comentarii impertinente la poze
mesaj pentru bassu: hombre, di ce crezi matalutza(lutza, zice iecou`:)) ca toate pietrele cubice ashezate dupe modelu` din poza ie din hermannstadt?
alfel, iuzeritza cu nume de mitsubishi n-arata rau de loc, shtie vali sa-shi aleaga finele!:)
alfel, iuzeritza cu nume de mitsubishi n-arata rau de loc, shtie vali sa-shi aleaga finele!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
Hai ca e de bine! Alex ma compara cu patrupedul lui intelegator dar mort, young hova ma vrea de mama desi nu stie daca sint capabila sa alaptez, administratorii se intrec sa ma invite la excursii cu ferrariul, si mai nou am aflat ca am nume de mitsubishi.
Continuati, continuati...
Continuati, continuati...
-
Sunny Morning - Junior Member
Sunny Morning scrie:administratorii se intrec sa ma invite la excursii cu ferrariul
uau. am ajuns administrator si habar nu aveam.
ne vedem diseara.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nef...ericitzilor!:)
deci revin sa-mi repar gresheala: era nissan sunny parca:)!
in rest, numa bune!
pese: numa bine adica...!
deci revin sa-mi repar gresheala: era nissan sunny parca:)!
in rest, numa bune!
pese: numa bine adica...!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
hova, pe langa prejudecatzile alea observ k mai ai si alte probleme... lasa fata in pace! 
sunny, imi place k ai un chip foarte interesant si expresiv... sunt mai frumoase primele poze, serios vorbind

sunny, imi place k ai un chip foarte interesant si expresiv... sunt mai frumoase primele poze, serios vorbind

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Ha, ha, ha, ha! Hai ca o sa ma amuz cu voi pe forum, mai baieti!
Ok, am mai aflat ca nu toti cei cu nickuri albastre sint administratori, ci doar cei ce se lauda cu asta, ceea ce inseamna ca m-am oferit bine. In plus, numele meu e-acum de nissan iar unii forumisti fac nazuri la mincare.
Scumpilor!
Multumesc, Shaki!
Ok, am mai aflat ca nu toti cei cu nickuri albastre sint administratori, ci doar cei ce se lauda cu asta, ceea ce inseamna ca m-am oferit bine. In plus, numele meu e-acum de nissan iar unii forumisti fac nazuri la mincare.
Scumpilor!
Multumesc, Shaki!
I'm singing and dancing in the rain...
-
io?!?ceam faqt io..buey nu te mai lua de copii ca pun UNICEFU' pe urmele tale..io n'am nimik cu fata..da' io sunt mic shi ia ie mare..shi in primu' rand ierea vb de capacitatea mea digestiva..nu pot sa imbuc cva mai mare decat mine..ie lojic..
shi nu sunt de parerea ta..mai frumoasa ie ultimele (ultima in spetza)..ca mie'mi plac toate pozele in care sinbolu' falic ie prezent (adek coloana aia, care ieste)..ca imi intareste convingerea ca barbatzii mai ie ink prezentzi in veatza la fumei..
sanatate macsima
shi nu sunt de parerea ta..mai frumoasa ie ultimele (ultima in spetza)..ca mie'mi plac toate pozele in care sinbolu' falic ie prezent (adek coloana aia, care ieste)..ca imi intareste convingerea ca barbatzii mai ie ink prezentzi in veatza la fumei..
sanatate macsima
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
Sunny Morning scrie:Ok, am mai aflat ca nu toti cei cu nickuri albastre sint administratori, ci doar cei ce se lauda cu asta, ceea ce inseamna ca m-am oferit bine.
/me rosheste ;r ;r ;r ;r
baixule, stii ca falsu in actele forumului se pedepseste?
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
baixu ie plecat sa-shi spele ... ferrariu`, da` revine iel shi lamurejte sitoatziea!
-
baicsu a spalat ferrariu. ce voiam sa va spun? deci inaintre de tuate spune-ti-mi ce motiv as avea sa ma laud ca sunt admin.
Sunny, daca vrei, pot sa ajung si pe la 20.45.
Sunny, daca vrei, pot sa ajung si pe la 20.45.
ANTI
-
Baicsule, pai tu-ti speli singur ferrariul?!
Bine, pe la 20:45 sa fie, sa ai timp sa te conversezi si cu taica-meu putin, insista ca are un set de intrebari si teste pentru tine, nustiu ce-are el cu posesorii de ferrari, ce ti-e si cu parintii astia de la o virsta-ncolo!
Bine, pe la 20:45 sa fie, sa ai timp sa te conversezi si cu taica-meu putin, insista ca are un set de intrebari si teste pentru tine, nustiu ce-are el cu posesorii de ferrari, ce ti-e si cu parintii astia de la o virsta-ncolo!
I'm singing and dancing in the rain...
-
vali, acu nu tre sa te superi ca ti-ai mai luat inca o tzapa, in conditiile in care esti obisnuit cu asa ceva.
ANTI
-
mosule,acuma inteleg de ce imi puneai tu intrebari despre ronaldinho!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
lasa ca nu mai slabesc...tie iti place de mine si asa. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
care caracter? Eu n-am nici un caracter.
Mda..trebuia sa mai competezi si tu ceva...
Comentariul tau este egal cu zero.
Urmatorul!

Comentariul tau este egal cu zero.

Urmatorul!
-
dEpEchEmIND - Junior Member
in sfarsti am vazut-o pe donsoara katzy in picioare si nu in fata calculatorului , neluminata
dragutza fetita ,dragutza si colega ei din prima poza!

" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member