Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
imi cam face figuri paginuta asta si mai inainte era cat pe ce sa va spurc pentru ca nu imi puteam posta mesajul.credeam ca m-ati renegat si vreti sa ma scoateti dintre locomotive.am vrut sa va povestesc cum mi-a fost la scoala,dar acum m-am suparat.
mosule,cand veniti in zalau?
mosule,cand veniti in zalau?
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

UnCopilutz - Junior Member
-

Tanase - Mesaje: 1238
Acum ascult Miruna PASAREA COLIBRI,
Mereu parafrazam asta in loc de " Nespus de frumos dormeai o noapte blanda zambeai prin somn iar eu stateam la panda"
spuneam" Nespus de frumos dormeai o noapte blanda, scrasneai din dinti iar eu stateam la panda"...
Mereu parafrazam asta in loc de " Nespus de frumos dormeai o noapte blanda zambeai prin somn iar eu stateam la panda"
spuneam" Nespus de frumos dormeai o noapte blanda, scrasneai din dinti iar eu stateam la panda"...
-

k@tzy scrie:amintiri neplacute, nu?:yD
Nu neaparat, amintiri poate...
Oricum, acum o cant ca lumea pe Miruna (la mine acasa, ca sa nu se supere Ciocu Vintila pe mine
-

Dany_S scrie:dovlecel...care e orarul tau la concordia ca cine stie poate avem pauze comune!
Dany,
Eu intru la 9:30, am pauza la fiecare ora timp de 10 min si de la 12 la 1 pauza de masa evident:D, termin la 3:30.
Invatz in Cladirea Concordia, colt cu St. Catherine si cea langa Jean Coutu.
Daca vrei sa ne vedem maine in pauza de masa si sa papam ceva ,da o tura la clasa 345 (turism):p, langa Jean Coutu, la etaju 3.
Hai va sarut locomotivelor, ne auzim mai tarziu.
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
Dovlecel - n-am fost niciodata in cladirea aia, deci zici ca e chiar langa jean coutu?Si tu mananci in clasa sau cum,ca eu probabil o sa ajung in centru dupa 12 (tre sa merg la servici maine dimineata pt un meeting)
oricum si eu am pauza intre 11:30 si 13:15 martea si joia (singurele zile cand sunt la scoala) asa putem sa halim lunchul tughedar ;-)
oricum si eu am pauza intre 11:30 si 13:15 martea si joia (singurele zile cand sunt la scoala) asa putem sa halim lunchul tughedar ;-)
-

Dany_S - Junior Member
katzy draga,deja teza?!?!!?!?!nu imi vine sa cred.eu inca nu mi am vazut toti profesorii.
Tanase,mai tii minte cand ti-am zis de fatuca aia cu care am dormit,saptamana trecuta,parca,sau acum doua saptamani?Ghici!E moarta dupa mine?!E cu doi ani mai mare k mine dar e de bine
Tanase,mai tii minte cand ti-am zis de fatuca aia cu care am dormit,saptamana trecuta,parca,sau acum doua saptamani?Ghici!E moarta dupa mine?!E cu doi ani mai mare k mine dar e de bine

" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

Felicitari copilule!
Eu ma car la scoala, suparata! iarasi o sa fie 26 de grade, si eu in blugi ;P , are cineva o fusta de calugarita? poate asa pot merge si eu la scoala in fusta :j
Have fun y`all u hear
)
Eu ma car la scoala, suparata! iarasi o sa fie 26 de grade, si eu in blugi ;P , are cineva o fusta de calugarita? poate asa pot merge si eu la scoala in fusta :j
Have fun y`all u hear
)l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
nu l a vazut nimeni.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

salutare!!!
uite ca am revenit pe forum dupa o iesire de cateva zile:D
deh, am fost sa ma odihnesc si yo dupa ce am invatat atat in sesiunea de restante
intru mai incolo sa va pun niste poze
uite ca am revenit pe forum dupa o iesire de cateva zile:D
deh, am fost sa ma odihnesc si yo dupa ce am invatat atat in sesiunea de restante
intru mai incolo sa va pun niste poze
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-

CrAsh0v3r - Mesaje: 899