CONCURS de genialitati
al doilea oscar acordat pt. un film de debut la luat cine...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
ofendere, io unu n-am inteles intrebarea. poti reformula?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
in istoria oscarurilor, el a fost acordat numai de doua ori unui actor intr-un film de debut
cine este al doilea actor care a luat un oscar intr-un film de debut
hints: este vorba de un actor care a debutat intr-un rol principal intr-un film;
anul de pomina (in care a luat oscarul) este 1996
cine este al doilea actor care a luat un oscar intr-un film de debut
hints: este vorba de un actor care a debutat intr-un rol principal intr-un film;
anul de pomina (in care a luat oscarul) este 1996
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
Geoffrey Rush
ps ofendere fi-ti-ar actoru de debut sa-ti fie si intrebarile evazive pe care le pui. te durea gura sa zici debut intr-un rol principal, nu?
ps ofendere fi-ti-ar actoru de debut sa-ti fie si intrebarile evazive pe care le pui. te durea gura sa zici debut intr-un rol principal, nu?
-
eye, ihi...
sorry, danone e de vina, ma apucat shi pe mine durerea de lojic asha ca azi sunt cam impaired cu intrebarile
sorry, danone e de vina, ma apucat shi pe mine durerea de lojic asha ca azi sunt cam impaired cu intrebarile
-
in limba chineza scrisa, ce simbolizeaza semnul care inseamna "bucluc","incurcatura" ? 

-
http://chineseculture.about.com/library/symbol/blcc_trouble.htm
trebia sa dai un hint. ala de aci ie bun?
trebia sa dai un hint. ala de aci ie bun?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
da, primul semn din alea doo este cel la care m-am referit. cu putina imaginatie, avand in vedere ca semnele chinezesti de azi sunt mult simplificate fata de cele vechi, ce ar putea insemna acea reprezentare grafica?
-
unu care sta la msa shi bea o stecla de tequila? 

-
ah, era vorba de primu...
doi care fac patinaj
sau doi care sunt in tzeapa ?
doi care fac patinaj
sau doi care sunt in tzeapa ?

-
danone corect, doo femei supt acelasi acoperis.
nu jtiu de ce da mie imi suna a sotie si suacra
danone, danoneaza-ne !
nu jtiu de ce da mie imi suna a sotie si suacra

danone, danoneaza-ne !
-
Maurice Garin
-
so..absolvent de Yale la arte plastice (pictura parca..) dar care s'a remarcat prin inventiile lui in domeniul electricitatzii..despre cine ie vb shi ce inventzie mareatza a ieshit din manutzele lui..ie o chestie big (adek ft importanta)..
hai straduiti'va netzel shi dak nu mere va mai dau nejte hinturi..spor la treaba..
hai straduiti'va netzel shi dak nu mere va mai dau nejte hinturi..spor la treaba..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
nope..mai inshearca nene..mie mi'a povestit tata cant ieream mic cum a descoperit iel ce'a descoperit shi m'am amuzat copios..ie shi o poveste cu 2a trenuri care cat p'aci sa se ciocneasca noroc cu inventzia astuia..hmm..
bre' nici nu m'atzi felicitat pt performantzele maretze de la olimbiada de vara..azi luai un bine'meritat 5 la th masurii..
hint:numele lui in lb romana ie pluralul de la o specie de .. care traiesjte la frig acolo cu urshii popolari..hai buey ca ie super cunoscut..
bre' nici nu m'atzi felicitat pt performantzele maretze de la olimbiada de vara..azi luai un bine'meritat 5 la th masurii..
hint:numele lui in lb romana ie pluralul de la o specie de .. care traiesjte la frig acolo cu urshii popolari..hai buey ca ie super cunoscut..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
- aphextwinz
- Junior Member
poa' inventase un alfabet pentru inventzia unui contemporan, deh - nu eram sigur
scriitoare din secolul trecut, cu amant polonez shi fiu pictor
scriitoare din secolul trecut, cu amant polonez shi fiu pictor
- aphextwinz
- Junior Member
poa' inventase un alfabet pentru inventzia unui contemporan, deh - nu eram sigur
cunoscuta scriitoare de acu' doo secole, cu amant polonez shi fiu pictor
cunoscuta scriitoare de acu' doo secole, cu amant polonez shi fiu pictor
- aphextwinz
- Junior Member