C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde gaga » Mie Sep 22, 2004 4:27 pm

a, poi asa am sio o problema, am un nokia 2500 si cand ma suna cineva daca apas ca sa raspund da reject de parca ash fi inchis. sau daca apas prea tare pe botoanele de sus dispare tot ce e pe ecran si reapare dupe ce apas pe alta tasta. si e nou futemash in iel

un guzbai siun "ce dor imi e de voi" de la necko
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde weed13 » Mie Sep 22, 2004 4:40 pm

dana, cecu o vrut creca sa afle ce telefuane avem noi. ca vaz ca nu zice nika.
weed13

Mesajde paiacec » Mie Sep 22, 2004 4:43 pm

Bre,se pare ca trebe sa te duci la un service,ca-tz trebe schimbare de soft.(defapt,rescriere)
sfhsfg : Ierea sa zic schimbare de sex:D

Cu aceasta basta, am plecat multy pa!
sfgjsfgsfgh: danone tu se pare ca ai un buretzel de contact bulitus la chestia cu disparutu imaginii.In partea ailalta nu poci sa spun!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde theOffender » Mie Sep 22, 2004 5:04 pm

asha... pe maine...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde tester » Mie Sep 22, 2004 5:07 pm

deci daca telefonu nu merge e stricat. :D

cand vine necko inapoi reiau schimbu 2.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde weed13 » Mie Sep 22, 2004 5:19 pm

testere, nenea necko de o saptamana ajteapta sa ii mearga un alt nene la iel sai repare calculatoru. io i las trimite pe cecu, sa ii fac o schinbare de sex, asta... soft. :D
weed13

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Sep 22, 2004 7:16 pm

bah, da voi nu aveti casa? ce cautati pe aici la ora asta? mor gainile de foame si cainele latra de vreo ora. fac vecinii scandal. ce dracu...
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde weed13 » Mie Sep 22, 2004 10:23 pm

bre, da schinbu doi crecai in concediu.
weed13

Mesajde theOffender » Joi Sep 23, 2004 6:48 am

'tza!... se-apropie miraculozu' vikend...

in drum spre munca am auzit la radio cum ca e nushcefel de conferintza la onu shi se pare ca ieri robert mugabe de la zimbabwe a deschis gura shi uite ce perla a ieshit:

"...religious doctrine...where god is george w. bush and tony blair is his profet..."

veselie mare in sala, ovatzii chestii socoteli...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde baixinho© » Joi Sep 23, 2004 6:53 am

buna ziua
ma duc sa pap
dupa aia ma duc la munca
pa
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Sep 23, 2004 7:10 am

buna dimineata.

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Sep 23, 2004 7:31 am

hola neispravitilor

ieri fusei sa verific daca in cimitiru ala de care zicea guru ie ingropat un caine sau un om. am vorbit cu groparii si mia zis ca ie unu (a dat descrierea lu alecs) care mai vine nuaptea cu cate o fumeie si io traje prin cavouri sau pe morminte. io creca mintzea.

ceva interesant de citit in lipsa mea?

baics, merluc: trebe sa vorbim tetatet
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Joi Sep 23, 2004 7:40 am

ser`us la evribadi shi uelcambec aiu! ce face vecinii exsovietici cu balizele ale?
alfel, shtirea zilei de eri ie ca fratzii camataru provine dintr-o familie de burgheji din dobrogea !

cecule, io am un nokia opshopcinzeci care functzioneaza bine! intrebarea e de ce?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Sep 23, 2004 7:41 am

*lol* aiule, da ce p*** mea, io-s mickael jackson sa fac pe dansatoru printre cavouri? Io respect fetele. in afara de alea care nu vor sa-mi dea. alea-s curve.

am un prieten cam nebun, care si-a pus in cap sa fuga afara. ma intreba ieri, daca ingheata marea baltica, ca vrea sa o treaca pe jos, sa ajunga in groelanda. *looool*
Dupa aia incepuse sa ma sperie: "Alex, noi acum de fapt nu sintem la Scoica. Sintem intr-o camera a mintii"! sosandilomo rau de tot.

