Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
Am baut suc de portocale, am lasat ceaiul in cana, am fumat o tigare, m`am gandit de la ce ora sa scap, ori fitness, ori biologie ca si asa nu mi`am scris eseul la bio. ;h
Deci astazi chiulesc de la biologie, sau poate nu? BA DAAAAAAAAAAAA
Deci astazi chiulesc de la biologie, sau poate nu? BA DAAAAAAAAAAAA
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
azi am plecat cu gandul sa ajung la scoala.ghiciti!scoala m-am facut.am mers intr-un pub si am stat toata ziulica dupa care m-am aciuat in casa unui coleg unde am baut cafeaua la ora 15,ne-am uitat la un film si apoi am mers de mi-am luat caiete.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
bah, daca nu ti-ai luat cizme ai pierdut zioa de pomana, asa sa stii
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
io mi-am luat blugi.e bine si asa.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
azi am fost k de obicei la shcoala...shi ma oftic k avem la mate o profa,in loc sa-l avem pe profu cel mai mishto din shcoala
ps: la tonitza,la un desen bun totushi,iti ziceau cei din jur "vai da ce poracrie,nu chiar n-ai talent" iar aci al monnet,cand fac o inima sau ceva,incep toti "vai da c talent ai,doamne...sa m ainveti shi p mine...vai.,....!!! "

ps: la tonitza,la un desen bun totushi,iti ziceau cei din jur "vai da ce poracrie,nu chiar n-ai talent" iar aci al monnet,cand fac o inima sau ceva,incep toti "vai da c talent ai,doamne...sa m ainveti shi p mine...vai.,....!!! "

- Titina
- Junior Member
am trebaluit prin casa, mi-am cumparat sosete in dungi (picioarele mele se duc la pushcarie
), am vorbit cu unii forumishti la telefon sau pe ym casa ma intalnesc cu ei maniana 
edit: am uitat sa va zic k am baut doo pahare cu bere, si k vom sarbatorii ziua unui amic... lamultzean Florin

edit: am uitat sa va zic k am baut doo pahare cu bere, si k vom sarbatorii ziua unui amic... lamultzean Florin

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Pai, nu mare chestie...
M-am trezit de dimineatza, de fapt m-au trezit parintii mei cu urlatul pe hol si odele la mitz, am mancat, m-am certat cu taica-meu, apoi m-am dus sa fac proiect pentru un afis sa-mi pun pe usa sa se faca liniste cand dorm.
Mai tarziu m-am dus la cumparaturi, am schimbat apa la pesti, am mers la masa si apoi m-am culcat. Cand m-am trezit am mai invatzat niste teorie. Am vorbit la telefon cu oligofrenu( :kiss: ). Am mai invatzat oleaca. M-am asezat la calculator si acum ajungem la prezent.
M-am trezit de dimineatza, de fapt m-au trezit parintii mei cu urlatul pe hol si odele la mitz, am mancat, m-am certat cu taica-meu, apoi m-am dus sa fac proiect pentru un afis sa-mi pun pe usa sa se faca liniste cand dorm.
Mai tarziu m-am dus la cumparaturi, am schimbat apa la pesti, am mers la masa si apoi m-am culcat. Cand m-am trezit am mai invatzat niste teorie. Am vorbit la telefon cu oligofrenu( :kiss: ). Am mai invatzat oleaca. M-am asezat la calculator si acum ajungem la prezent.

-
dEpEchEmIND - Junior Member
Azi am stat "ca" proasta in casa shi n-am avut chief sa fac nimic din cauza vremii.Nici macar nu am mancat pana la ora asta,da' las' ca-i bine,shi-asa vreau sa slabesc.
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
Rock Chick scrie:cls 5-8 le-am facut la tonitza ...iar cls 1-5 la Iorga
sa intelegem CA Clasa a 5 ai facut-o in doua scoli simultan sau consecutiv?? ( cele doua cuvinte pe care nu le intelegi le gasesti in dex, litera S si C).
on topic: am jucat basket tuoata ziuasi i-am urat lu Baixu la multi ani pt mama lu baixu
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Pumpk|n scrie: Rock Chick, fi un pic mai atenta, corect se scrie legat, fara cratima:p
...si fii se scrie cu 2 "i" ,asta ca sa nu rada uala sparta de ciob
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
io tocmai am mancat choco crispies cu lapte
lol...eu ink n-am ajuns cum face pisicu',sa beau cafea :p
shi acu,stand p net ma gandesc ce sa fac azi...k ink n-am nici un program
a,am o tema la romana si la mate...eh,le fac maine in ore...

shi acu,stand p net ma gandesc ce sa fac azi...k ink n-am nici un program

- Titina
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma