Buna dimineatza, copii, buna dimineatza muncitorime ! E luni, nu-mi merge mailu (nu merge k n-are picioare, dar nici de functzionat nu functzioneshte ), e luni ((...
aliatzi, right?
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
azi m-am luptat cu traficul ingrozitor din bucuresti (am facut aprox. o ora pe un drum ce in mod normal dura 20 de minute) si cu birocratia (cat urasc cand mi se cer adeverinte)...
cu alte cuvinte buna dimineata !!!
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard *"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
Buna dimineatza !
k@tzy cred ca a innebunit. se trezeste la la 4:30. Pana si mamaia la tzara isi permite sa doarma pana la 5:30. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
neatza bre..io deja sunt satul de unblat shi muncit..unte pana mea meam pus io portofelu?..bleah..sictirit nu gluma pe dimeneatza asta..tot iezista shi o parte buna..maine plec la munte..sper sa nu ploo ca deja mi se ea de veatza asta de 3 lei..hai spor la treaba sau la frecat menta la care ie cazu'..
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.