cum o sa aratam noi peste 20 de ani..
47 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
cum o sa aratam noi peste 20 de ani..
bre..vad ca totzi v'atzi pus poze cu voi d'acu 5 minute, poze cu voi cand ieratzi kinderi, acu' io va solicit imaginatzia shi va'ntreb cum credetzi ca o sa aratzi peste doojde' ani..acu' unii dintre voi poa' o sa fie in plina maturitate fizica, altzii cu un picior in groapa shi altzii oale shi ulcele..
io unu' de multe ori m'am gandit cam cum o sa arat pe la 40 de ani..sau mai degraba, de multe ori mi'am exprimat dorintza de a arata intr'un anume fel..so..dak n'avetzi idee cum o sa arate individu' din poza vstra de buletin peste 20 de ani, makr spunetzi'mi cam cum v'ar placea sa aratatzi..
deschid eo balu'..so pt cine nu shea dat seama ie vb de Hugh Jackman
..aka 0ld_h0va
io unu' de multe ori m'am gandit cam cum o sa arat pe la 40 de ani..sau mai degraba, de multe ori mi'am exprimat dorintza de a arata intr'un anume fel..so..dak n'avetzi idee cum o sa arate individu' din poza vstra de buletin peste 20 de ani, makr spunetzi'mi cam cum v'ar placea sa aratatzi..
deschid eo balu'..so pt cine nu shea dat seama ie vb de Hugh Jackman
..aka 0ld_h0va
- Fişiere ataşate
-
- hova_batran.jpg (13.84 KiB) Vizualizat de 5808 ori
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
hova, deci shtim deja k eshti infatuat si ai o problema cu pozele
... musai sa aratzi k un nene celebru, asha cum eshti nu-tzi mai convine?
momentan, e o diferentza de vreo 5-6 anishori intre cei pe care ii detzin si cei pe care ii arat (in minus, fireshte *p) si as vrea sa ramana asa si peste 20 de ani sau cat zici tu acolo

momentan, e o diferentza de vreo 5-6 anishori intre cei pe care ii detzin si cei pe care ii arat (in minus, fireshte *p) si as vrea sa ramana asa si peste 20 de ani sau cat zici tu acolo

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
O sa aratam ca niste derbedei care cutreiera prin lume si femeile o sa ne astepte acasa cu mancarea calda si orataniile o sa ne astepte cu tigarea in gura spunandu-ne :
"Mosule, ai 10$ si pentru mine ?.....ca lu' mama i-ai dat destul...
".....
"Mosule, ai 10$ si pentru mine ?.....ca lu' mama i-ai dat destul...

- Serban
- Junior Member
o sa am plete, nevasta nu cred ca nu vreau asa ceva, poate o sa fac burtica si sper sa nu-mi cada parul pana atunci. adica sa nu fiu genul ala cu parul lung in spate si chelie. sper. Dar banuiesc ca daca acum par de 18, la 40 si ceva voi parea de...30 si ceva. Asa ca voi fi tinerel si hippiot . Daca voi avea ghinionul sa ma insor, poate ca-mi va cadea si parul...
-
Tanase - Mesaje: 1238
in 20 de ani o sa am 36 de ani jumate, yekssssssss, cam batrana nu?
Cred ca o sa am parul f lung, si o sa fie ori brunet ori roscat, dohh, desigur ondulat ca intodeauna, pt ca altfel nu vrea sa stea. Cred ca tot la fel de inalta am sa fiu din pacate, si cine stie poate daca am noroc mai creste si bustul pana atunci :N , desigur fara "ajutor". Si sa sper ca nu o sa ajung ca maj femeilor de 3o si... care arata de vro 45 in loc de 35 ;p

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
hmmm...o sa am cam aceasi varsta ca jadore, cre ca o sa am vro doi copii...sub 10 ani.
par...saten, blond...depinde ce preferinte o sa am...o sa ma imbrac in blugi si tricouri, de copii o sa aibe grija mama, o sa impun o regula de la inceput sotului meu, in fiecare dimineatza se va trezi el inainte sa'mi faca(,) cafeaua...de aratat asa...nush ce sa spun cum voi arata...nana, ai poza de la 36 de ani?:p
par...saten, blond...depinde ce preferinte o sa am...o sa ma imbrac in blugi si tricouri, de copii o sa aibe grija mama, o sa impun o regula de la inceput sotului meu, in fiecare dimineatza se va trezi el inainte sa'mi faca(,) cafeaua...de aratat asa...nush ce sa spun cum voi arata...nana, ai poza de la 36 de ani?:p
- kahlan
- Junior Member
Eu o sa port un costum negru cam demodat si o sa stau in garsoniera. Va avea si o fereastra, dar cel mai important accesoriu va fi pufoasa mea perna. Dintii imi vor arata bine si din fericire nu va trebui sa platesc factura la curent electric...
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-
Raz van Helsing - Junior Member
peste 20 de ani o sa fiu chel in fata ceva gen tuca sau mai rau, o sa am burta si vreo 100-110 kg, posibil si barba si par lung pe unde mi-a mai ramas. o sa am o sotie grasa si tunsa scurt si vreun copil care o sa ne urasca.
in alta ordine de idei, nimeni nu se gandeste ca s-ar putea sa fie mort peste 20 de ani? e si asta o optiune interesanta
in alta ordine de idei, nimeni nu se gandeste ca s-ar putea sa fie mort peste 20 de ani? e si asta o optiune interesanta
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
catharsis scrie:in alta ordine de idei, nimeni nu se gandeste ca s-ar putea sa fie mort peste 20 de ani? e si asta o optiune interesanta
Pai eu ce-am scris in postul meu?!? De fapt, sunt destul de sigur ca asa va fi... Pentru cei care n-au chef sa se uite la postul #9, iata aici copy-paste:
"Eu o sa port un costum negru cam demodat si o sa stau in garsoniera. Va avea si o fereastra, dar cel mai important accesoriu va fi pufoasa mea perna. Dintii imi vor arata bine si din fericire nu va trebui sa platesc factura la curent electric..."
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-
Raz van Helsing - Junior Member
Io peste 20 de ani o sa am 39.....o varsta acceptabila zic io:D
Cred ca o sa am barba sigur....
si o sa incerc sa ma imbrac in stilul caracteristic...chiar daca voi avea o slujba. o sa ascult muzica mea preferata si o sa am o sotie(poate) care o sa arate bine si cu care o sa ma inteleg....sper ca am gasit-o deja....sper sa vrea si ea:D
Cred ca o sa am barba sigur....

Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member

Ti as face o poza cu sefu tau si as publica un articol prezentand relatia strict profesionala dintre tine si seful tau !

Cred ca as ajunge un jurnalist de succes ! Iti dai seama ce rating o sa aiba articolul meu ?

- Serban
- Junior Member
Rock Chick scrie: o secretara d'aia...tarfa
pai ar cam fi tinpu sa te-apuci de treaba ca la 35 de ani daca nu jtii meserie ajungi la suptsol la arhiva

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Tanase scrie:voi fi tinerel si hippiot
tasica, io zic ca mai intai sa te documentezi sa vezi ce inseamna "a fi hippiot" , nu de alta da vazui mai demult ca matale "practici" gelozia, iubirea, suferinta si sa n-ai unele confuzii si sa fii peste 20 de ani ceva ce n-ai fi vrut sa fii
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
monk - Mesaje: 2747
- nodingat
Pai, daca nu o sa fiu doar o gramada de oase in pamant si o sa am noroc sa nu fiu, cred ca o sa arat ca o femeie obisnuita de 38 de ani: putin plinuta, nu prea inalta, cu parul de lungime medie si vopsit roscat sau movuliu, cu cateva riduri mici pe fatza, machiata si rujata, nu prea strident, cu doi copii frumosi, liceeni de care o sa fiu foarte mandra si cu un sotz iubitor alaturi de mine. 

-
dEpEchEmIND - Junior Member
Peste vreo 20 de ani, la admirabila varsta de 36 ani (sau, ma rog, 35 si 10 luni) o sa traiesc si o sa arat foarte bine. O sa am un sot pe placul meu, veo doi-trei copii, multi bani, cariera de succes. Ca infatisare... o sa fiu foarte sobru imbracata, probabil costum sau ceva de genul asta, o sa am neaparat parul lung, sper sa fiu si mai supla decat sunt acum. A! Si toata lumea va zice de mine ca sunt o adevarata doamna.
=D
Da, visele copilariei...

Da, visele copilariei...
- Kayla
Eu voi avea o mica herghelie de cai negri, un ciine alb si desigur domeniul pe care sa se zbenguiasca toti fericiti, cu padure, vai si dealuri. O sa fiu foarte cautata la telefon si o sa fiu zilnic solicitata la intilniri importante in orase mari, pe care le voi onora cu zgircenie, caci voi prefera linistea naturii si dezmierdarile tandre ale barbatului meu. Copii nu vad in jurul meu in viziunea asta, nu inseamna ca n-o sa am, sa fiu mai atenta la aspectul asta data viitoare. Cum o sa arat? Exact ca acum, cu citeva riduri in plus insa si o anumita noblete si siguranta in gesturi si in priviri.
-
Sunny Morning - Junior Member
[quote="ValiEnte"]peste vr-o 20 de ani o sa fiu "INTREGITORUL",frunei tari si copii din generatiile urmatoare or sa ma gaseasca pierdut in vro carte jerpelita de istorie ~(
-Inainte vitejilorrr......
cam mult speri
o sa astept 20 ani
-Inainte vitejilorrr......
cam mult speri
o sa astept 20 ani
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
pai la 38 de ani probabil o sa fiu slaba , parul lung obligatoriu, cu vreo cateva riduri in plus si cu vreo 2 -3 copii
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
47 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii