Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
neatza!
azi m-am trezit pe la 4 dar am lenevit in pat...de cate zile ma trezesc din somn si nu mai pot sa adorm ...destul de strange!
nu conteaza ce visez...why?
azi m-am trezit pe la 4 dar am lenevit in pat...de cate zile ma trezesc din somn si nu mai pot sa adorm ...destul de strange!
nu conteaza ce visez...why?
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
neata la toata lumea
dar buna sa fie
dar buna sa fie
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
buna dimineatza tuturor!!!!
reushesc sa ma abtzin de la cafelutza....poate vrea cineva un ceai negru :yD, am pt toata lumea *p
reushesc sa ma abtzin de la cafelutza....poate vrea cineva un ceai negru :yD, am pt toata lumea *p
sunt atat de putzin dotata pt a trai ....incat simt ca ma pot realiza prin moarte...am fara indoiala mai multe aptitudini sa fiu moarta decat vie....
-
tedytza - Junior Member
Buna dimineta tuturor !!! Am cam lipsit dar am de lucru "la greu" !!!
Vad "fete" noi pe aici, va salut pe toti/toate
si va urez o saptamana de exeptie !!! =D
Vad "fete" noi pe aici, va salut pe toti/toate

La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
-
Mr. Q - Junior Member
Buna dimineata la toata lumea! Chiar unde e Necko? Nici de cafea nu-mi arde!
O zi de luni excelenta! A mea a inceput bine!
O zi de luni excelenta! A mea a inceput bine!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Buna diminetaza, kotzy, buna dimineatza lume! Spor la scoli, la lucru si unde mai vreti voi! 

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Buna dimineata copii! Sa aveti o zi buna, chiar daca afara e o vrme de...iti vine sa te dai cu capul de pereti!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
Buna dimineata, copii! Era sa nu ma trezesc sa ma duc la servici. Atat de obosita am fost ca nici nu am auzit ceasul cand a sunat. Si ce as mai fi dormit...
In fine, sa aveti o zi superba!
In fine, sa aveti o zi superba!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma