Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
Noapte buna Necko , Shaki , k@tzy , Razorel , Super , Gabuba , Love , Alex , Jadore , delphy , BBA , Samy , Depeche , Monk , Raz_van , Dark , Darky , Zoso , Eye , Baix , Nighty , Nae , WW , Weed .. forumisti si neformisti ! Noapte buna tuturor !
:kiss:
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
mi-e somnik :sal: am venit de la mare azi si m-a obosit drumul, pacat c-am fost sa lucrez si am avut timp doar sa-mi bag piciorul in ea de mare si-n nisip ;-) azi si ieri, iar eu am fost plecata de miercuri la munca....deci s-obosita! Nighty night everyone!
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
nuapte buna uameni buni, animale dragutze, bacterii de tuate soiurile, dovleci si clone cu IQ negativ
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Noapte buna Necko , Shak , k@tzy , Gabuba , Razorel ( multumit?*p ) , Monk , Alex , Love , Oana , Aliosha , Depeche , Jadore , Samy , Capo , Eye , Nae , Baix , Nighty , Weed , WW , Super , si care mai sunteti forumisti si neforumisti . Noapte buna tuturor ! Vise placute !

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
"A bon entendeur, salut!" Pa K@tzy! 

Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-
Raz van Helsing - Junior Member
primul pas spre admiterea sa in cm a fost facut de weet-weet. acela ca nu ma mai aminteste la noapte buna. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Noapte buna, Rock Chica !
Noapte buna, zoso ! :p

Noapte buna, zoso ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Macar voi sa dormiti bine ca la mine se bat ceva caini in fata blocului.Noapte buna!
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma