Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
Noapte buna Weet, noapte buna Gabuba si K@tzy si Bafta maine la scoala, noapte buna Serban, noapte buna Moshule, noapte buna love2, noapte buna Shaki, noapte buna Assasinu, noapte buna Forumishti! 

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
noapte buna voo.o sa dorm special in noaptea asta fiinca maine nu ma duc la scoala.d-aia.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Noapte buna, Terra, ne mai vedem!... 

Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-
Raz van Helsing - Junior Member
Dap, o sa plec si eu peste cateva minute... Noapte buna tuturor, la fel si continuarea!
Varianta exclusivista : Noapte buna Weet-Weet, Necko, Shaki, k@tzy, love2fly, catharsis, depechemind, Supermouse, Assasinu' si cei care au mai vorbit cu mine!...

Varianta exclusivista : Noapte buna Weet-Weet, Necko, Shaki, k@tzy, love2fly, catharsis, depechemind, Supermouse, Assasinu' si cei care au mai vorbit cu mine!...
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-
Noapte buna, danone!
-
oligofrene, fii mai mult decat sigur ca danone nu sta sambata seara pe net sa-ti vada urarea si sa-ti mai si replieze. acum probail citeste quo vadis in vreo bebleoteca.
n-o / nu-l disturba
mi tu soarec, dar lu cine se culca acu...noapte buna!
n-o / nu-l disturba
mi tu soarec, dar lu cine se culca acu...noapte buna!
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Noapte buna la lume, Noapte buna la luna, Noapte buna tuturor, Noapte buna mie.
Ma tirez si eu la culcare.

Ma tirez si eu la culcare.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma