)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
:G too, hai ca o sa inceapa astia sa zica ca o dam in romantisme *lool*
La cules de vie.........si vinul cand il faci
bafta la scoala k@tzy Sorry dar trebuie sa fug la nani, maine trezirea la 5 , si asa sunt treaza de la 5 juma :yD
La cules de vie.........si vinul cand il faci
bafta la scoala k@tzy Sorry dar trebuie sa fug la nani, maine trezirea la 5 , si asa sunt treaza de la 5 juma :yD
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
-

monk - Mesaje: 2747
monk,shi tu ce urmareshti prin faptul k te bagi in seama fara nici un rost?
ps: stai k...am greshit,nu tre sa-ti mai spun monk....itzi spun de-acu incolo Adutzu,k deh...
asha tzi se spune in familie de cand erai mic
macar sa-ti spuna shi cei de p forum asha
nu?
ps: stai k...am greshit,nu tre sa-ti mai spun monk....itzi spun de-acu incolo Adutzu,k deh...
asha tzi se spune in familie de cand erai mic
macar sa-ti spuna shi cei de p forum asha
nu?- Titina
- Junior Member
Sal. Am venit si eu azi acasa, dar maine plec iar. Am adus cu mine si o bucata de tort, ca e ziua unei colege de camera. L-a taiat mai repede pentru mine. Pacat ca o sa pierd petrecerea!
Asta e! O sa supravietzuiesc.
Asta e! O sa supravietzuiesc.-

dEpEchEmIND - Junior Member
mi-e foame si somn.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

UnCopilutz - Junior Member
Shaki scrie:vreau si io tort, sampanie
daca ai fi venit duminica pe la mine, te-as fi servit cu draga inima.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
vali, po sa vezi si matale ce ip are tanti morning? nu de alta, da am vaga senzatie ca are oaresce legaturi cu canadianca.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

dEpEchEmIND - Junior Member