C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
acu fac io legatura cu muartea celor 8 discusi de la mine din acvariu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
treaba serioasa pe dreaq! nu vezi ca mai nou are vise erotice cu peshti? ie clar ca ceva nu-i in regula! poi macar daca avea vise cu ceva fete de pe centura, da` cu peshtii lor?!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Da, cu secsu nu e de gluma! Iote ce fac eu la munca, cind nu am ce face (ca in momentul asta, de exemplu).
primu e ugh, seful de trib, al doilea ie tot el, cu cea mai sexy femeie din trib, pe care tot ugh o cheama. pacat ca a doua zi tot tribul a fost sters de pe fata pamintului de un meteorit, ca cine stie ce orgie mai ieshea. Cred ca prima poza era mai amuzanta daca ugh calca pe o coaja de banana.
primu e ugh, seful de trib, al doilea ie tot el, cu cea mai sexy femeie din trib, pe care tot ugh o cheama. pacat ca a doua zi tot tribul a fost sters de pe fata pamintului de un meteorit, ca cine stie ce orgie mai ieshea. Cred ca prima poza era mai amuzanta daca ugh calca pe o coaja de banana.
- Fişiere ataşate
-
- 2.gif (4.94 KiB) Vizualizat de 2923 ori
-
- 1.gif (2.63 KiB) Vizualizat de 2939 ori
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-

Nicholas_Alex - Junior Member
MiG29 scrie:aiule ai dreptate is vesel in dimineatza asta.satelitu stelei ie de vina~p
migurila, ciocu mic shi ochiun bec, ca acuma miaduc aminte shi tentreb de oareshce chestii.
da' tu vorbeai de astronomie, nu?

-

nocturna - Mesaje: 8725
bre lipsitzilor de preocupari, eu nu-mi vad capu cu cele mai diverse si vui ugh merlucii si discushi. apai aiule, nush daca tzio futut cineva discushii in bor da io cand iam vazut ultima uara naratau prea bine.
ofensatule, ai preparat ceva din ce tzam dat pemeu?
ofensatule, ai preparat ceva din ce tzam dat pemeu?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre danone, io cand plec cu consuarta din localitate pentru mai multa vreme o las pe suacramea sa pazeasca casa, nu jtiu daca in lipsa nuastra ii fute cineva pe pesti da cert este ca de fiecare data cand ne intuarcem ramanem fara pesti, mor pe capete sau cel putin asa ni se spune.
-

bre aiule, deci cant te-ntorci nu mai ie pejti in acvariu? da` de mancare ii lashi la soacra? ca alfel ar fi o esplicatzie...care tot mortz inseamna ca este...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bah de mancare isi face si singura nu trebe sai las io
-

mi-a venit tacsiu, ma duc la munci haipa
intrebare pentru neco:
de ce in 95 cand banguiam io pan severin peste tot pa unde am fost tuata lumea avea in bebleoteca o carte de se chema "bolile peshtilor"??
intrebare pentru neco:
de ce in 95 cand banguiam io pan severin peste tot pa unde am fost tuata lumea avea in bebleoteca o carte de se chema "bolile peshtilor"??
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
keshuleeeeeeeee! mai traejti mama? pe unte ranga lu el sbaa(semicopirait danone) unbli?
-

paiacec scrie:Saruleshti
sa ai parte de tot cetz dorejt.

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
la sarulesti colosha vazui la radio ca ie neshte nemti care are mulinete de 4000 de euro.
bre cecule da ce pln , ie batute cu diamante?
bre cecule da ce pln , ie batute cu diamante?
-

O fi bre!Cine shtie cate randuri de rulmentzi shi tamburi are!Daca o fi pa suport din titan(nu cartieru buclucash da?),...sau o fi avand senzori incorporatzi in ele,se poate sa coste.Io shtiam de echipamentul total,nu doar de mulinete!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
nu bre, am fo atent, crainicu a zis clar ,o mulineta costa 4000 euro ca de aia ma minunai si io ca o mulineta face cat cat o solenza. mai vazui ca japonezii, prima uara ca participanti la concurs, a venit cu momeli din japonia iar nemtii aia chiar prinsera in prima zi un crap de 10 kile
-

hai bine v-am regasit! Acu' ca a ingrosat randurile si Alex putem sa adaugam conotatii noi treburilor nuastre (alor bahice mai ales) cucare ocazie ii zic bine ai venit (chit ca vine de la un junior cu muci la nas) si vorba unuia de ce asa tarziu? Cand era mai mult decat evident apartenenta lui evidenta la adunatura asta de candidati la premiul Nobel...Si ma mir ca nu mai tine minte nimerica ca odata mister P. se lauda ca el a fost fuarte apropiat cu un peste ( nu mai stiu sigur da' cred ca iera mreana sau clean) ; asta apropos de pestii din visu' lu' Alex
eye, mulineta aia are lagarele de rubin ca si unele ciasuri care ie o treaba delicata intrucat m-a intrebat unu' odata daca am cias curubine si io l-am pleznit ca nu permit divagatii d-astea!
eye, mulineta aia are lagarele de rubin ca si unele ciasuri care ie o treaba delicata intrucat m-a intrebat unu' odata daca am cias curubine si io l-am pleznit ca nu permit divagatii d-astea!
bau
-

balrogu' - Junior Member