hehe .... oke Crina .. numai fa`u cu ..un fel de carioka marcheaza punctu`l cu un x .. si arunca`mi harta pe jeam.. sa shtiu unde sa ma opresk` sunt cam rapid si sar`putea sa nu avem un punkt fix...mosh`u nu`s unde e probabil la nishte clatite
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
depeche, mi-ai amintit cum a fost cand am pus-o pe maica-mea sa asculte nishte melodii, mai lente cei drept, cantate de lake of tears, nightwish, etc... saracutza de ea
aliatzi, right?
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
katzy... mama ar trebui totushi sa fie multzumita k nu m-a vazut in momentele de cantat si sarit prin casa, cum faceam atunci cand eram in conferintza cu voi... (chiar, cand mai facem o conferintza? )
aliatzi, right?
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Huaaa!!! Te lasa sa asculti chestii d'astea? :p
Stiu eu o fata care se distra cu parintii pe melodia aia de la Vama Veche cu americanii, cover dupa Hotel Califonia. :o
eu cand i-am pus lu' mama vama veche (si anume 'nu am chef azi') a zis ca ascult muzica prea deprimanta si ca aia nu e muzica pe care sa o asculte un copil normal
:fuck: seara` .. ce face` lomea.. .. vad ca ..aveti un subiekt interesant asta seara si acela e cu ce muzika va torturati parinti..lol...aia nu`i tortura incercat`i altceva fratilor..lol...ala nu`i chin ...dar daca e sa ne oprim la muzika incercati altceva parazitii..mafia.. sau eu shtiu .. ceva rock` metal`:)))