de gaga » Mie Sep 22, 2004 3:27 pm
bre plecashi shi nu rezolvashi sai esplici lu naie ca era o colega.
am auzit ca neatza da o bere.
io az, culmea, raman (cred) peste brogram pentru a desfashura urmatoarea activitate telectuala pe care mio doream profesional din copilarie:
- ma indrept in pasu' shtrengarului catre o colega, daca nu sendreapta ia mai repede catre mine (desi nu crez ca desi are 1.80 se mishca asha de incet de parca vrea sa dovedeasca rarefierea aerului la inaltzimi care nu oxigeneaza cerebelu)
- preiau shtafeta, adeca cate 20-25 de topuri de foi conpus fiecare top din circa 40 de foi in care scrie nejte informatzii de o mare inportantza pt conpanie (probabel ca nu leam rasfoait)
- cu o ushoara fandare lucrez la unul din mushchii fesieri, ashezand un perforator pe mocheta albastra ca situatzia
- iau din teanc un set pe care il bat de doo trei ori pe fiecare din cele patru muchii, rezultand intotdeauna un rezultat aprocsimativ cam aprocsimativ.
- reiau fandare ushoara si introduc teancu' in perforeitar.
- fiindca teancu e prea gros si perforatoru' nu coopereaza, ma indrept executand o mishcare anpla de ridicare a piciorului drept si phoot una in perforator (perforatoru perforeaza)
- reiau fandarea pentru a recupera paginile perforate (de perforator, daca nu vatz prins)
- imi insushesc dintrun teanc de douazeci de bucatz dosare albastre (ca situatzia, ca sa vezi) un dosar pe care il deschid, ii departez tablele alea, scot treaba aia cu doua gaurele, infig respectuos paginile perforate, repun treaba aia de plastic cu doo gaurele si readuc tablele alea in pozitzie initziala.
- dupa inchiderea dosarului il ashez in teanc.
- dupe conpletarea teancului il iau si ma indrept in pasu' omului mahnit catre colega careia i le predau.
nu va speriatz. nu trebe sa fac toate trebile de mai sus decat de 170 de ori. fiecare.
acu' va las, se apropie ca o caprioara posesoarea initziala a frontului meu de lucru.
semnatura fara culori si nestridenta