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde memetshot » Joi Sep 23, 2004 8:07 am

neatza bah.
cecule: io am telefon, ce poti casa spui de asta?
alex: te mintea ma.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde memetshot » Joi Sep 23, 2004 8:08 am

neatza bah.
cecule: io am telefon, ce poti casa spui de asta?
alex: te mintea ma.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde piskeshu » Joi Sep 23, 2004 8:10 am

Neatza drajilor! Mare vizita cu persoane importante ieste la noi! DEci nu va fi usor!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Joi Sep 23, 2004 8:18 am

alec, daca ala ie sandilau, tu ejti tata sandilailor, sa shtii de la mine care le shtiu pe toate.

guzmorning.

azi am descoperit o noo categorie de shoferi superproshti pe care o sa adaug in top, alaturi de boshorogii prahoveni si apevishti.
si anume femeile intre doo varste incepatoare.

sa incepem cu a va face sa intzelegetzi cee femeile intre doo varste. femeile nu ie simple ca barbatzii, ele se impart in multiple categorii, majoritatea tzinand seama de varsta. ei bine, a mai mishtoaca e formata din copchile teribilisteschibitzioniste care se phoote, din pseudotelectuale care se phoote cu aia de-au auzit de kant si aziza mustafa zadeh, cu tute care se phoote oricum, precum si multe alte categorii care se phoote (ca ie secolu douajunu, dalilalte nu-s).
eh, trecand peste varsta la care femeile se simte bine vine o varsta la care ele nu se simte bine. adica chiar daca isi controleaza atent celulita de la 12 ani, la varsta asta opserva ca fara bani de interventzii chirurgicale ea, celulita tot apare.

ei bine, intre aceasta a doua varsta si varsta a treia la care femeia devine supstantiv neutru, se situeaza shoferitzele de care va zic, care cu o ambitzie feminista iesita din comun se hotarashte sa faca piatza nu cu sacosha ci cu dacia, scop in care investesc o suma modica si isi achizitioneaza o masina, musai cu parasolar in spate bine impaturit si cu preshuletzele maturate, careia ii atashaza doo mamaligi in geam. una in geam spate, una in geam fatza.
de ce musai dacie? poi daca avea bani de alceva avea carnet de mult.

caracteristica doamnelor este ca orice ar fi, orice s-ar intampla, dansele isi urmaresc traiectoria nazuind a ajunge la locul cu gogoshari, fara a se abate. nu conteaza cine semnalizeaza, unde trebe sa ajunga, prioritatzi si semafoare, astea-s amanunte.
doamnele drepte si batzoase stabilesc o viteza de croaziera (probabil dupe numeroase incercari nereusite de a schinba vitezele au realizat ca schimbatoru nu e facaletz si cutia nu-i ceaun de mamaliga si o lasa intr-a doua) si baga nene.

motivele de mai sus ma transforma dintr-o infocata admiratoare a secsului opus mie, intr-o admiratoare infocata a secsului opus mie si misogina. de aceea m-am simtzit indreptatzita sa ii adresez duamnei prin geamul descis: "bagatzash io poolah pana in inima".

acu sa nuntzelegetz cas ecstremista, cunosc doamne intre doo varste superbe, exista si o categorie de doamne care il au pe vino-nauntru pana la moarte si sclipiciu ala de intelijentza si bun simtz de care te-ndragosteshti indiferent de ce secs posezi. din pacate is minoritare.

gata, az pleaca shefii la mitingu al mare in poiana bv, paosa de munca :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nae cinefil » Joi Sep 23, 2004 8:30 am

danone, m-ai spart! intamplator cunosc o persoana care s-ar asemana cu descrierea matale! deosebirea consta in fabtu ca persuana respectiva e conshtienta de toate cele spuse de tine, face singura mishto de situatzie, dar nu se poate abtzine! asta i-e stilu`!

a! shi are permis de fro obt ani!

pese: vezi ca te-am agatzat deja la gazeta de perete!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde SOD » Joi Sep 23, 2004 8:33 am

gud morning ba bois end garls .
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nocturna » Joi Sep 23, 2004 8:36 am

neatza! voiam sa zic multe da' am uitat, nu conteaza, az ie vineri.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde nae cinefil » Joi Sep 23, 2004 8:38 am

bre SOD, ser`us bre! auzi, mataleieshti aievea `au ejti o ní£lucí£? ca nu te vaz p`acilea decat cant intri sa zici ca ce e deampoolea! deci ce ie deampoolea azi?

...shtiu, da` in afara de ala de tenterpeleaza!:)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde nocturna » Joi Sep 23, 2004 8:56 am

bre, citind intamplarile danei din trafic, miam adus aminte de minunata dimineatza ce am petrecuto shi io, tot in trafic da' in transportu in comun. dea lungul celor doo sute de statzii parcurse, precum shi a semafoarelor dese shi dea dreptul interminabile, am developat o trilema complexa cu n+1 necunoscute shanume: catz dintre participantzii la transportu in comun nu uziteaza, practic niciodata, periutza de dintzi de frica sa nu li se toceasca dintzii, respectiv gingiile. astazi, proportzia a fost de numa 88,6%, shi cum majoritatea subjuga minoritatea, a fost un adevarat chin.

din ciclul ce se mai intampla prin capitala, pe cheiul dambovitzei (aproximativ) am zarit o mica locanta pe care scria mare FAST FOOD iar langa giamul locantei se afla alt giam, mai mic shi negru, probabil anecsa a locantei, pe care scria cu litere shi mai mari SECS SHOP.

in aceash ordine de idei, astazi am aflat, fara de intentzie, ca pe primarele din comuna chevereshu mare il chiama Marcel Muia, ie numele omului fara fo legatura cu personaje reale. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde baixinho© » Joi Sep 23, 2004 8:58 am

alaleo de la munc

eyewitness scrie:baics, merluc: trebe sa vorbim tetatet

aiule, azi dupe 17.45 sunt com lezoazo diu siel.

SODy, :*
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde paiacec » Joi Sep 23, 2004 9:00 am

Neatza buna tutulor joianelor!Ca azi e joi!Az dat totzi in mania telefoanelor?Nae, strical cat mai ai tinp sa nu tzo ia altu inainte!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde SOD » Joi Sep 23, 2004 9:05 am

de altfel bine sanatoshi?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Joi Sep 23, 2004 9:09 am

nacsualo, vez bre ca DaniFlint cau cum l-o chema pe om a facut o pasiune din a deschide threaduri pe rock.
ANTI

baixinho©

Mesajde nae cinefil » Joi Sep 23, 2004 9:10 am

am zarit o mica locanta pe care scria mare FAST FOOD iar langa giamul locantei se afla alt giam, mai mic shi negru, probabil anecsa a locantei, pe care scria cu litere shi mai mari SECS SHOP

cine zicea (undeva, pe feceu) ca-i trebuieau nejte clatite cu sp**m� cacred ca nocturna a zarit locanta de le produce!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Sep 23, 2004 9:11 am

danone scrie:de aceea m-am simtzit indreptatzita sa ii adresez duamnei prin geamul descis: "bagatzash io poolah pana in inima".

*looooool*, danone, ma sperii. pe bune!

sod-ule, ce scump la vorba esti.

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Sep 23, 2004 9:13 am

nus bre scump, da ie mult de treaba si nu ie vreme de cemeit. + ca nu prea mai am tragere de inima sa cemeiesc ca mi-am iesit din mana. da cu timpu...
FOUR OF A KIND
SOD

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare