C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
SODy, aveti un pemeu de la eo. ajtept repli.
papa. plec la munc.
papa. plec la munc.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

neatza - Mesaje: 5820
n-are nika, ca si eu sint nou pe aici. nu inteleg nici juma´ din ce zic cemeishtii, da rid si eu ca prostu si din cind in cind ma uit la niste poze cu una in pielea goala... o cheama silvia saint si e frumoasa foc.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-

Nicholas_Alex - Junior Member
am zarit o mica locanta pe care scria mare FAST FOOD iar langa giamul locantei se afla alt giam, mai mic shi negru, probabil anecsa a locantei, pe care scria cu litere shi mai mari SECS SHOP.
shtiu locu', facut linku
SODicutz, ramane cum am stabilit pe pemeie.
baicsiniu ce mai facetz-i? :kiss:
alec, nu vreau duamne fereshte sa te sperii, asha mia venit de cu zori zicala asha vam ziso si la voi.
moaaa catz menbrii
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 9 (9 membri si 0 vizitatori)
danone*, memetShol, neatza, Nicholas_Alex, nocturna, Oribilul Mosh, paiacec
ups, ie shun shpion, datzii nejte clatite dalea de zice naie sa pape si sa plece

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=322011&postcount=4
anebunit baicsiniu
baicsu, daca nu ne mai iubeshti potz sa forestgumpeshti ca nu ie obligatoriu sa cemeieshti.
ce surpriza?
anebunit baicsiniu
baicsu, daca nu ne mai iubeshti potz sa forestgumpeshti ca nu ie obligatoriu sa cemeieshti.
ce surpriza?
- gaga
bre, profit de ocazia care este ca sanuntz ca am nevoie de un teleon nokia 6310 care sal cunpar eo la un pretz asha de mic incat sam fie rushine cand dau banu.
o oferta careva ?
o oferta careva ?
-

bwahahahaha. auz neatzu, nu vrei si vila in primaverii ashe apruape moca si-un mertzan pe care sa dai cat pe o trotineta?
http://itc.ua/img/dpk/2002/4/10_6310.jpg
ial pasta ca ie moca, print, decupeazal si lipejtel pe 3310le tau
http://itc.ua/img/dpk/2002/4/10_6310.jpg
ial pasta ca ie moca, print, decupeazal si lipejtel pe 3310le tau

- gaga
nae: cetz mai face colega?
momentan, laba!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
- gaga
buna ziua de pe minunatele plaiuri iecuatoriale! Mancavash (vorba astora de pa aici) am intrat in stop respirator dupe lecturarea inaltelor simtiri si cujetari ale lu' danone ,alex et comp. de atata ras si mi-e ca dau in incontinentza urinara (inca nu ,inca nu da' p-apruape)
am io un ericsson 688 moca cu carkit ,sharger ,urechelnitza ,suport auto superb! Pacat ca-i model de 7 ani da' merje ca nou!
am io un ericsson 688 moca cu carkit ,sharger ,urechelnitza ,suport auto superb! Pacat ca-i model de 7 ani da' merje ca nou!
bau
-

balrogu' - Junior Member
nu-i ashea elegant, da-i eficient!
alfel, bre ofendere, vezi ca OM e-n stare sa parieze pe baicsiniu numa sa cashtige shi iel un ban!
alfel, bre ofendere, vezi ca OM e-n stare sa parieze pe baicsiniu numa sa cashtige shi iel un ban!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

-

nae scrie:vezi ca OM e-n stare sa parieze pe baicsiniu numa sa cashtige shi iel un ban
nah, ca iote de unde ishi scoate el banii!..
OM scrie:ma inscriu si eu...desi sunt constient ca nu am sanse la primele 10 locuri. dar important e sa participi.
balrogule, auzii precum ca sunt ceva mishcare idioate de mase (popolare) in directzia voastre. anume preshidentzi car' cica ar vrea un nushce al treilea mandat!... ce se-ntampla pe-acolo, o pun aia de fro revolutzie?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
-

eyewitness - Mesaje: 19220
doamne ca bine mai e la serviciu
se zice doamne shi domnishoare, ca, deshi ie greu de crezut, puate mai egzista shi d`alea(batrane, of cors!:))
-

bre sa shtitz ca don'suare ezipsta. nush care mi-a dat mai deunazi un link unde un var alu o tante zicea cum ca tante nu face treaba aia rushinoasa si normala, numa suge si linge, deci ie plin de don'shuare.
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (4 membri si 1 vizitatori)
danone*, memetShol, Sunny Morning

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (4 membri si 1 vizitatori)
danone*, memetShol, Sunny Morning

- gaga
offendere se agita uaresce p'aici legat de alegeri da' sper sa nu iasa nimnic serios! ie plin de armata si politie; o sa stau in casa cateva zile in perioada alegerilor si oricum "opozitia" lor ie sublima da' lipseste cu desavarsire
bau
-

balrogu' - Junior Member
aha
deci la voi alegerile ie de genul: face omu provizii pentru perioada aia...sta in casa si porma afla pe cine a ales??
deci la voi alegerile ie de genul: face omu provizii pentru perioada aia...sta in casa si porma afla pe cine a ales??
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
da' sper sa nu iasa nimnic serios
pai ashe sperara shi impushcatzii shi pan la urma cimitiru s-a ales de ei.
pai intrebam, ca shtii ca in urma oricarei revolutzii ies ciupercutze. poate-o punem de-un feseneu shi mai shtii, eu preshedinte, tu prim menestru :lol:
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
anuntz super/mega/ultra inportant (shi merlucienesc)
Deci noi, neshte oamini, neam gandit ca sa intrebam shi sa gasim shi sa anturam un om (sau mai multz oamini) de binentzeles care sa ne shponsorizeze pe noi ceilantz care suntem docamdata cu suma de in jur de 16 (shapteshpe/opteshpe spre doozeci) beri bune reci. gasitorului se ofera reconpensa substantziala contzinatuare de recunoshtintza grasa. ashtebtam shi provincia shi strainatatea.
semnam noi: neshte oamini care suntem.
semnam noi: neshte oamini care suntem.
-

neatzule: pot pentru casa suptsemnez si io alaturi de restu de suptsemnaturi?
amu pentru cei care e mai noi pacilea si nuntzelege ce vru sa zica neatza:" care dai bah o bere?
amu pentru cei care e mai noi pacilea si nuntzelege ce vru sa zica neatza:" care dai bah o bere?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050