis scrie:later edit: muarte la aia care imi scriu nickul Catharsis. unde dracu vad C mare? in continuare, traiasca hitler si poporu` rus!
Eu ti`am scris nick`ul cu "C" mare.
TIganca nu sunt, nici olteanca si nici............
Hai ca mai enervat!
Si oricum tot am dreptul sa am supar cand vad ce tampenii scri. Subscriu la un singur lucru... jos cu tiganii atat
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
Deah, si mie imi scrie unii nickul cu "O" mare... Ce dreaqu' domne'?... Oameni suntem, nu? Moarte lui Nietzsche! Traiasca John Wayne si ai sai!
-

heya.pe ziua de azi ..hy guritza .... faza shti care e da`i pace deja iai dat cam multa im`p astuia .. shti ce zikeu frate dute si controleazate umpik .... merita efortu`l o sa ti`se para umpik ieshit din comun aparate`le alea ..si felu`l kum eshti tratat dar..eu zik ca merita ..e de rau si faza e ca se agraveaza .. P.S las`o mai moale cu .. hitlerismu`l ala.. lol... eshti depasit rau nu te cunosk` si nici nu`mi doresk`... te las` deja am irosit cam multa tst pt tine.. si nu`i delok bine ..
-

||_Capo - Junior Member
-

monk - Mesaje: 2747
uffff ffuuuuuuu...sper sa se faca umpik de racoare aici va rog daca nu deschideti un jea`m pt Crina..
) si eu mor de cald dar cred ca`i de la racea`la de daca nu askulti de a`i mari asa ajungi..sa`ti curga nasu`l si sa consumi un sul de hartie igienika..hehhe....
) si eu mor de cald dar cred ca`i de la racea`la de daca nu askulti de a`i mari asa ajungi..sa`ti curga nasu`l si sa consumi un sul de hartie igienika..hehhe....-

||_Capo - Junior Member
`Capo nu uita 1-0 pt mine :kiss:
Apropo una e ceai cu suc, si una e lapte cu suc
Deci de la ceai cu suc nu patesti nik:P
Apropo mai sufla si u in continoare, ca sa ma mai racoresc si eu putin . Weet nu vrea sa deschida geamul....somn usor weet
Apropo una e ceai cu suc, si una e lapte cu suc
Deci de la ceai cu suc nu patesti nik:P
Apropo mai sufla si u in continoare, ca sa ma mai racoresc si eu putin . Weet nu vrea sa deschida geamul....somn usor weet

-

J'adore - Junior Member
hehe... lol.. nu mai fuflu delok rau`le.
).. poate se imprashtie mirosu`l de varza si leshina mitze`le..
)))))))))))) .. mai bine ma abtin ..
..daca e mergem sa ne plimbam umpik suna mult mai marfa cu okazia asta poate te pakalesk si ku o tigare..heheh...
).. poate se imprashtie mirosu`l de varza si leshina mitze`le..
)))))))))))) .. mai bine ma abtin ..
..daca e mergem sa ne plimbam umpik suna mult mai marfa cu okazia asta poate te pakalesk si ku o tigare..heheh...-

||_Capo - Junior Member
Tigare dream on!
on my mind: cred ca am sa surzesc, daca isi mai sufla multa lume nasu in microfon, cand am eu dat volumul ma maxi.
P.S. daca are cineva de sex masculin web, pls strip form me ;D

on my mind: cred ca am sa surzesc, daca isi mai sufla multa lume nasu in microfon, cand am eu dat volumul ma maxi.
P.S. daca are cineva de sex masculin web, pls strip form me ;D

-

J'adore - Junior Member
looollll.... imi pare rau ca nu te pot inkuraca .. Crina. cu parere de rau..se pare ca ..hmzz..daca stau bine sa ma uit in jos ..cred ca o sa te dezamagesc ..se pare ca am sa trec la fustitza si farduri ..lol..nu`i mai suflati mai fety in mik sar`putea sa creada vecini ca.... si`a loat Crina vre`un ierbivor prin akasa vreo noua aparitie pe piata animalelor domestice..
)
)-

||_Capo - Junior Member
ba da Crina cum sa nu dar in seara asta o sa ai o surpriza ...te rishti se pare ca am la spalat chiloteti de strip si o sa ai surprinderea sa vezi o pereche de gogoshari..nu`i delok plakut dar ..ma risk pt tine numai sa fac lok in sala sa nu`i agat pe astia cu ei ..
si se rezolva cum s anu numai sa ai ceva pus pe linga lap`..sa nu ia `apa`
)
si se rezolva cum s anu numai sa ai ceva pus pe linga lap`..sa nu ia `apa`
)-

||_Capo - Junior Member