C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
memet, te balbai rau bre, deci e faculta de memetzi balbaitz, am intzeles.
dinspre buftea vine furtuna. siacu realizez eo ca undele astea electronicmagnetice sau cum le zice perturba bre. pai.
alfel de ce una bucata tanara duduie ieshea de dimineatza cu o dita duba de pe o strada laturalnica, fara cel mai mic gand sa intoarca un capshor dragalash zugravit catre stanga 'mneaei sa vaza daca nu cumva pe drumul cu prioritate vine fun otomobil.
acu bag seama ca ori era de la undele alea si era disturbata, ori credea ca stanga-i dreapta si invers, ca suca-n armata.
bre s-antunecat ca la eclipsa
dinspre buftea vine furtuna. siacu realizez eo ca undele astea electronicmagnetice sau cum le zice perturba bre. pai.
alfel de ce una bucata tanara duduie ieshea de dimineatza cu o dita duba de pe o strada laturalnica, fara cel mai mic gand sa intoarca un capshor dragalash zugravit catre stanga 'mneaei sa vaza daca nu cumva pe drumul cu prioritate vine fun otomobil.
acu bag seama ca ori era de la undele alea si era disturbata, ori credea ca stanga-i dreapta si invers, ca suca-n armata.
bre s-antunecat ca la eclipsa
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
maine vreau sa vaz daca au pus aia giamandurile aliniate corect
deci aiu ie la ucraineni? ca aia aveau treaba cu giamandurile(sau ierea balizele?)!
memet, la Universitatea Media citii(da danone, shtiu:)) io in ZFde eri ca ie for fri primu an! acolo te inscri?:)
multzumesc la cei ce mea tremis meiluri cu shtie ei ce!
ser`us la totz!
merluc: ezista pericolu sa apara pe cemeu cam ashea:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : xx (yy membri si z vizitatori) nae cinefil*
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bondim sa va fie.
azi este o zi de3osebit de nashpa din sinplu fabt ca ma aflu aci, la munci, partzial muncind, partzial dormind, iara restu de partzial ashteptand sa plece cat mai curand pentru a satisface cum se cuvine cel deal doilea partzial, ceea ce doresc tuturor.
acuma, ceam vrut sa zic cu 3u ala de mai sus nushtu, fo chestie sbliminala probabil.
in pieatza constitutziei cica se testeaza logan. de parca ne interesa.
shi rugaciunea de azi:
azi este o zi de3osebit de nashpa din sinplu fabt ca ma aflu aci, la munci, partzial muncind, partzial dormind, iara restu de partzial ashteptand sa plece cat mai curand pentru a satisface cum se cuvine cel deal doilea partzial, ceea ce doresc tuturor.
acuma, ceam vrut sa zic cu 3u ala de mai sus nushtu, fo chestie sbliminala probabil.
in pieatza constitutziei cica se testeaza logan. de parca ne interesa.
shi rugaciunea de azi:
- Fişiere ataşate
-
- rugaciune[1].jpg (61.67 KiB) Vizualizat de 2308 ori
-

nocturna - Mesaje: 8725
deci ploo ud, ploo murdar, e smog si aerul pute, ploo cu noroi. creca o decolat cam mute avioane azi.
cat despre shefi. momental nu ma pot plange. da numa momental.
hjdfasdy: am vazut az indicator pe un refugiu de tranvai pe care scria F-ca de glucoza
acu io jtiu ce a vrut sa zica, da mai trece duamne fereshte fun provincial (din greseala ca nu prea-s masini de provincie la iesirea spre DN1
), isi da shapca/palaria/peruca pe ceafa si se intreaba ce draq o fi aia de glucoza.
sa fie frica de glucoza, foca de glucoza?????
cat despre shefi. momental nu ma pot plange. da numa momental.
hjdfasdy: am vazut az indicator pe un refugiu de tranvai pe care scria F-ca de glucoza
acu io jtiu ce a vrut sa zica, da mai trece duamne fereshte fun provincial (din greseala ca nu prea-s masini de provincie la iesirea spre DN1
), isi da shapca/palaria/peruca pe ceafa si se intreaba ce draq o fi aia de glucoza.
sa fie frica de glucoza, foca de glucoza?????
- gaga
bre danone, ionuzzu tau shtie prea multe despre matale, nu crezi?:)
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=321442&postcount=1119
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=321442&postcount=1119
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

ne-au venit azi la munca 3 chinezi pentru vreo 2 saptamini (schimb de experienta). E si o tipa printre ei, frumoasa foc! 22 de ani. nu i-am memorat inca numele, parca liu sau ceva de genul asta. sefu a si luat-o la el in birou sa-i arate acvariu cu pestii aia morti. sefu zicea dimineata ca are el o cunostinta la criminalistica si o sa vina sa ia amprente sa vada cine ia omorit peshtii. ce nebun!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-

Nicholas_Alex - Junior Member
ploo cu suare.
cica de fabt loganu nu se testeaza ci se decoleaza cu dansu la drum lung, incolosha la ieshirea din bucureshti shi mult dincolo, sa vaza la a cata curba ish ia zboru.
cica de fabt loganu nu se testeaza ci se decoleaza cu dansu la drum lung, incolosha la ieshirea din bucureshti shi mult dincolo, sa vaza la a cata curba ish ia zboru.
-

nocturna - Mesaje: 8725
bon dimineu
deci mam intors de unte am fost plecat cu o durere in suflet ca a trebuit sa plec de unde mam dus care a fost fuarte bine shi amintesc aici in treacat vestita rachie de caldare shi pastravioru la gratal care nici nare rost sa mai zic restu plm acu sunt la biuro shi nam macar un covrig uscat. plm again !
az o sa fiu fuarte suparat.
deci mam intors de unte am fost plecat cu o durere in suflet ca a trebuit sa plec de unde mam dus care a fost fuarte bine shi amintesc aici in treacat vestita rachie de caldare shi pastravioru la gratal care nici nare rost sa mai zic restu plm acu sunt la biuro shi nam macar un covrig uscat. plm again !
az o sa fiu fuarte suparat.
-

neatza - Mesaje: 5820
naie, conputeru lu tante ie in top uzeri in nemtzia, sta tuata ziua pe net cum ar veni si am suparato cred io cu ceva ceia ce nu ma duare nici in basca si acu imi citeshte opera si-shi da catzizmu pe fatza ceia ce ie bine, ionuzz destoinic, nuka2 trebia sash zica. o fi de la tzarile astea mai umede, rugineshte neuronu' odihnit. treaba iei.
aci nu mai ploo si-a iesit suarele.
balruge, da ciai la oc, tzi-o ieshit din cap dupe fo africanca?
merluc eo nu. vad perfect din pacate ca shtiu ca barbatzii au o atracctzie pt ochelariste, mai ales brunete
aci nu mai ploo si-a iesit suarele.
balruge, da ciai la oc, tzi-o ieshit din cap dupe fo africanca?
merluc eo nu. vad perfect din pacate ca shtiu ca barbatzii au o atracctzie pt ochelariste, mai ales brunete

- gaga
neatza, vaz c-ai revenit in fortza, cu cate doo-trei bancuri pt fiecare zi in care nu ne-ai fericit cu prezentza!
bre, o egzista fro legatura(dipol-dipol, evident!) intre avioanele lu danone shi loganurile lu naiti?
bre, o egzista fro legatura(dipol-dipol, evident!) intre avioanele lu danone shi loganurile lu naiti?
-

aci dupa o africana pua sa iasa mai multe chestii; daca ai ghinion is bubitze; daca ai ghinion mare is bube mari; daca esti de-a dreptul prost de ghinionist tre' sa faci bradu' de craciun in iunie sa mai prinzi un ultim Mos Craciun!
Danone nu dispera ca iexista si aragaze cu lentile de stecla si un vocsit de par iara nu-i un capat de lume :o
Danone nu dispera ca iexista si aragaze cu lentile de stecla si un vocsit de par iara nu-i un capat de lume :o
bau
-

balrogu' - Junior Member
-

iote donle ce scunpa ie mancarea in america http://www.roadtripamerica.com/signs/biscuits.htm
-

weed13 - Mesaje: 1868
bre neatzule, bun bancu cu omosecsualu si salamu
nul jtiam
s-o intunecat si ploo. bukale ie la ecuator sau cum?
ofendere sa vez cetz fac pt intrebarea aia cu sidneiu :cry: cate naiba documente ale primariei crezi ca mai am rabdare sa cetesc?
nul jtiam
s-o intunecat si ploo. bukale ie la ecuator sau cum?
ofendere sa vez cetz fac pt intrebarea aia cu sidneiu :cry: cate naiba documente ale primariei crezi ca mai am rabdare sa cetesc?
- gaga
pentru aia care nau primit pe meil de la eo, loatz dacilea:
http://www.freedomunderground.org/memoryhole/pentagon.php#Main
http://www.freedomunderground.org/memoryhole/pentagon.php#Main
-

-

dana: e prostitutzia!...
da raspuns, valideaza shi pune intrebare deoareshce eu disparesc 1h
da raspuns, valideaza shi pune intrebare deoareshce eu disparesc 1h
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
bre domnu gheimovar, la mine pe meil nui asha de ushor de intrat ca pe cemeu...
puate doar la AKM. la bance, ie apruape apsolutamente imposibil.
puate doar la AKM. la bance, ie apruape apsolutamente imposibil.
-

deci va fuarte multzumesc public pentru mana de ajutor acordat!
alfel, am o nelamurire vizavi de legatura dintre efectele conflictului romano-ucrainean shi lenea balcanica ce ma cuprinse!
voi?
alfel, am o nelamurire vizavi de legatura dintre efectele conflictului romano-ucrainean shi lenea balcanica ce ma cuprinse!
voi?
-