RAR
44 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Si fiindca ne intrebam (unii) ce carti a mai scos maestrul fumului imbietor RAR, uite ca a mai scos odata cu editia a II-a a cartii de bucate "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti", revazuta si adaugita, si "In Delta cu Jack Yves Cousteau, este un jurnal de calatorie si "filosofeli despre o mare Delta si un mare om", rezultat in urma unei calatorii din perioada 1991-1992, plus "Bucharest". "Un album de fotografii a carui principala miza si valoare sunt chiar imaginile realizate de doi mari artisti fotografi, amicii mei Dan Ioan Dinescu si Mircea Savu", asa explica autorul.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Uite mah un interviu cu poze mai vechi, RAR slabutz:
INTERVIU CU RAR
Unde e reteta asta care m-a spart:
INTERVIU CU RAR
Unde e reteta asta care m-a spart:
""Mai tatuca". Cu greu iti poti imagina o mancare mai gustoasa! E vorba de niste picioare de porc, rasfierte in vin, cu mirodenii, boia si tot ce trebuie. Reteta e simpla: 4-5 picioare de porc se rumenesc in untura, dupa care se toarna un litru de vin si se lasa la foc mic sa bolboroseasca timp de 2-3 ore. La sfarsit, cand carnea se desprinde de pe ciolan, se adauga sarea, piperul si restul condimentelor: putin cimbru, putin busuioc, putina menta daca vrei. Pusa langa o varza calita, cu un pahar de vin negru, vartos si o mamaliga pripita"
- gaga
Bai, interviul cu RAR din Playboy e demential. Am cautat pe net de mi-a venit rau si n-am gasit nimic despre vreun roman al lui ... noroc cu Playboy, acolo zice ca a scris si da si un titlu (nu-l tin minte). Cat despre aprecierile pe care le face, fraze, povestiri: absolut de geniu.
- gaga
Interviu in TvMania. Online aici http://www.tvmania.ro/index.php?unde=go&art_id=961
- Rolf
- Junior Member
si finca ma enervez din ce in ce mai tare, iti voi spune: si anume ma rog, ce te face sa postezi aici?
dai o tare senzatie de masturbare care, la momentul final, stropeshte si anume absolut orice, fara putintza de stopare.
nici mie nu-mi plac scrierile lu baiatu, da sa stii ca e un meseriash in ceea ce a facut indealungu timpului. bai, sa pleci tu in delta fara sa spui la nimeni si sa te gaseasca Cousteau, io zic ca trebe sa fi ceva care ramane in urma numelui (nu te stresa sa intelegi, e o metafora de-a mea).
si sa mai stii ceva: tu esti un something de care lu baiatu rar, cu buzele lui unsuroase, si mai stiu io cum, ai zis i se rupe fix in 49 de unitatzi. lasa.
dai o tare senzatie de masturbare care, la momentul final, stropeshte si anume absolut orice, fara putintza de stopare.
nici mie nu-mi plac scrierile lu baiatu, da sa stii ca e un meseriash in ceea ce a facut indealungu timpului. bai, sa pleci tu in delta fara sa spui la nimeni si sa te gaseasca Cousteau, io zic ca trebe sa fi ceva care ramane in urma numelui (nu te stresa sa intelegi, e o metafora de-a mea).
si sa mai stii ceva: tu esti un something de care lu baiatu rar, cu buzele lui unsuroase, si mai stiu io cum, ai zis i se rupe fix in 49 de unitatzi. lasa.
-
onk - Mesaje: 1841
onka, stay cool mama, daca nu se raspunde la obiect modu-si face datoria, omu' zicea ceva de gustat; recitind postul nu scrie nimic despre asta ci doar "se aseamana", eh, unele obsesii...
si daca vrei parerea mea (si a unui prieten vortex) nu arunca inapoi, las' ca daca nu primeste raspuns pe masura se plictiseste si pleaca.
si daca vrei parerea mea (si a unui prieten vortex) nu arunca inapoi, las' ca daca nu primeste raspuns pe masura se plictiseste si pleaca.
- gaga
Initial trimis de costasilviu
aaa, revin sa-ti spun ca, paradoxal, esti o tarfa impotenta. nu ai argument si in loc sa recunosti ca ai luat-o, iti manifesti impotenta in cenzura.
ce zice regulamentul de asta?
Zice ca nu ma cunosti. Adica doar cuvantul impotenta e gresit. Da' tu vezi de ale tale. Drum bun, la revedere.
- gaga
44 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2